Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2019 03 28, 16:24)
Tamstai depiliacija tuštybė? Nu ponia žinote kai jūs neturite bėdų su plaukuotumu, tai jums tuštybė. Aš visai nenoriu eit su kasom ant kojų nes tai šlykštu. Kas dvi savaites lupti sau skūrą nuo kojų irgi nenoriu.

Tai va, kad tas, kas turi šviesų plauką arba 5 plaukus ant kojų ar kitų intymesnių vietų, nesupras ką reiškia turėti juodą plauką, daug juodo plauko, kuris net ir nuskutus juodai šviečia iš tolo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2019 03 28, 15:28)
Tai va, kad tas, kas turi šviesų plauką arba 5 plaukus ant kojų ar kitų intymesnių vietų, nesupras ką reiškia turėti juodą plauką, daug juodo plauko, kuris net ir nuskutus juodai šviečia iš tolo  biggrin.gif

Taigi. Aš su vašku nulupu, mano kojos taškuotos lieka. Randai. Vasarą karšta, tas vaškas limpa su oda plėšia. Ir čia tuštybė? Pypiec. Nuvirtau. Čia išsigelbėjimas.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 03 28, 15:33)
Taigi. Aš su vašku nulupu, mano kojos taškuotos lieka. Randai. Vasarą karšta, tas vaškas limpa su oda plėšia. Ir čia tuštybė? Pypiec. Nuvirtau. Čia išsigelbėjimas.

tyliu..... kankinimasis savo noru XXI amziuje blink.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 03 28, 15:35)
tyliu..... kankinimasis savo noru XXI amziuje  blink.gif

Tai va, tas lazeris man išsigelbėjimas. Labai gaila kad Rijadai skauda.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 03 28, 16:37)
Tai va, tas lazeris man išsigelbėjimas. Labai gaila kad Rijadai skauda.

jetau, gal jai dave dideli ta inpulsa, o tau mazesni unsure.gif tikiuosi antra karta taip neskaudes blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2019 03 28, 15:28)
Tai va, kad tas, kas turi šviesų plauką arba 5 plaukus ant kojų ar kitų intymesnių vietų, nesupras ką reiškia turėti juodą plauką, daug juodo plauko, kuris net ir nuskutus juodai šviečia iš tolo  biggrin.gif

Čia aš ta tokia su 5 šviesiais plaukais ant kojų, neskutanti jų, nu arba kokį kartą kutą užmačiusi prieš saulę plauką, perbraukianti😄. Bet tas kitas intymesnes vietas skutu, nes nu higiena vienaip ar kitaip, prakaitui formuotis smilgų nelaikysi gi😄.
Atsakyti

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.uggaustralia.com - 10%
www.guessfactory.com
www.armaniexchange.com
www.abercrombie.com
www.coachoutlet.com
www.ae.com
www.macys.com
www.uniqlo.com
www.finishline.com
www.nyandcompany.com - 50%
www.karllagerfeldparis.com - 25%
www.sierra.com - 25%
www.joesnewbalanceoutlet.com - 20%
www.offbroadwayshoes.com - $10
www.hanes.com - 20$ nuo 75$
www.wilsonsleather.com - 25$ nuo 125$
www.uniformadvantage.com
www.overstock.com - 15%
www.ralphlauren.com
www.levis.com - 25%
www.drjays.com
www.loft.com - 49%
www.6pm.com
www.hm.com
www.venus.com - 10%
www.reebok.com - 50%

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

PREKES MUSU GROZIUI

www.gnld.com
www.bathandbodyworks.com
www.stockngo.com
www.maxaroma.com - 10%
www.yesstyle.com
www.walgreens.com
www.fentybeauty.com
www.tanforless.com - 15%
www.fragrancenet.com - 37%
www.fragranceshop.com - 30%
www.vitacost.com - 16%
www.puritan.com - 30%
www.pharmaca.com - 25%
www.iherb.com

Renkame:

Crest 3d White Luxe Diamond Strong Whitening Toothpaste - po $5.32
vartotojo įkelta nuotrauka

CHI silkas - po $9.67
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ylang: 28 kovo 2019 - 16:02
QUOTE(rapoja @ 2019 03 28, 12:14)
Nu ir atrodysi kai varpinė  biggrin.gif

Nieko sau komplimentai nuo ryto biggrin.gif
QUOTE(spygliz @ 2019 03 28, 15:35)
biggrin.gif nu blin blin, mergos savo noru kankinates ir dar babkes mokat..siaubinga biggrin.gif
Papildyta:
Panos, yra reikalas  biggrin.gif matau temoj tupinciu tikrai daug buna, jei kiekviena kaskart imestu nuorodele nord ar kur ka gera kaina radusios, visoms butu ziauriai fain  biggrin.gif

As tai asmeniskai pati visu sukeltom nuorodomis naudojuosi,nes tame Norde pasiklystu baisiai biggrin.gif o visom sirdingai dekinga uz uzrodytus gerius
QUOTE(RIJADA @ 2019 03 28, 15:59)
Užtat dabar einu Kobido masažui, kompensuosiu kančias  ax.gif

Ir kaip efektas? Labai gundausi ir as. Dar galvoju knyga apie veido mankstas nusipirkti..viena pazystama darosi kas vakara veido manksta,jau koks 10 metu. Oda be jokiu raukslyciu pas ja ,nors metu arti 50...
QUOTE(Alexia @ 2019 03 28, 16:06)
na ir kam to reikia ... visokias bjaurastis į veidą leidžias, papus pjausto. Kam ? 10-20 metų tuštybės, po to vis tiek senatvė ateina.

Tai vadinama , vakaru pasaulio pirmo lygio bedomis biggrin.gif
As pati tai vasku biska raunu ir man ok,bet mano plaukas toks apysviesis or neauga jau beveik niekas nuo tu rovimu
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 03 28, 16:35)
tyliu..... kankinimasis savo noru XXI amziuje  blink.gif

nu, o tu skuti kas rytą biggrin.gif man čia kankyyyyynė didžiausia, kokia tik gali būti tongue.gif net šiurpas ima prisiminus peiliukus ir brūžinimus rytais blink.gif
Papildyta:
QUOTE(manouche @ 2019 03 28, 16:43)
Bet tas kitas intymesnes vietas skutu, nes nu higiena vienaip ar kitaip, prakaitui formuotis smilgų nelaikysi gi😄.

va dar viena tuštutė išlindo į dienos šviesą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2019 03 28, 15:51)
nu, o tu skuti kas rytą biggrin.gif man čia kankyyyyynė didžiausia, kokia tik gali būti  tongue.gif net šiurpas ima prisiminus peiliukus ir brūžinimus rytais  blink.gif
Papildyta:
va dar viena tuštutė išlindo į dienos šviesą  unsure.gif

Jooo, man nebent implantuotis plaukus, kad būtų ką šalint po to😄
Atsakyti
Eikit vykdyt spygliauz zalio nurodymo!
Otai arba skiepai, arba plaukai, arba kristes epopejos per tris lapus is serijos včera po tri rublia, no malenkyje, sevodnia bolšyje, no po piat lotuliukas.gif
Atsakyti