Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(vanesax @ 2025 05 15, 14:43)
Kaip Jums aciu, kad pakomentavote wub.gif Tas kur prie pat Iki, cia bus Egliu? Aplinka tikrai uzkabino, patiko, kad uzdara teritorija, priziurima, net upeliai suformuoti, gal dar ir vandens prileis biggrin.gif Tas Antakalnio fenomenas, matyt tikrai yra. Kaip mums minejo, kad zmones gyvene Antakalnyje. antra karta irgi rinktusi tik Antakalni, kas negyvene, dazniausiai jo ir nesirinktu  biggrin.gif Nezinau kiek cia tos tiesos/ Aciu dar kart!Man ramiau  4u.gif

Tas etapas, kur prie IKI yra Pušų terasos, Eglės yra toliau. Taip, visi tie fontanėliai atšilus orams yra paleidžiami.

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2025 05 15, 14:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="vanesax" data-cid="73187428" data-time="1747312995"><div><p>Kaip Jums aciu, kad pakomentavote vartotojo įkelta nuotraukaTas kur prie pat Iki, cia bus Egliu? Aplinka tikrai uzkabino, patiko, kad uzdara teritorija, priziurima, net upeliai suformuoti, gal dar ir vandens prileis vartotojo įkelta nuotraukaTas Antakalnio fenomenas, matyt tikrai yra. Kaip mums minejo, kad zmones gyvene Antakalnyje. antra karta irgi rinktusi tik Antakalni, kas negyvene, dazniausiai jo ir nesirinktu vartotojo įkelta nuotraukaNezinau kiek cia tos tiesos/ Aciu dar kart!Man ramiau vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>manau garso izoliacija visuose naujuose namuose bus plius minus panasi tai sito klausimo labai nesureiksminciau. Drauge turi buta, gyveno iki kol neissikrauste i uzmiesti su seima tai viskas tiko, patiko, sveciavausi ne karta, tikrai geras rajonelis. Man antakalnio minusas nebent susisiekimas jei planuojate visur vaziuoti masina  biggrin.gif  bet jei ne ir renkates alternatyvu transporta toki kaip VT, dviraciai, paspirtukai ir pan tai viskas liuks. Mano sesuo gyvena viena stotele arciau sename name tai ir patys ir vaikai i mokykla/darbus keliauja VT, siltu sezonu peskom, dviraciais, paspirtukais. Baisiausia vieta yra tas antakalnio ziedas tai sake net islipa kita karta stotele anksciau ir greiciau nueina. </p>

QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 05 15, 15:00)
Pritariu, vienintelis MAN minusas - susisiekimas.
Bet, jei vietoj dirba ir mokosi - tai idealiai.
Nors aš tai visada tik už Visorių pusę wub.gif  biggrin.gif
Žvėrynas dar bigsmile.gif  biggrin.gif

Antakalnyje puikus susisiekimas, viskas šalia. Kamščiai, kaip ir visur. Apskritai, man keista, kai žmonės, gyvendami sostinėje skundžiasi kamščiais. Tai yra neišvengiama didelio miesto realybė. Man, kai reikia nuvežti dukrą į Hobiverse, sostinės vaikų ir jaunimo centrą, aš ilgiausiai stoviu Linkmenų gatvėj. Per 15 min atlekiu 6 km nuo namų iki Žalgirio gatvės, o likusius 200 metrų važiuoju, tiksliau slenku, 15 min. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainyte @ 2025 05 19, 13:12)
Mes paprastą darbo dieną mokėdavom/issiimdavom su revoliutu.(nes savaitgalį ima revoliutas savaitgalio mokestį, lyg 1proc.) Mokant programėlėj pasikeisdavom į tą valiutą, kurios reik.
O savaitgalį swed platinine. Rašo, kad iki kazkokios sumos uz konvertavimą neima, iki 10 000 tūkstančių lyg. Aisku visur reik ieskot bankomatų, kad nebūtų nuėmimo mokescio.

