Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(doruta @ 2025 12 03, 15:21)
Žinau, kad 8kg. Nei karto nesvėrė. Lygiai prieš du mėn. paskutinį kartą skridome. Ir paskridau su rankine, lagaminu ir dideliu maišu smile.gif

JAU sveria. Pries pora sav is Nicos su Airboltiku pasitikrinom. Sveria ir uz kiekviena virsyta kg lyg trim euru lupa. Biski supainiojau, jau menuo praejo, ne pora sav, per helovyna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: [b!]Šiandien[/b!], 14:46
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 12 03, 15:41)
Ooo, ką studijuos?
Žadu nupėtinti penktadienį.

Bet dar ir Carlin priminė apie Krispo bigsmile.gif

Tuomet laukiu kokio komentaro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2025 12 03, 15:07)
Kas čia per naujiena? Dažniausiai iš Rygos skrendame, niekada nesvėrė. Apie airbaltic kalbate?

Airbaltic sveria, mes skridom spalį. Ir Rygoj svėrė prie įlaipinimo vartų, ir Kopenhagoj.
Atsakyti
Columbia kedai $20
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 12 03, 14:41)
Ooo, ką studijuos?
Žadu nupėtinti penktadienį.

Bet dar ir Carlin priminė apie Krispo bigsmile.gif

animacija, medijos, žaidimų kūrimas.
Atsakyti

Žinau, kad 8kg. Nei karto nesvėrė. Lygiai prieš du mėn. paskutinį kartą skridome. Ir paskridau su rankine, lagaminu ir dideliu maišu smile.gif

Rygoj sveria visu bagazus, skridau lapkriti bet laipinimas yra Rygoj o ne parskridimas. Ir Jums pasiseke, nes as esu susimokejus jau pries 3 metus Vilniuje uz rankinio bagazo pervirsi. O kaip praslystate su visokiais maisais esu maciusi, prie laipinimo vartu atkisa stiuardui lagamina su rankinuku i savo tase/maisa uzsikabina ant kitos rankos :D  bet esu maciusi dabar nesenai kaip visas tases lagaminus grudo i tas dezes, nesvere bet griestai ziurejo dydi. Tik faktas tas kad jei dasiperki bagaza, tada kazkaip nekrutina, labiausiai cia kabinejasi prie to free bagazo.

Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2025 12 03, 16:14)
animacija, medijos, žaidimų kūrimas.

kaip ne mokslai skamba bigsmile.gif

....

Ar bandėt????

https://grandecosmet...KRiiXokkq4nAPDg
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2025 12 03, 15:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="doruta" data-cid="73200636" data-time="1764764496"><div><p>Žinau, kad 8kg. Nei karto nesvėrė. Lygiai prieš du mėn. paskutinį kartą skridome. Ir paskridau su rankine, lagaminu ir dideliu maišu vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Rygoj sveria visu bagazus, skridau lapkriti bet laipinimas yra Rygoj o ne parskridimas. Ir Jums pasiseke, nes as esu susimokejus jau pries 3 metus Vilniuje uz rankinio bagazo pervirsi. O kaip praslystate su visokiais maisais esu maciusi, prie laipinimo vartu atkisa stiuardui lagamina su rankinuku i savo tase/maisa uzsikabina ant kitos rankos biggrin.gif  bet esu maciusi dabar nesenai kaip visas tases lagaminus grudo i tas dezes, nesvere bet griestai ziurejo dydi. Tik faktas tas kad jei dasiperki bagaza, tada kazkaip nekrutina, labiausiai cia kabinejasi prie to free bagazo.</p>

Ir 2024 birželį, lapkritį, ir 2025 gegužį, ir liepą, ir spalį nesvėrė nei Rygoje, nei parskrendant..
Atsakyti
Gafsai batyciai
Atsakyti