Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Tiffany @ 2025 10 27, 11:23)
jūs man pasakykit, ką paaugės avi apart kedų, kas madinga, nes susidaro įspūdis, kad be kedų nėr ką avėti  biggrin.gif  biggrin.gif  huh.gif žiema artėja, nenori jokių žieminių batų

UGG biggrin.gif Bent jau pas mane.
Atsakyti
Siandien paskutine akcijos diena VICTORIASSECRET, kai regular kainoms galioja "keturios uz dvieju kaina", grupuojame
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2025 10 27, 11:23)
jūs man pasakykit, ką paaugės avi apart kedų, kas madinga, nes susidaro įspūdis, kad be kedų nėr ką avėti  biggrin.gif  biggrin.gif  huh.gif žiema artėja, nenori jokių žieminių batų

Taip, teisingai, tik kedai. Bet žiemą su dvejom kojinėm biggrin.gif
Kokie kedai dabar ant bangos merginoms? Nes manoji kažkaip nelabai domisi, drožia tuos pačius Nike, jau pati net noriu pasiūlyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2025 10 27, 12:52)
Taip, teisingai, tik kedai. Bet žiemą su dvejom kojinėm  biggrin.gif
Kokie kedai dabar ant bangos merginoms? Nes manoji kažkaip nelabai domisi, drožia tuos pačius Nike, jau pati net noriu pasiūlyt  ax.gif

Adidas Campus, Gazelės, Sambos bigsmile.gif dabar kai taip vesu ir drėgna - campus
Atsakyti
Dar turiu rudus CAMPUS,prašom 4u.gif biggrin.gif
https://www.adidas.c...?forceSelSize=7
M7/W8 ,vidpadis iki ~25.8 cm,kaina 75 €
Aš laukiu mažesnių,nusididinau smarkiai,man lb gražūs wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: [b!]Šiandien[/b!], 11:50
QUOTE(Tiffany @ 2025 10 27, 12:15)
Adidas Campus, Gazelės, Sambos  bigsmile.gif dabar kai taip vesu ir drėgna - campus

Bet jie visi zomšiniai. Per drėgną orą ir sniegą nelabai gal... Odinių nėra kokių? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2025 10 27, 13:58)
Bet jie visi zomšiniai. Per drėgną orą ir sniegą nelabai gal... Odinių nėra kokių?  ax.gif

norėčiau ją įtikinti ką nors nusipirkti, bet vakar perėjom per akropolį ir avalynės net ir man patinkančios nėr unsure.gif
Atsakyti
Kaip dabar čia įkelt paveikslėlį, kaip part.lt nebeveikia?
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2025 10 27, 16:23)
Kaip dabar čia įkelt paveikslėlį, kaip part.lt nebeveikia?

As postimages.org naudoju.

Dedu UNIQLO, jau turime free ship, galite sokti i traukini, kas turite noru

Toliau renkame BANANA REPUBLIC FACTORY su Style Cash.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: [b!]Šiandien[/b!], 15:36