QUOTE(vanesax @ 2025 05 15, 14:43)
Kaip Jums aciu, kad pakomentavote
Tas kur prie pat Iki, cia bus Egliu? Aplinka tikrai uzkabino, patiko, kad uzdara teritorija, priziurima, net upeliai suformuoti, gal dar ir vandens prileis
Tas Antakalnio fenomenas, matyt tikrai yra. Kaip mums minejo, kad zmones gyvene Antakalnyje. antra karta irgi rinktusi tik Antakalni, kas negyvene, dazniausiai jo ir nesirinktu
Nezinau kiek cia tos tiesos/ Aciu dar kart!Man ramiau 

Tas etapas, kur prie IKI yra Pušų terasos, Eglės yra toliau. Taip, visi tie fontanėliai atšilus orams yra paleidžiami.
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2025 05 15, 14:49)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="vanesax" data-cid="73187428" data-time="1747312995"><div><p>Kaip Jums aciu, kad pakomentavote
Tas kur prie pat Iki, cia bus Egliu? Aplinka tikrai uzkabino, patiko, kad uzdara teritorija, priziurima, net upeliai suformuoti, gal dar ir vandens prileis
Tas Antakalnio fenomenas, matyt tikrai yra. Kaip mums minejo, kad zmones gyvene Antakalnyje. antra karta irgi rinktusi tik Antakalni, kas negyvene, dazniausiai jo ir nesirinktu
Nezinau kiek cia tos tiesos/ Aciu dar kart!Man ramiau
</p></div></blockquote><p>manau garso izoliacija visuose naujuose namuose bus plius minus panasi tai sito klausimo labai nesureiksminciau. Drauge turi buta, gyveno iki kol neissikrauste i uzmiesti su seima tai viskas tiko, patiko, sveciavausi ne karta, tikrai geras rajonelis. Man antakalnio minusas nebent susisiekimas jei planuojate visur vaziuoti masina
bet jei ne ir renkates alternatyvu transporta toki kaip VT, dviraciai, paspirtukai ir pan tai viskas liuks. Mano sesuo gyvena viena stotele arciau sename name tai ir patys ir vaikai i mokykla/darbus keliauja VT, siltu sezonu peskom, dviraciais, paspirtukais. Baisiausia vieta yra tas antakalnio ziedas tai sake net islipa kita karta stotele anksciau ir greiciau nueina. </p>

QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 05 15, 15:00)
Pritariu, vienintelis MAN minusas - susisiekimas.
Bet, jei vietoj dirba ir mokosi - tai idealiai.
Nors aš tai visada tik už Visorių pusę
Žvėrynas dar

Bet, jei vietoj dirba ir mokosi - tai idealiai.
Nors aš tai visada tik už Visorių pusę

Žvėrynas dar

Antakalnyje puikus susisiekimas, viskas šalia. Kamščiai, kaip ir visur. Apskritai, man keista, kai žmonės, gyvendami sostinėje skundžiasi kamščiais. Tai yra neišvengiama didelio miesto realybė. Man, kai reikia nuvežti dukrą į Hobiverse, sostinės vaikų ir jaunimo centrą, aš ilgiausiai stoviu Linkmenų gatvėj. Per 15 min atlekiu 6 km nuo namų iki Žalgirio gatvės, o likusius 200 metrų važiuoju, tiksliau slenku, 15 min.