JAU sveria. Pries pora sav is Nicos su Airboltiku pasitikrinom. Sveria ir uz kiekviena virsyta kg lyg trim euru lupa. Biski supainiojau, jau menuo praejo, ne pora sav, per helovyna.
JAU sveria. Pries pora sav is Nicos su Airboltiku pasitikrinom. Sveria ir uz kiekviena virsyta kg lyg trim euru lupa. Biski supainiojau, jau menuo praejo, ne pora sav, per helovyna.
Žadu nupėtinti penktadienį.
Bet dar ir Carlin priminė apie Krispo
Tuomet laukiu kokio komentaro
Airbaltic sveria, mes skridom spalį. Ir Rygoj svėrė prie įlaipinimo vartų, ir Kopenhagoj.
Žadu nupėtinti penktadienį.
Bet dar ir Carlin priminė apie Krispo
animacija, medijos, žaidimų kūrimas.
Žinau, kad 8kg. Nei karto nesvėrė. Lygiai prieš du mėn. paskutinį kartą skridome. Ir paskridau su rankine, lagaminu ir dideliu maišu
Rygoj sveria visu bagazus, skridau lapkriti bet laipinimas yra Rygoj o ne parskridimas. Ir Jums pasiseke, nes as esu susimokejus jau pries 3 metus Vilniuje uz rankinio bagazo pervirsi. O kaip praslystate su visokiais maisais esu maciusi, prie laipinimo vartu atkisa stiuardui lagamina su rankinuku i savo tase/maisa uzsikabina ant kitos rankos
bet esu maciusi dabar nesenai kaip visas tases lagaminus grudo i tas dezes, nesvere bet griestai ziurejo dydi. Tik faktas tas kad jei dasiperki bagaza, tada kazkaip nekrutina, labiausiai cia kabinejasi prie to free bagazo.
kaip ne mokslai skamba
....
Ar bandėt????
https://grandecosmet...KRiiXokkq4nAPDg
Ir 2024 birželį, lapkritį, ir 2025 gegužį, ir liepą, ir spalį nesvėrė nei Rygoje, nei parskrendant..