$7.33
$9.09
$9.99
Turbut Power to sleep
Gafsa ir kitos, gal galite parekomenduoti gera traumatologa kuris specializuojasi rieso skausmuose? Gydytojas spali nustate ta Dr Quervain sindroma, panesiojau itvara, pageriau vaistu, taciau is esmes niekas nepasikeite, skauda tai umiau tai maziau. Gydytojas leistis steroidu nerekomendavo ir sake jeigu nepraeis, reikes operacijos. Nemanau, kad skausmas toks umus kad reiketu operacijos bet skauda jau metus ir neatrodo normalu. Seimiste rekomendavo Sereika bet jis turi du laikus Hiloj kita menesi ir man visiskai netinka. Nueisiu ir privaciai.
Kaip Jums aciu, kad pakomentavote
Tas kur prie pat Iki, cia bus Egliu? Aplinka tikrai uzkabino, patiko, kad uzdara teritorija, priziurima, net upeliai suformuoti, gal dar ir vandens prileis
Tas Antakalnio fenomenas, matyt tikrai yra. Kaip mums minejo, kad zmones gyvene Antakalnyje. antra karta irgi rinktusi tik Antakalni, kas negyvene, dazniausiai jo ir nesirinktu
Nezinau kiek cia tos tiesos/ Aciu dar kart!Man ramiau
manau garso izoliacija visuose naujuose namuose bus plius minus panasi tai sito klausimo labai nesureiksminciau. Drauge turi buta, gyveno iki kol neissikrauste i uzmiesti su seima tai viskas tiko, patiko, sveciavausi ne karta, tikrai geras rajonelis. Man antakalnio minusas nebent susisiekimas jei planuojate visur vaziuoti masina bet jei ne ir renkates alternatyvu transporta toki kaip VT, dviraciai, paspirtukai ir pan tai viskas liuks. Mano sesuo gyvena viena stotele arciau sename name tai ir patys ir vaikai i mokykla/darbus keliauja VT, siltu sezonu peskom, dviraciais, paspirtukais. Baisiausia vieta yra tas antakalnio ziedas tai sake net islipa kita karta stotele anksciau ir greiciau nueina.