Aš būsiu darbo dienom. Neapsimoka man platininė. Tiek nevažiuoju dar, kad apsimokėtų
Papildyta:
QUOTE(tikinga @ 2025 05 19, 13:21)
Mes du kartus papuolėm į įvykius, kai šalis lieka be elektros. Praeitais metais tupėjom Kroatijoje saloje su 30 Eur grynų, kurių užteko keltui į žemyną (ten laukė skrydis). Pavalgyt negali turėdamas tik kortelę, nes jos tiesiog nepriima tokiu atveju. Tai gryninom prekybos centro, kuris buvo prijungtas prie elektros, nes turėjo generatorių, bankomate jau be jokio gailesčio, kad mokestis - 5 Eur. Kai situacija - extra, nelakstysi ieškodamas, kur pigiau.
Šiemet Portugalijoje likom be elektros 11 valandų. Tai gerai, kad jau buvom "mokyti" ir turėjom grynų, nes degalinėse kortelių taip pat nepriėmė, o važiuot reikėjo 600 km dar.
Mane jau du kartus gyvenimas pamokė, kad kelionėse visada visada reikia turėt grynųjų ax.gif

Aš visada turiu grynų, bet eurais. Šį kartą važiuosim per šalį kur kita valiuta. Tai čia prasideda žaidimai. Ar pirkt čia, ar tas kelias dienas ištempsim be, paskui kai lieka tie likučiai, nusimėto. Nes pvz iki šiol turiu kroatijos kunų gal 80€. Ir ten nevažiuoju. Jas keičia visą gyvenimą. Bet dėl 80€ ten nevažiuosi gi. O 80€ yra visgi pinigs.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2025 05 19, 17:14)
paskui kai lieka tie likučiai, nusimėto.

O jo, pvz viešbuty reikėjo palikti užstatą, o paskutinę naktį (paryčiais) išvykstam. Tai kur dėti paskui ta vietine valiuta nemažą sumą?
Pasakėm, kad neturim (nes taip ir buvom), po to visiems pasimiršo biggrin.gif
Atsakyti
džinsai per dideli blink.gif Gavau 28 ir norėčiau keistis į 27 d, arba parduodu - 55 € su siuntimu.
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2025 05 19, 18:45)
džinsai per dideli  blink.gif Gavau 28 ir norėčiau keistis į 27 d.

šiandien ryte jau buvo tas pats didžiulis skelbimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: [b!]Vakar[/b!], 18:09
QUOTE(Gervuoge @ 2025 05 19, 11:35)
Merginos, priminkite prašau, kur perkate ir kokia geriausia kaina pavyko rasti COLORESCIENCE SUNFORGETTABLE? Kuris gražiausiai atrodo klasikinis ar flex?

Klasikinė man pasirodė mažiau maskuojanti, o flex Fair spalva labai šviesi, žiemai gerai, bet vasarai per šviesi.
Norėčiau Medium spalvos ir tada maišyčiau jas abi. Tada manau būtų super.
Čia mano pastebėjimai 4u.gif

Aš vasarai gal imčiau klasikinę 4u.gif

Geriausia kaina būdavo ebay.
Atsakyti
QUOTE(Cypass @ 2025 05 19, 19:39)
Klasikinė man pasirodė mažiau maskuojanti, o flex Fair spalva labai šviesi, žiemai gerai, bet vasarai per šviesi.
Norėčiau Medium spalvos ir tada maišyčiau jas abi. Tada manau būtų super.
Čia mano pastebėjimai 4u.gif

Aš vasarai gal imčiau klasikinę 4u.gif

Geriausia kaina būdavo ebay.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2025 05 19, 19:03)
šiandien ryte jau buvo tas pats didžiulis skelbimas

Tikrai? bigsmile.gif maniau nepastebejot biggrin.gif
Atsakyti
TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ    

KVIEČIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE