TALBOTS sale megztiniams papildoma 60% ir 20% nuolaida krepsy, free ship tik siandien, perkame iskart
Kasmyras $63.20
Kasmyras $63.20
QUOTE(Kriziukas @ 2025 12 13, 21:58)
Labas vakaras, sakykit cia buna nuolaidos kokios? Dukra nori tokio megztinio, man tai skuduras😁🫣
https://scuffers.com...d...0e19d&_ss=r
https://scuffers.com...d...0e19d&_ss=r
Pirkau šiais metais kelis kartus be nuolaidos. Bet buvo ir BF nuo- 20% iki lyg 40%. Mano pasirinktiems-20%. Kokybė tenkina.
Ir, beje, to bliuzono iš nuorodos, reikia visiems
QUOTE(bumbulas @ 2025 12 14, 20:43)
Pirkau šiais metais kelis kartus be nuolaidos. Bet buvo ir BF nuo- 20% iki lyg 40%. Mano pasirinktiems-20%. Kokybė tenkina.
Džyzus kokia kaina! 🤓
TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ
KVIEČIAME JUNGTIS
RUBAI, AVALYNE
www.aquasonic.com - 30%
www.us.puma.com
www.victoriassecret.com
www.factory.com - 70% ir 20%
www.usa.tommy.com - 20%
www.calvinklein.us - 20%
www.finishline.com - 20%
www.anntaylor.com
www.intimissimi.com
www.samsclub.com
www.uspoloassn.com - 30%
www.nordstromrack.com
www.marshalls.com
www.dkny.com - 10%
www.landsend.com
www.marika.com
www.tjmaxx.com
www.uniqlo.com
www.costco.com
www.sierra.com
www.macys.com
www.6pm.com
www.dtlr.com
www.ae.com
PREKES MUSU VAIKUCIAMS
PREKES MUSU GROZIUI
www.wholesale.fragranceshop.com
www.swansonvitamins.com
www.bathandbodyworks.com
www.vitacost.com - 15%
www.puritan.com - 28%
www.yesstyle.com - 15%
www.iherb.com - 10%
www.colourpop.com
www.misshaus.com
www.ulta.com
KVIEČIAME JUNGTIS
RUBAI, AVALYNE
www.aquasonic.com - 30%
www.us.puma.com
www.victoriassecret.com
www.factory.com - 70% ir 20%
www.usa.tommy.com - 20%
www.calvinklein.us - 20%
www.finishline.com - 20%
www.anntaylor.com
www.intimissimi.com
www.samsclub.com
www.uspoloassn.com - 30%
www.nordstromrack.com
www.marshalls.com
www.dkny.com - 10%
www.landsend.com
www.marika.com
www.tjmaxx.com
www.uniqlo.com
www.costco.com
www.sierra.com
www.macys.com
www.6pm.com
www.dtlr.com
www.ae.com
PREKES MUSU VAIKUCIAMS
PREKES MUSU GROZIUI
www.wholesale.fragranceshop.com
www.swansonvitamins.com
www.bathandbodyworks.com
www.vitacost.com - 15%
www.puritan.com - 28%
www.yesstyle.com - 15%
www.iherb.com - 10%
www.colourpop.com
www.misshaus.com
www.ulta.com
QUOTE(rimaitytetyte @ 2025 12 13, 20:44)
Va va ir mane biesina, nenoriu sienu gadint, pastoviai remiant i siena apsibruzins siena.
Tai radau Bunkes siuloma siurbli - sluota. , nes paseku ja. Ji tipo vare pas kiniecius pati, komplektavo kad butu patogus naudojimui. Tai tas siurblys stovi pastacius[ galiu nubegt sampes ikalt
]batarke pakrauni su pakroveju ir vsio. Gundausi vien del to kad stovi. Aisku firma ne Dyson, bet sumoki uz varda. Dabar gera kaina, nes pre - order.
https://homebynb.lt/...ulkiu-siurblys/
Zodziu neapsisprendziu.
Tai radau Bunkes siuloma siurbli - sluota. , nes paseku ja. Ji tipo vare pas kiniecius pati, komplektavo kad butu patogus naudojimui. Tai tas siurblys stovi pastacius[ galiu nubegt sampes ikalt
https://homebynb.lt/...ulkiu-siurblys/
Zodziu neapsisprendziu.
Pas mus Dyson pakabintas spintoj, nesimato, patogu
Neverta sekti žvaigždutėm 😁buvau susigundžius Osom plaukų džiovintuvu irgi OMG koks BEVEIK Dyson - kaina ach*ena, kokybė lietuviškai kinietiška, po ne pilno mėn parėjo šildymo tenas, garantija Kaune kažkur in the midle of nowhere, dar pačiai reikia vežti (iš Vilniaus). Tai kad jei pirkti daiktą, tai tik gerą ir be jokį bunkinį 😁
Mūsų Dyson V10 jau 8 metai! Be garantinio remonto, nes jo tiesiog nereikia prižiūrint techniką
QUOTE(Kriziukas @ 2025 12 13, 15:15)
Kam dabar eilė?😀
net nezinau
Gal dar kam auskariuku is macys, $29.70
SOS! Vilnius
gal kur matėte napaleono lakštų? Savaitgalį pravažiavau 7 prekybos centrus, benedikto turgų aplankiau, niekur nėra. Prekybos centruose sakė, kad išpirko, tikisi, kad atveš dar iki švenčių, bet nieko tiksliai nežino.
paprastai gaminu silkių tortą su napaleno lakštais
gal kur matėte napaleono lakštų? Savaitgalį pravažiavau 7 prekybos centrus, benedikto turgų aplankiau, niekur nėra. Prekybos centruose sakė, kad išpirko, tikisi, kad atveš dar iki švenčių, bet nieko tiksliai nežino.
QUOTE(ralija @ 2025 12 15, 10:57)
SOS! Vilnius

galima receptuką? skamba skaniai
QUOTE(Tiffany @ 2025 12 15, 10:58)
https://worldrecipes...oleono-lakstais
naudoju filadelfiją sūrelį pertepimui, miksuoju su helmans majonezu (vienas sluoksnis s8relis, kitas majonezas) . Svogūną pakepinu, kokias 2 dideles galvas
QUOTE(Gafsa @ 2025 12 04, 21:37)
Mane Fb biesina- puslapis pridėtas prie mėgstamiausių, bet nepaisant to, niekad jo nemeta sraute, tik eina kaip tryda visokios tiulio fėjos ir visokio šlamšto lAivai, kurių aš nei žiūriu, nei ieškau, nei laikinu
nespėju blokuot 
dėl to matomai Meta atstovė buvo iškviesta ant kilimėlio EU sąjungoje ir dėl reklamų, nes neva per mažai personalizuotas reklamas ES žmonės gauna, o būtent mesdavo visokį nereikalingą š, kuriuo žmogus nesidomi