QUOTE(Gafsa @ 2019 03 29, 20:45)
nu jau nu jau 100 metu kaip ''tu '' ;))))
QUOTE(AstaRaud @ 2019 03 29, 20:45)
oi cia geriausia dalis ,nepatikesit

jiems patiko no name kuprine , o is tikruju tai anais metais Turkijoj pirkta , mano firmine pliso ,ir ant greicio nusipirkau kita , tiesiog pamacius nupirkau ,dar uzrasai buvo MK ,
bet nupirkus tas raides nuemiau (matosi foto skilutes) . Ir zinokit as ta kurpine pranesiuojau va 10 menesiu , nerealaus patogumo , visas savo firmines Furla , MK, MJ visos kabejo as tik su ja buvau , o kiek draugiu klause kur pirkau ... Bet esme as mokejau uz ja nepamenu bet kazkaip pigiai labai 15 gal eur . medziaga kaip odos tikrai , bet oda kad butu uz tokia kaina juk nerealu . Siandien man patvrtino kad tai odine kuprine , ir kaip man uz tokia kaina ja pardave irgi mistika ir jos spicifika kas nuotraukoj visikai nesimato kad ji is dvigubos odos ale susiuta ar kazkas tokio . Is tikruju tai tikrai gera kuprine foto gal nelabai ant greicio pries atiduodama padariau , jos esme dar viduje visa , ten oda , nera pamusalo , kisenes padarytos ir pinigine prikabinta . Man ji nereali tikrai buvo .O kai dar ir ivertino ja kiti ir dar nauja padovanojo kad tik sia palikciau 2 savaitem ;))) Paklausiau pardavejos ar cia daznai taip savininkas juokauja

o dar sake tas skilutes kur raides nuemiau man sutvarkis ir pagrazins ja... atsiimsiu kaip nauja .....zodziu buna stebuklu ;)))