Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2025 11 27, 23:28)
O ką iš oribe jamat gero? Aš iš beža nusipirkau kaukes plaukam, plaukai žvilg kai veidrodis. Nerealiai  wub.gif

clm dar pabandyk, irgi wow.

Iš oribe imu maximista, vienintelis kuris atkelia man plaukus nuo šaknų ir laikosi ir texturising spray. Išlaiko ilgiau suformuotus plaukus ir apimties priduoda.
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2025 11 27, 23:32)
clm dar pabandyk, irgi wow.

Iš oribe imu maximista, vienintelis kuris atkelia man plaukus nuo šaknų ir laikosi ir texturising spray. Išlaiko ilgiau suformuotus plaukus ir apimties priduoda.

Jetus tada ir man reik biggrin.gif tokie sunkūs tie plaukai, sukrent
Atsakyti
Aš tai ir wow, ir olaplexo noriu pabandyti. Ir dar trecia uzrodet, ot tai aciu, jau virs 300 eur huh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2025 11 27, 23:30)

Šitas, tau netiks

https://beza.lt/coll...uku-kauke-5-vnt
Atsakyti
Kokias rekomenduotumėt metalines gertuves, kad būtų maždaug dydžio kaip mažo mineralinio vandens buteliukas? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2025 11 27, 21:59)

O gal kas medicube aparatą turit? Vis nesiryžtu 🤔

As ties Mito Light medituoju, jau vyra itikinau, kad jam jo labiausiai reikia:lol: Tik irgi galvoju, ar man reikia, ar sedesiu as ten po ta lempa. Nes truksta man tuose reikaluose disciplinos, stipriai truksta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2025 11 27, 23:36)

Netiks, nes visas išpirkai..
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2025 11 27, 05:32)

Ir negana to, po visko priėjo prizo steigėjai ir taip pat, kaip ir nugalėtoją, pakvietė Gabiją į Agatos akademiją  wub.gif  wub.gif

wub.gif wub.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 11 27, 07:48)
Mane tai neramina cultbeauty. Pernai, pamenu, buvo nuolaidos didėjimo tvarka, penktadienį - 30 off davė. Šian gi - jau liko 10 off mano kvepaliukams blink.gif
Na aš taip nežaidžiu huh.gif

gal dar Cyber Monday bus didesniu nuolaidu ax.gif

QUOTE(Lux @ 2025 11 27, 10:30)
Ačiū už siuntinuką 4u.gif

4u.gif

QUOTE(JMD @ 2025 11 27, 14:28)
O ką iš oribe jamat gero? Aš iš beža nusipirkau kaukes plaukam, plaukai žvilg kai veidrodis. Nerealiai  wub.gif

as be Oribe Gold Lust Repair & Restore Shampoo negaliu gyvent ax.gif
Atsakyti