Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(Smilga* @ 2025 05 14, 21:24)
<p>Merginos help, gal esat užmatę <sup></sup>pailginto atpalaidavimo melatonino 5 mg? Gydytoja parašė receptą, bet vaistineje žagtelėjau nuo kainos, 30 tablečių - 200 Eur.......gal JAV yra už protingą kainą?</p><p></p><p></p>

$7.33
$9.09
$9.99

QUOTE(Tiffany @ 2025 05 15, 08:55)
prašau pasidalinti šia stebuklinga piliule - kas tai per stebuklas biggrin.gif

Turbut Power to sleep
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 05 14, 15:48)
Labai faina, aš tokią pat turiu, tik paltinės medžiagos ir nusegamu striukiniu kapišonu.
Mūsų orams tokio rūbo labai reikia.

O taip, dabartiniams orams tiesiog nepakeiciama smile.gif

QUOTE(Gafsa @ 2025 05 14, 17:28)
o as noriu Polene Mokki, rudos…  unsure.gif

Tikrai labai wub.gif

QUOTE(troliuke @ 2025 05 14, 17:58)
labai grazi.
is cia ir pirkote ? wub.gif  ax.gif  4u.gif

Taip. is cia 4u.gif
Atsakyti
Turime laisvas:

Moteriskos CK kelnaites, S dydis, P4X BLACK/ SNOW spalva, jau LT - €22

Moteriska Banana Republic Linen-blend Midi Dress, 2US dydis, Snow Day spalva, jau LT - €23

Kate Spade Bleecker Medium Crossbody Tote, spalva Timeless Taupe - $134

Forte Cashmere V-Neck Cashmere Sweater, M dydis, Sand spalva, jau LT - €44

Moteriški New Balance 9060 Suede Sneaker, dydis 7.5US, spalva Vintage Rose + Sea Salt - $89.99

Unisex New Balance 530 Sneakers, dydis moteriškas 9.5US, spalva Green - $59.99

Clinique Blended Face Powder, 0.88 oz., spalva Transparency 3, jau Lietuvoje - €46

Michael Kors Emilia Small Leather Crossbody Bag, spalva Black, jau Lietuvoje - €80

Moteriška Ann Taylor Lace Trim Mixed Media Top, dydis L, spalva Green Marais - $32.25

Moteriška Hale Bob Shinta Silk Collared Top, dydis XS, 100% šilkas, jau LT - €125

Papildyta:
Moteriška Columbia Leadbetter Point™ Long Jacket, M dydis, Dark Stone spalva, jau LT - €82

Moteriškas Ann Taylor Brushed-Cashmere Sweater, S dydis, Pale Oat Heather spalva, jau LT - €89

Vyriškas Polo Ralph Lauren Estate-Rib Cotton Quarter-Zip Pullover, L dydis, RL Red spalva - $27.96
Atsakyti
QUOTE(vanesax @ 2025 05 14, 14:57)

Turiu klausimeli susijusi su nekilnojamu turtu Vilniuje. Gal kas galesite pakomentuoti, nes as pripazinsiu,gaudausi tikrai ne kazka apie Vln) Gal kas gyvenate, ar kas is pazistamu gyvena Zalakeviciaus g. Antakalnyje? Ten toks naujesnis rajoniukas , visokios ten terasos , Pusu, Azuolu ir t.t. Ar patenkinti ten gyvenimo kokybe? Statybu kokybe, garso izoliacija, bendruomene? Ir siaip domina visokie pastebejimai. Pats rajonas mums tinka, ten ir del mokslu,ir del darbo, aktualu atsiliepimai butent apie minetaji projekta.Aciu!

