Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 09 06, 15:54)
Rekomenduokit Vilniuje paaugliui veido valymą, prašau.

kažkada vedžiau į Sapiegas, bet po to su manim nekalbėjo unsure.gif unsure.gif nes valė mehaniškai. Bet pritaikė priemones, pagerėjo situacija.
Atsakyti

QUOTE(Gafsa @ 2025 09 07, 10:49)
Tas jau apžiūrėjus  unsure.gif tai ilgiai durni, tai liemenuotos labai, niekur nėr tinkamos. Man Gilytės patiktų, jei būtų xl dydis (sluoksniavimui ant maikės) ir ilgio pridėtų kokius 10 cm.

Į LOFT ir AT neinu, knisa anonimaizerius naudot.

Gafsa, Nili Lotan tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2025 09 07, 23:20)

ir tada ilgai niek nepirksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2025 09 07, 22:07)
kažkada vedžiau į Sapiegas, bet po to su manim nekalbėjo  unsure.gif  unsure.gif nes valė mehaniškai. Bet pritaikė priemones, pagerėjo situacija.

Noriu kažkaip šiuolaikiškai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 09 08, 09:50)
Noriu kažkaip šiuolaikiškai unsure.gif

Mano kosmetologė sako, kad nieko nėr geriau už tą mechaninį unsure.gif
Maniškis kentėdavo, ašaros byrėdavo net, bet, tikrai negerėjo, gal švaresnė nosis nuo inkštirų juodų nebent būdavo.
Neapsikenčiau, užregistravau pas dermatologę, gavo tepamų vaistų ir spuogai išnyko, vienas kitas išlenda. Iki to raudona visa kakta buvo.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2025 09 08, 10:04)

Mano kosmetologė sako, kad nieko nėr geriau už tą mechaninį unsure.gif
Maniškis kentėdavo, ašaros byrėdavo net, bet, tikrai negerėjo, gal švaresnė nosis nuo inkštirų juodų nebent būdavo.
Neapsikenčiau, užregistravau pas dermatologę, gavo tepamų vaistų ir spuogai išnyko, vienas kitas išlenda. Iki to raudona visa kakta buvo.
o maniske sako, kad mechaninis yra baisu ir neleistina biggrin.gif ir suprask tu jas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2025 09 08, 10:31)
o maniske sako, kad mechaninis yra baisu ir neleistina biggrin.gif ir suprask tu jas  biggrin.gif

Vuo unsure.gif
Bet, kaip ir sakiau, aš nebevedu. Bent naudos būtų buvę po tų kančių.
Atsakyti
ADIDAS turime papildoma 20% nuolaida, galioja ir Samba, Tokyo ir kitiems eksliuzyvams
Atsakyti
Pirkciau sia uniqlo striuke, nauja arba labai geros bukles xs arba xxs dydzio, sviesios arba juodos spalvos,
https://www.uniqlo.c...DisplayCode=002
Atsakyti
QUOTE(jolipa @ 2025 09 08, 11:52)
Pirkciau sia uniqlo striuke, nauja arba labai geros bukles xs arba xxs dydzio, sviesios arba juodos spalvos,
https://www.uniqlo.c...DisplayCode=002

poshmark’e nebandet ieskot?
Atsakyti
Kam tinka dydis
Atsakyti