OLD NAVY tesiasi Super Cash akcija
Laba diena
žinau, kad čia daug keliaujančių yra. Skrendu į Barį (pirmą kartą man Italija), gal galite pasidalinti kur apsistoti? Būsim kokias 5-6 dienas.

žinau, kad čia daug keliaujančių yra. Skrendu į Barį (pirmą kartą man Italija), gal galite pasidalinti kur apsistoti? Būsim kokias 5-6 dienas.
QUOTE(krista08 @ 2025 06 11, 11:16)
Tai va ir nesuprantu. Yra moteriški, unisex... man reikia moteriškai 23,5 cm pėdai 

pasiziurekit eavalyne puslapy, ten prie dydziu yra vidpadzio ilgis ismatuotas. jei nebus 9060, tai ziurekit 530, jie vienodi, jei unisex.
QUOTE(krista08 @ 2025 06 11, 09:00)
Sveikos. Pakomentuokit prašau NB 9060 modelio dydžius. Perskaičiau jau turbūt milijoną atsiliepimų ir vis vien neaišku kokį dydį pirkti
Būtų gerai mažesnių pėdų savininkių komentarai 23,5-24 

Turiu Unisex NB 9060, išėmusi pamatavau vidpadį 25 cm, ant bato rašo USA 6, Eur 38,5; 24 cm, mano pėda 24,5 cm

QUOTE(gėlužė @ 2025 06 11, 14:28)
Laba diena

Mes praeitais metais buvom liepos mėnesį. Apsistoję buvome netoli Pane e Pomodoro Beach.
Tai mums vieta patiko, nes norėjom arčiau paplūdimio. Iki miesto centro/senamiesčio yra autobusai, bet mes pėsčiomis nueidavom. Net ir vaikas 2,5 metų nueidavo per karščius be didelių problemų

Autobusais galima puikiai nukeliauti į gretimus miestus. Mes važiavome į trolių miestelį Alberobello, patiko.
Tik įsigijus autobuso bilietą ne faktas, kad įtilpsi į būtent tą autobusą ir gali tekti laukti sekančio. Tas pats su grįžimu

QUOTE(Gafsa @ 2025 06 11, 13:35)
pasiziurekit eavalyne puslapy, ten prie dydziu yra vidpadzio ilgis ismatuotas. jei nebus 9060, tai ziurekit 530, jie vienodi, jei unisex.

QUOTE(kiss @ 2025 06 11, 13:50)
Turiu Unisex NB 9060, išėmusi pamatavau vidpadį 25 cm, ant bato rašo USA 6, Eur 38,5; 24 cm, mano pėda 24,5 cm 

QUOTE(loony_key @ 2025 06 11, 13:56)
Mes praeitais metais buvom liepos mėnesį. Apsistoję buvome netoli Pane e Pomodoro Beach.
Tai mums vieta patiko, nes norėjom arčiau paplūdimio. Iki miesto centro/senamiesčio yra autobusai, bet mes pėsčiomis nueidavom. Net ir vaikas 2,5 metų nueidavo per karščius be didelių problemų
Autobusais galima puikiai nukeliauti į gretimus miestus. Mes važiavome į trolių miestelį Alberobello, patiko.
Tik įsigijus autobuso bilietą ne faktas, kad įtilpsi į būtent tą autobusą ir gali tekti laukti sekančio. Tas pats su grįžimu

Kokios maisto kainos kavinese?

Swanson Ultra CBD + Sleep Support Full Spectrum w/ Melatonin, GABA & L-Theanine - $10.10
QUOTE(linamog @ 2025 06 11, 15:28)
As irgi i ji ziurejau, bet nesiulo FB viesbuciuose.

Tiksliai jau nepamenu, bet nebuvo super brangu. Picos tikrai adekvačiom kainom ir skanios.
Kainos tikrai nenustebino, tikrai nebuvo brangiau nei pas mus LT (bent jau ten kur lankėmės)

Mes jei imdavom tai realiai picas, o daugiau gamindavomės apartamentuose. Tai ir maisto kainos parduotuvėse panašiai kaip pas mus.
Na tik vynas ženkliai geresnėm kainom

QUOTE(linamog @ 2025 06 11, 14:28)
As irgi i ji ziurejau, bet nesiulo FB viesbuciuose.

Lyginant su kitais Italijos miestais, tikrai nebrangu. Daaaug pigiau nei Palangoje

QUOTE(doruta @ 2025 06 11, 14:55)
Lyginant su kitais Italijos miestais, tikrai nebrangu. Daaaug pigiau nei Palangoje
Labai patiko, tarp kitko 

Ar tik nereikes issibandyti

VICTORIASSECRET papildoma $50 nuo $150 nuolaida, galioja ir clearance
Toliau kraunu OLD NAVY su Cash, vaiku mokykliniai rubai gaunasi gerom kainom
Gavau jūsų užrodytas apyrankes įvairių spalvų. Na labai patinka vasarai