Laba, jau 12 metų gyvenam šiame kvartale, pirmame etape Eglių terasose. Viskas čia gerai, bent jau mums ir mūsų draugams kaimynams smile.gif Taip, garso izoliacija galėtų būti geresnė, bet čia mūsų terasose, vis tik pirmasis etapas, gal iš mūsų pasimokė ir kituose etapuose jau yra geriau. Negaliu komentuot apie kitus etapus, nes nesu buvusi ten. Bet šiaip kokybė tikrai gera, aplinka graži, kiemai tvarkingai įrengti, kiekvienas kvartalėlis prižiūri, tvarkosi. Aš priekaištų neturiu, visą gyvenimą gyvenu Antakalnyje, tad labai džiaugiuosi, kad prieš 13 metų pradėjo šitas statybas 4u.gif
Atsakyti

Gafsa ir kitos, gal galite parekomenduoti gera traumatologa kuris specializuojasi rieso skausmuose? Gydytojas spali nustate ta Dr Quervain sindroma, panesiojau itvara, pageriau vaistu, taciau is esmes niekas nepasikeite, skauda tai umiau tai maziau. Gydytojas leistis steroidu nerekomendavo ir sake jeigu nepraeis, reikes operacijos. Nemanau, kad skausmas toks umus kad reiketu operacijos bet skauda jau metus ir neatrodo normalu. Seimiste rekomendavo Sereika bet jis turi du laikus Hiloj kita menesi ir man visiskai netinka. Nueisiu ir privaciai.

Atsakyti
QUOTE(ambrute @ 2025 05 15, 12:33)
Laba, jau 12 metų gyvenam šiame kvartale, pirmame etape Eglių terasose. Viskas čia gerai, bent jau mums ir mūsų draugams kaimynams  smile.gif Taip, garso izoliacija galėtų būti geresnė, bet čia mūsų terasose, vis tik pirmasis etapas, gal iš mūsų pasimokė ir kituose etapuose jau yra geriau. Negaliu komentuot apie kitus etapus, nes nesu buvusi ten. Bet šiaip kokybė tikrai gera, aplinka graži, kiemai tvarkingai įrengti, kiekvienas kvartalėlis prižiūri, tvarkosi. Aš priekaištų neturiu, visą gyvenimą gyvenu Antakalnyje, tad labai džiaugiuosi, kad prieš 13 metų pradėjo šitas statybas  4u.gif

Kaip Jums aciu, kad pakomentavote wub.gif Tas kur prie pat Iki, cia bus Egliu? Aplinka tikrai uzkabino, patiko, kad uzdara teritorija, priziurima, net upeliai suformuoti, gal dar ir vandens prileis biggrin.gif Tas Antakalnio fenomenas, matyt tikrai yra. Kaip mums minejo, kad zmones gyvene Antakalnyje. antra karta irgi rinktusi tik Antakalni, kas negyvene, dazniausiai jo ir nesirinktu biggrin.gif Nezinau kiek cia tos tiesos/ Aciu dar kart!Man ramiau 4u.gif
Atsakyti

Kaip Jums aciu, kad pakomentavote wub.gifTas kur prie pat Iki, cia bus Egliu? Aplinka tikrai uzkabino, patiko, kad uzdara teritorija, priziurima, net upeliai suformuoti, gal dar ir vandens prileis biggrin.gifTas Antakalnio fenomenas, matyt tikrai yra. Kaip mums minejo, kad zmones gyvene Antakalnyje. antra karta irgi rinktusi tik Antakalni, kas negyvene, dazniausiai jo ir nesirinktu biggrin.gifNezinau kiek cia tos tiesos/ Aciu dar kart!Man ramiau 4u.gif

manau garso izoliacija visuose naujuose namuose bus plius minus panasi tai sito klausimo labai nesureiksminciau. Drauge turi buta, gyveno iki kol neissikrauste i uzmiesti su seima tai viskas tiko, patiko, sveciavausi ne karta, tikrai geras rajonelis. Man antakalnio minusas nebent susisiekimas jei planuojate visur vaziuoti masina  :D  bet jei ne ir renkates alternatyvu transporta toki kaip VT, dviraciai, paspirtukai ir pan tai viskas liuks. Mano sesuo gyvena viena stotele arciau sename name tai ir patys ir vaikai i mokykla/darbus keliauja VT, siltu sezonu peskom, dviraciais, paspirtukais. Baisiausia vieta yra tas antakalnio ziedas tai sake net islipa kita karta stotele anksciau ir greiciau nueina. 

