Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Labas rytas 4u.gif Ar rugpjūčio 22 d. skaičiukų dar bus?
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2025 09 02, 09:15)
Labas rytas 4u.gif Ar rugpjūčio 22 d. skaičiukų dar bus?

Sveiki, rugpjūčio 22 d. sąskaitos baigtos 4u.gif
Atsakyti

man rodos šiais laikais visi žino - aukštas cholesterolis, (blogasis, mtl rodos), negydomas aukštas kraujospūdis, stresas, nepakankamas fizinis krūvis, nutukimas. Pagrindiniai veiksniai. Gal kokia kita liga sirgo, kas galėjo išprovokuoti? Krešėjimo sutrikimai, širdies aritmijos, diabetas ? Reikia žmogui išsitirt.

pas mama aukstesnis kraujo spaudimas, bet vaistus jinai gere. Del cholesterolio klausem gydytojo tai sake kaip sveiko zmogaus butu geras bet kaip po insulto-per aukstas. Mama laukia klubo sanario operacijos todel juda mazai nes labai skauda. Vakar kabino toki ant sirdies, tai dar nezinau rezultatu. Labai bijau kad nepasikartotu, plius gyvena viena, gerai kad si karta buvau salia. 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2025 09 02, 09:59)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Alexia" data-cid="73194241" data-time="1756735374"><div><p>man rodos šiais laikais visi žino - aukštas cholesterolis, (blogasis, mtl rodos), negydomas aukštas kraujospūdis, stresas, nepakankamas fizinis krūvis, nutukimas. Pagrindiniai veiksniai. Gal kokia kita liga sirgo, kas galėjo išprovokuoti? Krešėjimo sutrikimai, širdies aritmijos, diabetas ? Reikia žmogui išsitirt.</p></div></blockquote><p>pas mama aukstesnis kraujo spaudimas, bet vaistus jinai gere. Del cholesterolio klausem gydytojo tai sake kaip sveiko zmogaus butu geras bet kaip po insulto-per aukstas. Mama laukia klubo sanario operacijos todel juda mazai nes labai skauda. Vakar kabino toki ant sirdies, tai dar nezinau rezultatu. Labai bijau kad nepasikartotu, plius gyvena viena, gerai kad si karta buvau salia. </p>

Reikia tą kraujospūdį labai monitorinti. Prieš kelias sav mano kolegos broliui, 51 metai, kalė insultas tiesiog sėdint prieš teliką. 1 Pusė buvo suparalyžuota. Dabar atsistato po truputį. Bet sunkiai. Tiesiog sėdint kraujospūdis šovė iki 200. Tiesiog buvo spjovęs į tą reikalą... tipo gerai jaučiuos, nieka nereik.
Atsakyti

Reikia tą kraujospūdį labai monitorinti. Prieš kelias sav mano kolegos broliui, 51 metai, kalė insultas tiesiog sėdint prieš teliką. 1 Pusė buvo suparalyžuota. Dabar atsistato po truputį. Bet sunkiai. Tiesiog sėdint kraujospūdis šovė iki 200. Tiesiog buvo spjovęs į tą reikalą... tipo gerai jaučiuos, nieka nereik.

Suprantu bet kadangi vaistus gere, kazkaip rami buvau. Nors dabar sake kad ir jautresne jautesi ir galva lyg paspausdavo, bet labai nesiskunde. Kadanti ta kluba stipriai skauda, itariu pasinervuoja, ne visada budavo geros nuotaikos. 

Mano mamai tikrai labai pasiseke nes jinai po insulto pati nesuprasdama dar i masina isedo, pas drauge nupyle, ta irgi nesuprato kodel tiek mazai sneka, o ir grizus as ne iskart pastebejau kad kazkas negerai nes tiesiog truputi sutriko kalba, atrodo klausi, atsako bet nepilnai. Mama atsistatineja gana gerai, jos neparalyziavo, labai del to dziaugiuosi. Vaziuos i reabilitacija, tikiuosi pades ten ir su kalba, rasymu, skaiciais. 

Atsakyti