Įmeskite kas linką, prašau

QUOTE(LaimingaMergina @ 2025 07 30, 20:35)
agaaa, buvo ir vakare. Dabosiu savo dydį.
O Jcrew dabar tik su VPN? Nes man kitaip neleidžia dėt į krepšį 🤦♀️
Deda normaliai

QUOTE(linamog @ 2025 07 30, 19:51)
Siryt persikini XL su nuolaida nukoviau.
Kokia kaina pavyko pagauti?
QUOTE(JMD @ 2025 07 29, 15:39)
lyja zinok visoj europoj, 5000 km padariau per atostogas. visur lietus. austrijoj taip pyle namo vaziuojant, kad stovejau salikelej, kazkoks siaubekas. vokietijoj tas pat, ir dar remonta pagavau, nafikkkkk. nesu macius kad taip lytu.
Uztat Norvegija megavosi fantastisku oru

QUOTE(vanesax @ 2025 07 30, 21:44)
Uz poliarinio rato,vien tik sortai ejo i trasa
Nepataikiau su apranga si karta totaliai 

Geras, nieko sau

QUOTE(LaimingaMergina @ 2025 07 30, 20:35)
agaaa, buvo ir vakare. Dabosiu savo dydį.
Issitrinkite cookies, bet JCREW kartais pabludija, ypac kai akcijas keicia.
QUOTE(Gervuoge @ 2025 07 30, 21:33)
Kokia kaina pavyko pagauti?
$83.99.
QUOTE(JMD @ 2025 07 31, 06:34)
Geras, nieko sau
man važiuojant į priekį rodė, kad Šveicarijoj lis be sustojimo, bet kai atvažiavom, visos dienos buvo saulėtos ir nei lašo, o kalnų namelio šeimininkė sakė, jog birželis buvo pats karščiausias per visą jos gyvenimą, tempa kilo iki +40. Mes gyvenom to kalno kur nuslinko ledynas į Blatten kitoje pusėje. Italijoj paprastai būdavo +36-38, šiemet buvo tik +29, tai buvo įmanoma kvėpuot ir kas trečią dieną pakrapydavo. Labiausiai pergyvenau dėl Dolomitų. Iš vakaro lijo su tooookiais žaibais, kad sėdėjom namie ausis suglaudę ir galvojom ar nosis iškišim į lauką apskritai. O rytas išaušo tokio gražumo
leido mum 1 dieną pakopinėt tais kalnais. Užtat kitą rytą buvo tikra pekla. Maniau neišvažiuosiu iš ten. Nu tokia liūtis, kad autostrada plaukė. Bet važiavom į Miuncheną per Garmischą, ten truputį aukščiau pakilom ir lietus baigės. Užtat nuo Niurnbergo vėl gavom. Labai sunku važiuot buvo. Valytuvai ant visos smarvės buvo įjungti ir maniau išskris į dausas, nieks nepadėjo, teko vietom draugiškai sustot šalikelėj. O svarbiausia, prieš Varšuvą jau nusigiedryjo, maniau nu va, grįšim norm bus. Likus 6.4 km iki namų vėl kai gavom liūties, spėjau pro tuos viadukus aplinkkelio prašokt. Kitą rytą jau skaičiau, kad buvo nuskendusių. Nesuprasi, vienas galas mirksta, kitas svyla. Tikrai kažkokia svieto pabaiga artėja.

Mes birzelio 18 buvom Riminy, tobulas oras, 27-28 silumos ir gaivus vejukas, labai komfortiska.
Renkasi UNIQLO
TOMMY HILFIGER papildoma 30% nuolaida sale
TOMMY HILFIGER papildoma 30% nuolaida sale
QUOTE(vanesax @ 2025 07 30, 20:44)
Uz poliarinio rato,vien tik sortai ejo i trasa
Nepataikiau su apranga si karta totaliai 

Vyras visą liepą Norvegijoj, ~100km nuo Oslo į apačią, tai buvo kokios 2-3sav. paromis laikėsi +30-32, tai šuto kaip sirnikas keptuvėj

Kitą savaitę grįžta ir už dviejų dienų ištempiu jį į Ispaniją rugpjūčiui, ne likimas jam gaut vėsos šią vasarą

sveikos, ar yra pirke kuri siu auskaru, idomu ar normalus https://www.gilt.com...mp;fromPlp=true
?
?