Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 08 07, 21:44)
Visaip gali būti. Ant kitų gaminių, pvz auskarų, kurie nekeisti - viskas yra.
Paro savo žiedą ax.gif

deimantukų juostelė
Papildyta:
QUOTE(vilmabu @ 2025 08 07, 21:58)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="73192889" data-time="<a href=">JMD, 07 Rug 2025 - 20:46, parašė: Nu nu, katrie? vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote> Kobiukai šitie https://www.sportpoi...obe-vi-protro-2 ☺️mamos kurių vaikai krepšininkai tai tikrai supras kokia laimė vaikui gavus tokius kedus ☺️JMD tavo kokio amžiaus krepšininkas?

laaabai grazus man sitie wub.gif

maniskiui dabar 14,5, nuo rugsejo jau zais U16.

bet pas mus dabar laime rast tinkama dydi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif uztat rudaplauke menesi dabojo naika kol as atostogavau biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(vilmabu @ 2025 08 07, 20:10)
<p>Linamog,noriu tau atskirai padėkoti 🥰už tai ,kad po tiek bandymų ,pagaliau visgi pavyko pagauti vaiko krepšinio svajonių batus 🤩prie pagalvės pasidėjo šiąnakt grįžęs iš čempionato 🤣</p>

Zinokit, dziaugiausi kaip uz savo vaika, jau rimtai buvo sportinis interesas. wub.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 08 08, 00:42)
Užmačiau IG reelsą apie vyrų madas LT - tipo džinsiniai šortai blogis, USA to nepamatysi. Tik nesuprantu - platūs džinsiniai irgi blogis? Nifiga nesupratau, ką vyrams vasarą rengtis, jei ne šortus. Ar tik apie slimus kalba?
Rudaplauke, kaip pas jus ten vyrai rengiasi?

Man viskas gerai su dzinsiniais sortais, va tie a la zvejybiniai cargo su daug ispampusiu kiseniu tai jau baisu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 08 rugpjūčio 2025 - 09:12
mano vaikas iki siol nedevejo dzinsiniu sortu, beeeeeet, dabar atejo toks laikas, kai tie visi kiti jam tapo trumpi, tai gelbsti tik dzinsiniai, nes jie ilgesni. priesingu atveju su tais visais kitais ziauriai juokingai atrodo biggrin.gif du pagaliukai ir kazkokia nesamone, kaip triuuusikai biggrin.gif
Atsakyti
SHOP.SIMON papildoma 50% nuolaida Adidas prekems

TOMMY HILFIGER papildoma 30% nuolaida
Atsakyti
Tai kas ta vyrų casual mada vasarą? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 08 08, 10:06)

kokią vasarą? biggrin.gif

man gražu lino kostiumėliai, lininiai arba klasikiniai šortai + polo
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 08 08, 11:06)

Mano akim, tai klasikinio kirpimo lino-medvilnes sortai, polo, uzmestas megztukas ant peciu, tekstiliniai teniso ar Vans sportbatukai, placios klasikines kelnes su kloste priekyje, lino t-shirt su atraitojamais rankoviu galais.
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2025 08 08, 11:16)
kokią vasarą?  biggrin.gif

man gražu lino kostiumėliai, lininiai arba klasikiniai šortai + polo

aha mum daug kas grazu, pas tuos tyneidzerius bandos jausmas. jie nedevi jokiu klasikiniu ir jokiu lininiu. na bent jau nedevi manassi nutisusiu maikiu ir per dideliu kelniu. bet tie klaikus Nike Shox'ai tai valdo, ir as dar pazadejau jam juos nupirkt. nezinau, baisesniu batu sviec ner mates, o jam ju reik 49.5 dydzio. as pasiduodu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2025 08 08, 11:19)
Mano akim, tai klasikinio kirpimo lino-medvilnes sortai, polo, uzmestas megztukas ant peciu, tekstiliniai teniso ar Vans sportbatukai, placios klasikines kelnes su kloste priekyje, lino t-shirt su atraitojamais rankoviu galais.

suodaicio stiliukas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 08 rugpjūčio 2025 - 10:40
QUOTE(JMD @ 2025 08 08, 11:48)
suodaicio stiliukas  biggrin.gif

biggrin.gif

Polo mada buvo prieš keliolika metų, apsisuko ir grįžo. Neseniai visus išaugtus vyro polo perleidom uošviui bigsmile.gif

Lino apranga man grynai atostogų, tai su tuo man viskas aišku. Su kantukais man jau ne kasdieną, tikrai ne į pardę ar pasitrinti į gatves. O jau toks out lengvam pasisėdėjimui su vyneliu.

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 08 08, 12:02)

Lino apranga man grynai atostogų, tai su tuo man viskas aišku. Su kantukais man jau ne kasdieną, tikrai ne į pardę ar pasitrinti į gatves. O jau toks out lengvam pasisėdėjimui su vyneliu.

tik suodaiti toki maciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2025 08 08, 11:48)
aha mum daug kas grazu, pas tuos tyneidzerius bandos jausmas. jie nedevi jokiu klasikiniu ir jokiu lininiu. na bent jau nedevi manassi nutisusiu maikiu ir per dideliu kelniu. bet tie klaikus Nike Shox'ai tai valdo, ir as dar pazadejau jam juos nupirkt. nezinau, baisesniu batu sviec ner mates, o jam ju reik 49.5 dydzio. as pasiduodu  unsure.gif

Pasiguglinau, nu tikrai, kas per siaubas.

QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 08 08, 12:02)

Nu tai apie madas ir kalbam, i parde koki cia otkutiura beislausi.

QUOTE(JMD @ 2025 08 08, 12:14)
tik suodaiti toki maciau biggrin.gif

Baumila dar ir Pedro Pascal.
Atsakyti
Man dašilo!!!
Tas reelsas mergaitės iš Kauno (gyvena USA). O Kaune, tai jie ten iš tiesų turi stiliaus pojūtį neprastą - slim džinsai, pūsta trumpa striukikė ir kokie kedukai mini biggrin.gif Ir taip DAUGUMA, ką aš mačiau. O vasarą - tai ryškiai tie slim bus šortai, kaip ir slim džinsai.
Kol aš suvedžiau galus biggrin.gif Nes Vilniuj tokie - nebent atvarę iš Kauno į bernvakarį.
O ji Vilniuj, spėju, net nebuvo. Palanga ir Kaunas.
Atsakyti