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2025 05 15, 15:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="vanesax" data-cid="73187428" data-time="1747312995"><div><p>Kaip Jums aciu, kad pakomentavote vartotojo įkelta nuotraukaTas kur prie pat Iki, cia bus Egliu? Aplinka tikrai uzkabino, patiko, kad uzdara teritorija, priziurima, net upeliai suformuoti, gal dar ir vandens prileis vartotojo įkelta nuotraukaTas Antakalnio fenomenas, matyt tikrai yra. Kaip mums minejo, kad zmones gyvene Antakalnyje. antra karta irgi rinktusi tik Antakalni, kas negyvene, dazniausiai jo ir nesirinktu vartotojo įkelta nuotraukaNezinau kiek cia tos tiesos/ Aciu dar kart!Man ramiau vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>manau garso izoliacija visuose naujuose namuose bus plius minus panasi tai sito klausimo labai nesureiksminciau. Drauge turi buta, gyveno iki kol neissikrauste i uzmiesti su seima tai viskas tiko, patiko, sveciavausi ne karta, tikrai geras rajonelis. Man antakalnio minusas nebent susisiekimas jei planuojate visur vaziuoti masina  biggrin.gif  bet jei ne ir renkates alternatyvu transporta toki kaip VT, dviraciai, paspirtukai ir pan tai viskas liuks. Mano sesuo gyvena viena stotele arciau sename name tai ir patys ir vaikai i mokykla/darbus keliauja VT, siltu sezonu peskom, dviraciais, paspirtukais. Baisiausia vieta yra tas antakalnio ziedas tai sake net islipa kita karta stotele anksciau ir greiciau nueina. </p>

Pritariu, vienintelis MAN minusas - susisiekimas.
Bet, jei vietoj dirba ir mokosi - tai idealiai.
Nors aš tai visada tik už Visorių pusę wub.gif biggrin.gif
Žvėrynas dar bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti

Na zinai, gelezinis, ukmerges, aplinkelis irgi kemsasi. Bet vis tiek pralaidumas geresnis nes as per ta zieda i uzupi daznai vaziuoju tai ten kamstis diena nakti😁

Atsakyti
QUOTE(Smilga* @ 2025 05 14, 21:24)
<p>Merginos help, gal esat užmatę <sup></sup>pailginto atpalaidavimo melatonino 5 mg? Gydytoja parašė receptą, bet vaistineje žagtelėjau nuo kainos, 30 tablečių - 200 Eur.......gal JAV yra už protingą kainą?</p><p></p><p></p>

iherbe pigu https://iherb.co/h9SU11yD
Papildyta:
QUOTE(Tiffany @ 2025 05 15, 08:55)
prašau pasidalinti šia stebuklinga piliule - kas tai per stebuklas biggrin.gif

turi pilna šalutinių veiksnių, tai nėra vitaminas, bet kam reikia, kam tą siūlo gydytojai, tai nieko jau nepadarysi
geriausia, kai tokių dalykų nereikia ir žmogus natūraliai gerai miega kuo tamsesnėje patalpoje
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2025 05 15, 16:08)
<p>Na zinai, gelezinis, ukmerges, aplinkelis irgi kemsasi. Bet vis tiek pralaidumas geresnis nes as per ta zieda i uzupi daznai vaziuoju tai ten kamstis diena nakti😁</p>

Pas mus darbas ir namai šalia, tai kaip ir dzin biggrin.gif
Papildyta:
Pakomentuokite AllSaints aprėdus, nes turiu tik sportbus.
Noriu džempo, bet ar jie verti tos kainos?
Atsakyti
SIERRA nedaug truksta iki free ship
Atsakyti