Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ    

KVIEČIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.tjmaxx.com
www.diffeyewear.com
www.intimissimi.com
www.us.boohoo.com
www.reebok.com
www.desigual.com
www.nyandcompany.com - 50%
www.anntaylor.com
www.zumiez.com
www.nordstromrack.com
www.calvinklein.us - 50%
www.usa.tommy.com - 30%
www.gapfactory.com - Gap Cash
www.oldnavy.com - Super Cash
www.gap.com - Gap Cash
www.us.puma.com
www.talbots.com
www.harney.com - 5%
www.ashford.com - 15%
www.bhfo.com - 15%
www.dkny.com - 10%
www.walmart.com
www.tjmaxx.com
www.fossil.com
www.uniqlo.com
www.lacoste.com
www.cupshe.com
www.sierra.com
www.yoox.com
www.belk.com
www.6pm.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.gymboree.com
www.carters.com

PREKES MUSU GROZIUI

www.bathandbodyworks.com
www.walgreens.com - 20%
www.tanforless.com - 30%
www.swansonvitamins.com - 20%
www.fragrancenet.com - 40%
www.focusfactor.com - 10%
www.ecosmetics.com - 15%
www.vitacost.com - 15%
www.puritan.com - 20%
www.clinique.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 03 kovo 2025 - 20:58
QUOTE(JMD @ 2025 03 03, 06:08)
Labukas iš ryto! Mergikės, ar kas nors iš jūsų važiavo Glacier Express? Koks maršrutas įspūdingiausias?

Čia svarbiausia ne koks maršrutas, bet koks oras biggrin.gif Geru oru visas maršrutas labai gražus, man asmeniškai įspūdingiausia gal ta dalis tarp Filisur ir Andermatt, ten ir tas žzmusis atvirutinis viadukas yra, ir aukščiausi maršruto taškai. Nors man tas viadukas įspūdingiau atrodo į jį žiūrint iš šono, negu juo važiuojant biggrin.gif
O šiaip tai tas traukinzs zra kažkiek overrated, mano nuomone. Turint daug pinigų ir daug laiko, be abejo, faina pramoga. Ypač tiems, kas Šveicarijoj nėra buvę, tada gal tikrai būna tas WOW efektas. Bet tiems, kurie matę daugiau, tai tos 8 valandos gali būti kiek nobodoka. Jau nekalbant apie tai, jei oras nenusiseka ir tenka būti ežiuku rūke biggrin.gif O oro nepasirinksi, nes reikia rezervuoti iš anksto. Negali spontaniškai nuvarzti, pamačius, kad geras oras.

Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2025 03 03, 22:54)
Čia svarbiausia ne koks maršrutas, bet koks oras  biggrin.gif Geru oru visas maršrutas labai gražus, man asmeniškai įspūdingiausia gal ta dalis tarp Filisur ir Andermatt, ten ir tas žzmusis atvirutinis viadukas yra, ir aukščiausi maršruto taškai. Nors man tas viadukas įspūdingiau atrodo į jį žiūrint iš šono, negu juo važiuojant  biggrin.gif
O šiaip tai tas traukinzs zra kažkiek overrated, mano nuomone. Turint daug pinigų ir daug laiko, be abejo, faina pramoga. Ypač tiems, kas Šveicarijoj nėra buvę, tada gal tikrai būna tas WOW efektas.  Bet tiems, kurie matę daugiau, tai tos 8 valandos gali būti kiek nobodoka. Jau nekalbant apie tai, jei oras nenusiseka ir tenka būti ežiuku rūke  biggrin.gif O oro nepasirinksi, nes reikia rezervuoti iš anksto. Negali spontaniškai nuvarzti, pamačius, kad geras oras.

Oi ačiū! Vat man įdomu buvo kurioj atkarpoj tas tiltas ir tas įspūdis didysis. 8 h nebūč važiavus, ten kaip tik galima važiuot ir tik tą atkarpą. Bet nepagalvojau apie orą. Jei tą tiltą galima pamatyt iš šono, galima atvaryt tuo metu kai varo tas traukinys. Bet kaip viskas sudėtinga su tais kalnais kapiec. Niekaip aš to maršruto nesusidedu normaliai. Visur noris, bet o jei lis kaip pernai 🙈
Atsakyti
Vasario 21 d. sąskaitos baigtos 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Na merginos, kokių nors rekomendacijų, patarimų - https://www.uniqlo.c...DisplayCode=003

Ieškau sau tokiam orui striukės/palto. Su normalia žiemine striuke jau per šilta, o su plonyte striukyte dar per šalta, nes ir stotelėje pastovėti tenka, ir kapisono norėtųsi.... O jei dar ir užpakalį dengtų visai gerai būtų. Čia kur idėjau pvz, biški trumpoka atrodo, nors surizikuociau. Gal kas turi ir gali pakomentuoti dydį? Ai, dar mačiau J. Crew labai faina, bet jau dydžių nėra.
Atsakyti
Turime laisvas, jau LT:

Moteriskos CK kelnaites, XS dydis - $17.97

Moteriskos CK kelnaites, S dydis - $17.97

Moteriskos CK kelnaites, S dydis, P4X BLACK/ SNOW ir BLACK/ CEDAR spalva, po $17.97
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Moteriskos CK liemeneles, dydis 36C - $29.97

Vyriski CK apatiniai, L dydis, Black spalva - $19.97

Moteriska Banana Reublic Linen-blend Midi Dress, 2US dydis, Snow Day spalva, jau LT - €23

Moteriskas Charter Club 100% Cashmere Women's Turtleneck Sweater, S dydis, Hint of Mint spalva - $27.99

Puritan Extra Strength Omega-3 Fish Oil 1500 mg - $5.16

Puritan Red Krill Oil 500mg - $4.92
Atsakyti
merginos, parasykit CK vyriskus triusikus L dydzio man. Neturiu dabar galimybes atsiust laisko. parasysiu veliau.
Atsakyti
Turime laisvus:

Kate Spade Bleecker Medium Crossbody Tote, spalva Timeless Taupe - $134

Forte Cashmere V-Neck Cashmere Sweater, M dydis, Sand spalva, jau LT - €44

Moteriški New Balance 9060 Suede Sneaker, dydis 7.5US, spalva Vintage Rose + Sea Salt - $89.99

Unisex New Balance 530 Sneakers, dydis moteriškas 9.5US, spalva Green - $59.99

Clinique Blended Face Powder, 0.88 oz., spalva Transparency 3, jau Lietuvoje - €46

Michael Kors Emilia Small Leather Crossbody Bag, spalva Black, jau Lietuvoje - €80

Moteriška Ann Taylor Lace Trim Mixed Media Top, dydis L, spalva Green Marais - $32.25

Moteriška Hale Bob Shinta Silk Collared Top, dydis XS, 100% šilkas, jau LT - €125

Moteriški UGG Highland Hi Heritage Suede Sneaker, dydis 9US, spalva Chestnut - $65.99
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 04 kovo 2025 - 11:56
Renkasi naujas OLD NAVY su Super Cash

QUOTE(JMD @ 2025 03 04, 11:18)
merginos, parasykit CK vyriskus triusikus L dydzio man. Neturiu dabar galimybes atsiust laisko. parasysiu veliau.

Parasiau jums laiska. ax.gif
Atsakyti
TOMMY HILFIGER truksta $10 iki 30% nuolaidos
Atsakyti
Gal turit nuolaidą NIKE nenukainotom prekėm?
Atsakyti