Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(Cypass @ 2025 05 27, 21:45)
Gal turite nuorodą kelnių, kur prie megztuko modelis dėvi. Bandžiau ieškoti, nesėkmingai ax.gif

Prasau
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2025 05 27, 20:04)
<p>Gal turite koki gera masazista vln parekomenduoti?</p>

Jei tinka vieta, rekomenduoju. Darausi reguliariai veido masažus, bet esu ir viso kūno dariusi.
https://www.kunasirsiela.lt/
Atsakyti
TOMMY HILFIGER truksta $11 iki 25% nuolaidos
Atsakyti

Jei tinka vieta, rekomenduoju. Darausi reguliariai veido masažus, bet esu ir viso kūno dariusi.

vieta labai tinka :) dekui, uzsirasiau dabar i gydymo istaiga su draudimu bet reikia pradet reguliariai kazkur lankytis nes jau sedziu susitraukus kaip krevete :D​ 

Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2025 05 27, 22:38)
Norėtųsi mažesnio+tikėjausi šiek tiek kitokios spalvos.Galvojau derės prie turimų kelnių  smile.gif .
Bet jei nieks nepirks-sunešiosiu  biggrin.gif

As laukiu jo. Nuotraukoje labai graziai atrodo. S dydzio nebuvo pasiemiau xs, tai gal llabai gerai kad nebuvo smile.gif bus kaip tik. O spalva jauciu realiai ryskesne, ? Pastebejau kad daznai buna nuotraukose uzmutintos spalvos, o realiai ryškalas, noretusi pasteles labiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolipa: 28 gegužės 2025 - 09:34
QUOTE(jolipa @ 2025 05 28, 10:34)
As laukiu jo. Nuotraukoje labai graziai atrodo. S dydzio nebuvo pasiemiau xs, tai gal llabai gerai kad nebuvo smile.gif bus kaip tik. O spalva jauciu realiai ryskesne, ?  Pastebejau kad daznai buna nuotraukose uzmutintos spalvos, o realiai ryškalas, noretusi pasteles labiau.

vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
aš mėgstu didesnius,bet šis jau galėtų man būtų mažesnis;tie dydžiai kiekvienai skirtingai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2025 05 28, 11:43)
aš mėgstu didesnius,bet šis jau galėtų man būtų mažesnis;tie dydžiai kiekvienai skirtingai patinka  smile.gif

Niu labai fainas wub.gif wub.gif wub.gif
Maciau atsiliepimuose, kad buvo didokas, bet po plovimo turbut pasitrauke, ir viskas ok. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolipa: 28 gegužės 2025 - 09:57
QUOTE(Carlin @ 2025 05 28, 09:21)

man salia namu. uzsirasiau pabandyt biggrin.gif nes mano brangiausia masazuotoja isvaro atostogu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ciobreliss @ 2025 05 27, 17:14)
Merginos, help 4u.gif
Kas galetu Vln Ozo Zaroj man kai ka nupirkti🌷

nu sakyk ka reik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2025 05 28, 11:29)
man salia namu. uzsirasiau pabandyt biggrin.gif nes mano brangiausia masazuotoja isvaro atostogu  biggrin.gif
Papildyta:

Masažai labai individualu, tai kartais baisu rekomenduoti, bet nepabandžius nesužinosi ar tinka smile.gif kiek draugių ėjo, visos grįžta. Man pačiai tik vieta nepatogi, tai turiu susikaupt vizitų kursui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2025 05 28, 12:44)
Masažai labai individualu, tai kartais baisu rekomenduoti, bet nepabandžius nesužinosi ar tinka smile.gif kiek draugių ėjo, visos grįžta. Man pačiai tik vieta nepatogi, tai turiu susikaupt vizitų kursui biggrin.gif

zinoma, specas gali buti puikus, bet kazkas netinka ir viskas. pvz ejau kobido. meistre tobula, masazas kokybiskas negaliu prikibt prie nieko. bet man kazkas ne taip ir viskas. as negaliu atsipalaiduot, man nepatinka jos prisilietimai ir nusisauk. nuejau pas kita, tai drauges dabar mirtinos biggrin.gif sakyk ka nori, kazkas yra kita.
Atsakyti
TALBOTS papildoma 70% nuolaida clearance su kodu WOW
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2025 05 28, 09:39)
TOMMY HILFIGER truksta $11 iki 25% nuolaidos

Grįš kūdikis iš mokyklos, pažės šortų.
Atsakyti