Lapkričio 7 d. sąskaitos baigtos
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 11 18, 21:32)
Kaip tik robotukas prasiėjo per virtuvę. 5 min ir psio. Ir šlapiai. Neatsidžiaugiu.
O maniau, kad netiks virtuvėj. Tai man labai malonus siurprizas.
Gal ir nuo modelio priklauso
Kada tai baigsis? Mes paaugliai buvom gana biedni, bet kiek turėjom išradingumo. Tikrai neatrodėm kaip lamų banda. Kad ir su tais lenarais
O maniau, kad netiks virtuvėj. Tai man labai malonus siurprizas.
Gal ir nuo modelio priklauso
Kada tai baigsis? Mes paaugliai buvom gana biedni, bet kiek turėjom išradingumo. Tikrai neatrodėm kaip lamų banda. Kad ir su tais lenarais
na pas mane nemažas namas, robotas kraunasi kitam namo gale, tai jam atvažiuot iki virtuvės turbūt reikia 5 min
Linamog, ar galėtumėt užsakyti mano Quince. Ilgai laukiau, bijau, kad dings
Renkasi TOMMY HILFIGER su papildoma 20% nuolaida
Dedu OLD NAVY su Super Cash
Dedu OLD NAVY su Super Cash
QUOTE(Lux @ 2025 11 19, 11:00)
Jau turejote gauti "Uzsakyta"
BASEDBODYWORKS reikia prisijungianciu poravimui su $20, $24, $14.40 kainomis
QUOTE(regal @ 2025 11 19, 11:53)
na pas mane nemažas namas, robotas kraunasi kitam namo gale, tai jam atvažiuot iki virtuvės turbūt reikia 5 min
Na neskaičiavau tiksliai, bet jis vis vien tikslingai neskenuoja ir nesusiurbia kiekvieno trupinio, o siurbia eilėmis. Tai tokiam tikslingam siurbimui noriu šluotos, nors vyras sako, kad pasiimi šluotele ir sušluoji, ale tada reikia eiti į garažą pasiimti
... Vienu žodžiu, noriu dyson šluotos 
Aišku..
Taip ir pagalvojau...
Maniškis buvo specialiai pirktas kampukų valymui ir trupinikų rinkimui, pagal tai rinkausi modelį.
---
Merginos, ar pagrupuotumėt su vienodom kainom (nes du už vieną)? https://basedbodyworks.com/
QUOTE(regal @ 2025 11 19, 10:53)
Na neskaičiavau tiksliai, bet jis vis vien tikslingai neskenuoja ir nesusiurbia kiekvieno trupinio, o siurbia eilėmis. Tai tokiam tikslingam siurbimui noriu šluotos, nors vyras sako, kad pasiimi šluotele ir sušluoji, ale tada reikia eiti į garažą pasiimti
... Vienu žodžiu, noriu dyson šluotos 
Tokiam reikalaui dyson labai