Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2019 03 29, 20:45)
Gafsa batus jamė, reikėjo chebros.
Tai, sakot, plagiatoriai Visingoj dirba...  biggrin.gif

nu jau nu jau 100 metu kaip ''tu '' ;))))
QUOTE(AstaRaud @ 2019 03 29, 20:45)
wub.gif  bigsmile.gif

jetau net sudominot su kokia buvot, nes ir aš tampau jau n metų jų kuprinę  biggrin.gif

oi cia geriausia dalis ,nepatikesit biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
jiems patiko no name kuprine , o is tikruju tai anais metais Turkijoj pirkta , mano firmine pliso ,ir ant greicio nusipirkau kita , tiesiog pamacius nupirkau ,dar uzrasai buvo MK ,
bet nupirkus tas raides nuemiau (matosi foto skilutes) . Ir zinokit as ta kurpine pranesiuojau va 10 menesiu , nerealaus patogumo , visas savo firmines Furla , MK, MJ visos kabejo as tik su ja buvau , o kiek draugiu klause kur pirkau ... Bet esme as mokejau uz ja nepamenu bet kazkaip pigiai labai 15 gal eur . medziaga kaip odos tikrai , bet oda kad butu uz tokia kaina juk nerealu . Siandien man patvrtino kad tai odine kuprine , ir kaip man uz tokia kaina ja pardave irgi mistika ir jos spicifika kas nuotraukoj visikai nesimato kad ji is dvigubos odos ale susiuta ar kazkas tokio . Is tikruju tai tikrai gera kuprine foto gal nelabai ant greicio pries atiduodama padariau , jos esme dar viduje visa , ten oda , nera pamusalo , kisenes padarytos ir pinigine prikabinta . Man ji nereali tikrai buvo .O kai dar ir ivertino ja kiti ir dar nauja padovanojo kad tik sia palikciau 2 savaitem ;))) Paklausiau pardavejos ar cia daznai taip savininkas juokauja biggrin.gif ,sako, jus loterijoj laimejote .... Niekam taip nesiule. Buvo patiko irgi rankine paprase leist nufotografuot ir viskas biggrin.gif
o dar sake tas skilutes kur raides nuemiau man sutvarkis ir pagrazins ja... atsiimsiu kaip nauja .....zodziu buna stebuklu ;)))

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2019 03 29, 19:45)
wub.gif  bigsmile.gif

jetau net sudominot su kokia buvot, nes ir aš tampau jau n metų jų kuprinę  biggrin.gif

Mane irgi domina, kokia ta kuprinė jūsų, pagal kurią dabar prisiūs analogų? 🙂Pas juos ten daug "einamų" modelių. Ir aptarnavimas neblogas, kur nerasi nė vienoj parduotuvėj.
Atsakyti
Jie evvvai dar vieną tašę bus skolingi, už reklamą.
Atsakyti
QUOTE(carmencita @ 2019 03 29, 21:17)
Mane irgi domina, kokia ta kuprinė jūsų, pagal kurią dabar prisiūs analogų? 🙂Pas juos ten daug "einamų" modelių. Ir aptarnavimas neblogas, kur nerasi nė vienoj parduotuvėj.

zinokit neprisius , o pagamins ir tikrai tikiu kad labai kokybisku , nes jie pamate ne isvaizda mano rankines kaip mes visos matom , o technologija, odos apdirbimas, pas mane audinys dvigubas buvo ... ant foto to nesimato praktiskai ....

Aptarnavimas tai 100 balu, savininkas vaisino kava visu kurie tik uzejo ne siaip kokia o is prof. aparato latte ir t.t. ir zinokit kol as rinkausi rankines ka cia tokio paimt , is 10 zmoniu 8 isejo su nupirktom rankinem.... Ne siaip pasiziuret ten zmones atejo .... Be mano ju dovanotos kuprines vyrui dar ir tasiuka per peti nupikom

vartotojo įkelta nuotrauka

labai atsiprasau temos savininkiu ..kalbam apie viska..tiesiog na negalejau neparasyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 03 29, 21:30)

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 03 29, 21:30)

oi ir nesakyk ,uzslepta mano gislele... biggrin.gif
Dukros gimtadienis buvo neseniai , kol su kuo pakalbejau kur svest ir kas kaip dar maziausiai 3 zmones uzsisake kai pakalbejom ten pat kur ir as ;))) Ir liko patenkintos ;)))
Reik sumastyt gal koki piniga darytis , o tai vis dikai da dikai is idejos , dalinuos ;))) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2019 03 29, 21:37)
zinokit neprisius , o pagamins ir tikrai tikiu kad  labai kokybisku , nes jie pamate ne isvaizda mano rankines kaip mes visos matom , o technologija, odos apdirbimas, pas mane audinys  dvigubas buvo  ... ant foto to nesimato  praktiskai ....

nu dabar įdomu kokią pati išsirinkot biggrin.gif
Atsakyti
Senu kolekciju Jcrew grazuole 8$

Silkine tank

Ryskus pencil sijonas

Silko sijonas

Silkine Sophia suknia

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 29 kovo 2019 - 22:13
Nu pavarot miargai, neturiu laiko skaityt, bet užteko prabėbom 😂👍
esu Kopengagėj, nu madų prisižiūrėjau: ploščiai, palčiukai, perdideli švarkai, plačios plazdančios trumpos kelnės, fanny bagai ir esminis dalyks 90% storapadžiai sporbačiai, įvairių įvairiausių 🤪 Prisimatavau ir aš vienus Adidasus, grįžus ieškosiu amerikėj 😝
bet svarbiausia aprailiojau visą Kristianijos respubliką 👍 ne indėnai, bet idomu labai buvo 🤭
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2019 03 29, 22:01)
Nu pavarot miargai, neturiu laiko skaityt, bet užteko prabėbom 😂👍
esu Kopengagėj, nu madų prisižiūrėjau: ploščiai, palčiukai, perdideli švarkai, plačios plazdančios trumpos kelnės, fanny bagai ir esminis dalyks 90% storapadžiai sporbačiai, įvairių įvairiausių 🤪 Prisimatavau ir aš vienus Adidasus, grįžus ieškosiu amerikėj 😝
bet svarbiausia aprailiojau visą Kristianijos respubliką  👍 ne indėnai, bet idomu labai buvo 🤭

Mes tai, žinok, dirbom. Jaučiu, nebedraugauju čia su visokiais turistais- darmajedais-bonvivanais bebe.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2019 03 29, 21:45)
nu dabar įdomu kokią pati išsirinkot  biggrin.gif

sorry ne mano tema nedesiu cia ,ir taip visko prirasiau ;))) Nauja kolekcija ten yra sendinta oda tokia vintazine , nemirtinga ji . va ja ir emiau . ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 03 29, 23:07)
Mes tai, žinok, dirbom. Jaučiu, nebedraugauju čia su visokiais turistais- darmajedais-bonvivanais  bebe.gif

gerai gerai, šituos matavaus, labai neblogi, tinka plačiai ląstai 😉 su 25.5 cm tiko 8.5
https://www.finishli...mp;colorId=400#
Atsakyti