QUOTE(ralija @ 2025 12 15, 11:26)
https://worldrecipes...oleono-lakstais
naudoju filadelfiją sūrelį pertepimui, miksuoju su helmans majonezu (vienas sluoksnis s8relis, kitas majonezas) . Svogūną pakepinu, kokias 2 dideles galvas
skanus, riebus, "sunkus" - retai valgomas, bet mėgiamas. Kalėdoms paprastai darau
skanaus!
naudoju filadelfiją sūrelį pertepimui, miksuoju su helmans majonezu (vienas sluoksnis s8relis, kitas majonezas) . Svogūną pakepinu, kokias 2 dideles galvas
Blogiausiu atveju kepkit sluoksniuotos teslos lakstus subadytus šakute ir gaminkit👌
QUOTE(Princess-Vip @ 2025 12 17, 12:48)
Blogiausiu atveju kepkit sluoksniuotos teslos lakstus subadytus šakute ir gaminkit👌
Visad taip darau. Aš darau napoleoną su varškės įdaru. Kosmosas.





