Apie marškinius. Tai dabar jau ir per Velykas pilnai atsegti marškiniai eina į trasą (kai po apačia tik kažkas laikantis turtą).
QUOTE(JMD @ 2025 04 21, 18:12)
Hm, nu kaip idomiai, jauciu nuo modelio priklauso?

Mane tai uzknisa tas pardavinejimas, negaliu.

quote=JMD,2025 04 21, 15:00]
Aš kažkokioj nou neim parduotuvėj šiaurės mieste nusipirkau šitą liemenuką tik šampano spalvos už 25, čia virš 50....
ech....
https://www.atlantic...emenele-violeta
Mane nervina, kad po kelių savaičių petnešėlės ima slidinėt ir krist nuo pečių. Pakeli, jos vėl nuslysta. Nervina negaliu. Reik normalaus.
[/quote]
Šitas yr baisu.
Būn Lindexe tokis užsidėjimas nugaros, kaip į racer back susega nugaroj petnešėles. Bet pati nebandžiau.
Man šiai dienai VS full covergae atradimas - petnešos nekrenta, o.norint galima susikryžiuot nugaroj.
Aš kažkokioj nou neim parduotuvėj šiaurės mieste nusipirkau šitą liemenuką tik šampano spalvos už 25, čia virš 50....

Mane nervina, kad po kelių savaičių petnešėlės ima slidinėt ir krist nuo pečių. Pakeli, jos vėl nuslysta. Nervina negaliu. Reik normalaus.
[/quote]
Šitas yr baisu.
Būn Lindexe tokis užsidėjimas nugaros, kaip į racer back susega nugaroj petnešėles. Bet pati nebandžiau.
Man šiai dienai VS full covergae atradimas - petnešos nekrenta, o.norint galima susikryžiuot nugaroj.
[quote=rastafarinas,2025 04 21, 20:43]
ech....
[/quote]
Šitas yr baisu.
[/quote]
Aš Neapoly radau VS pardę, kad puoliau, o ten velnias tik tie smirdukai ir stringai. Nusivylimas kapiec.
Papildyta:
Čia nesuprasi. Aš kodėl pirkau 11, nes prisiskaičiau, kad siauros ir mažos. Nė velnio nesiauros. Normalios. Bijau kad kai padėvėsiu išsitampys, bus plačios ir gaudysiu eidama. Bus matyt. Ne karvę kainavo, aišku.

[/quote]
Šitas yr baisu.
[/quote]
Aš Neapoly radau VS pardę, kad puoliau, o ten velnias tik tie smirdukai ir stringai. Nusivylimas kapiec.
Papildyta:
QUOTE(rimaitytetyte @ 2025 04 21, 20:23)
Hm, nu kaip idomiai, jauciu nuo modelio priklauso?

Čia nesuprasi. Aš kodėl pirkau 11, nes prisiskaičiau, kad siauros ir mažos. Nė velnio nesiauros. Normalios. Bijau kad kai padėvėsiu išsitampys, bus plačios ir gaudysiu eidama. Bus matyt. Ne karvę kainavo, aišku.
TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ
KVIEČIAME JUNGTIS
RUBAI, AVALYNE
www.intimissimi.com
www.us.boohoo.com
www.zumiez.com
www.uspoloassn.com - 25%
www.landsend.com - 50%
www.us.puma.com - iki 60%
www.usa.tommy.com
www.calvinklein.us - 20%
www.finishline.com
www.talbots.com
www.harney.com - 20%
www.venus.com - 40%
www.propetfootwear.com - 10%
www.bananarepublic.factory.com - 50%
www.factory.jcrew.com - 70% ir 20%
www.urbanoutfitters.com - 40%
www.victoriassecret.com
www.garmentory.com
www.jdsports.com
www.anntaylor.com
www.eyedictive.com
www.32degrees.com
www.gymshark.com
www.marshalls.com
www.walmart.com
www.armani.com
www.cupshe.com
www.sierra.com
www.uniqlo.com
www.target.com
www.bhfo.com - 20%
www.talbots.com
www.belk.com
www.ae.com
PREKES MUSU VAIKUCIAMS
www.gymboree.com - 20%
www.childrensplace.com - $10 nuo $40
PREKES MUSU GROZIUI
www.misshaus.com
www.bathandbodyworks.com
www.tanforless.com - 30%
www.vitaminshoppe.com - $20 nuo $100
www.wholesale.fragranceshop.com
www.fragrancenet.com - 40%
www.thebalm.com
www.lancome.com
www.puritan.com - 20%
www.yesstyle.com - 15%
www.iherb.com
www.rhodeskin.com
KVIEČIAME JUNGTIS
RUBAI, AVALYNE
www.intimissimi.com
www.us.boohoo.com
www.zumiez.com
www.uspoloassn.com - 25%
www.landsend.com - 50%
www.us.puma.com - iki 60%
www.usa.tommy.com
www.calvinklein.us - 20%
www.finishline.com
www.talbots.com
www.harney.com - 20%
www.venus.com - 40%
www.propetfootwear.com - 10%
www.bananarepublic.factory.com - 50%
www.factory.jcrew.com - 70% ir 20%
www.urbanoutfitters.com - 40%
www.victoriassecret.com
www.garmentory.com
www.jdsports.com
www.anntaylor.com
www.eyedictive.com
www.32degrees.com
www.gymshark.com
www.marshalls.com
www.walmart.com
www.armani.com
www.cupshe.com
www.sierra.com
www.uniqlo.com
www.target.com
www.bhfo.com - 20%
www.talbots.com
www.belk.com
www.ae.com
PREKES MUSU VAIKUCIAMS
www.gymboree.com - 20%
www.childrensplace.com - $10 nuo $40
PREKES MUSU GROZIUI
www.misshaus.com
www.bathandbodyworks.com
www.tanforless.com - 30%
www.vitaminshoppe.com - $20 nuo $100
www.wholesale.fragranceshop.com
www.fragrancenet.com - 40%
www.thebalm.com
www.lancome.com
www.puritan.com - 20%
www.yesstyle.com - 15%
www.iherb.com
www.rhodeskin.com
QUOTE(JMD @ 2025 04 21, 19:52)
(...)
[(...)
Gyvai ir man toks įspūdis. Tai iki šiol ir nepirkau. Ber čia kurį sykį susigundžiau, - ačiū parekomendavusiai narei

QUOTE(rastafarinas @ 2025 04 21, 21:00)
[(...)
Gyvai ir man toks įspūdis. Tai iki šiol ir nepirkau. Ber čia kurį sykį susigundžiau, - ačiū parekomendavusiai narei
[(...)

Aš niekaip nesuvokiu kokio man dydžio reikia,mielai nusipirkčiau, bet kadangi negaliu gražint, tai nerizikuiju
YESSTYLE betruksta keliu doleriu iki 15%, junkites