Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 08 01, 20:36)

Šian dovanų žiedą užsisakiau, o jau laimės biggrin.gif Bet LT, nes reik gyvai žieti.

Paro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2025 08 01, 20:48)

Nėra internete, iš premiere. O normalios foto nepadariau.
Dar labai fainą radau su venecijos simboliu (kaip draugė sakė, nors nelabai suprantu, ar tikrai), toks a la herbas, kaip kokia Gedimino pilies valdovė lotuliukas.gif Bet patiko! wub.gif Nors visai kitokie, nei juodarankės. O atrodė, kitokie jau gali nepatikti. Bet pamačiau - ir ta meilė ir pirmo žvilgsnio biggrin.gif

RL kurtkės (kam patinka trumpos).

https://www.nordstro...e4q-m5v6UflQ4Aw
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 01 rugpjūčio 2025 - 20:07
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 08 01, 21:05)
Nėra internete, iš premiere. O normalios foto nepadariau.
Dar labai fainą radau su venecijos simboliu (kaip draugė sakė, nors nelabai suprantu, ar tikrai), toks a la herbas, kaip kokia Gedimino pilies valdovė  lotuliukas.gif Bet patiko!  wub.gif Nors visai kitokie, nei toks juodarankės. Nors atrodė, kitokie jau gali nepatikti. Bet pamačiau - ir ta meilė ir pirmo žvilgsnio biggrin.gif

Niek nesupratau, bet džiaugiuosi kartu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2025 08 01, 21:06)
Niek nesupratau, bet džiaugiuosi kartu  biggrin.gif  4u.gif

Kad gražiausiu darbų jie nesukėlė į savo www! Ta prekė, kur gyvai perka.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 08 01, 21:08)
Kad gražiausiu darbų jie nesukėlė į savo www! Ta prekė, kur gyvai perka.

Aš tai nyki- man gražu vis tie užsakyti individualūs, bet pati mieliau imčiau banalų pigiausią paprasčiausią Cartier biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2025 08 01, 21:54)
Aš tai nyki- man gražu vis tie užsakyti individualūs, bet pati mieliau imčiau banalų pigiausią  paprasčiausią Cartier  biggrin.gif

Banalu nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2025 08 01, 21:54)
Aš tai nyki- man gražu vis tie užsakyti individualūs, bet pati mieliau imčiau banalų pigiausią  paprasčiausią Cartier  biggrin.gif

Aš noriu vinuko ant piršto wub.gif
Atsakyti
Patarkite kur ieškoti geresne kaina New Balance vyriškų 740 ar 1000 modelių, juodos spalvos ar su tamsiu sidabru.

Nieko gero pati nerandu.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2025 08 02, 09:08)
Aš noriu vinuko ant piršto  wub.gif

O as trinity
Atsakyti
Žiauriai išsamus straipsnis biggrin.gif O šiaip įdomu, kas per dingimas nenustatymos aplinkybėmis.

https://madeinvilniu...rtes-laikrodis/
Atsakyti

QUOTE(JMD @ 2025 07 26, 05:39)

O šiaip, norėčiau išreikšti VERY SPECIAL THANKS to Lina  wub.gif žmogus per atostogus sekė kašio batus ir nupirko. Šiand gavo tas mano kašioras  biggrin.gif labai labai ačiū!!!! Viskas atėjo žiauuuuriai laiku!!!! 

wub.gif 4u.gif

Gal kas is vilnieciu noretumete/galetumete padalinti Vilniaus siuntas rugpjucio menesi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2025 08 03, 07:32)
wub.gif  4u.gif
Gal kas is vilnieciu noretumete/galetumete padalinti Vilniaus siuntas rugpjucio menesi?  4u.gif

Ar labai daug? biggrin.gif gal ir galiu biggrin.gif
Atsakyti