Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(tikinga @ 2025 12 22, 10:11)
Jėzau, aš tokias 16-os metų nešiojau biggrin.gif Turbūt visos nešiojom biggrin.gif

As nenesiojau unsure.gif man per trumpos buvo unsure.gif o labai norejau wub.gif
Atsakyti
RL megztukas $33

RL sarafanas $45

RL pliazo tunika $29

RL kelnes $56

RT t-shirt $20

RL bliuzonas $50

RL kelnes $38

RL lino marskiniai $35

RL lino kelnes $38

RL pynemis megztas polo $48
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 22 gruodžio 2025 - 10:56
QUOTE(Rita003 @ 2025 12 22, 09:02)

Aciu! 4u.gif Nematyta man ta parduotuve. Cia gal LT ir siuta?

QUOTE(tikinga @ 2025 12 22, 09:11)
Jėzau, aš tokias 16-os metų nešiojau biggrin.gif Turbūt visos nešiojom biggrin.gif

Viskas sukasi ratu biggrin.gif Turejau ir as wub.gif Tik dar pamenu,po jomis kazkokius storus,megztus raituzus pasimaudavau, kad kojos storesnes atrodytu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(vanesax @ 2025 12 22, 11:35)
Tik dar pamenu,po jomis kazkokius storus,megztus raituzus pasimaudavau, kad kojos storesnes atrodytu  laugh.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vanesax @ 2025 12 22, 13:35)
Aciu! 4u.gif Nematyta man ta parduotuve. Cia gal LT ir siuta?

Taip smile.gif Lietuvoje yra ir fizinė parduotuvė Utenoje, bei Panevėžyje kažkur prekiauja lyg V&V butike
Atsakyti
Columbia striuke $24

Levis moto svarkas $45
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2025 12 22, 14:11)
[url=https://www.6pm.com/p/womens-columbia-hikebound-printed-jacket-spray-rays-river-blue/product/9987985/color/1098441]Columbia striuke $24

Šakės kaip gražu. Gaila nėra reikiamo dydžio
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2025 12 22, 11:43)
As nenesiojau  unsure.gif man per trumpos buvo  unsure.gif o labai norejau  wub.gif

O aš visad galvojau, kad mano kojos kreivos ir nenešiojau jokių tympų blink.gif lotuliukas.gif, su metais jos išsitiesino tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 22 gruodžio 2025 - 13:49
QUOTE(Rita003 @ 2025 12 22, 11:48)
Taip smile.gif Lietuvoje yra ir fizinė parduotuvė Utenoje, bei Panevėžyje kažkur prekiauja lyg V&V butike

Puiku! Aciu 4u.gif
QUOTE(JMD @ 2025 12 22, 13:47)
O aš visad galvojau, kad mano kojos kreivos ir nenešiojau jokių tympų  blink.gif lotuliukas.gif, su metais jos išsitiesino  tongue.gif lotuliukas.gif

Dar yra buve, kad Gardine tevu iskaulinau, kad nupirktu tokius pustus kosmonauto batus lotuliukas.gif Dabar gal panasus,tie pusti zieminiai, vel madoje. Matavausi juos prie kelniu, o grizus, prie uniformos bandziau uzsideti. Tai varge, koks vaizdas buvo huh.gif Kaip i dvi statines, du pagaliukai ismeigti. Ten tikrai suo su visa buda butu pralindes laugh.gif Nei raituzai nebegelbejo.Tada ir as galvojau, kad kojos klaikiai kreivos. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanesax: 22 gruodžio 2025 - 14:22
QUOTE(vanesax @ 2025 12 22, 15:06)
Puiku! Aciu 4u.gif
Dar yra buve, kad Gardine tevu iskaulinau, kad nupirktu tokius pustus kosmonauto batus lotuliukas.gif Dabar gal panasus,tie pusti zieminiai, vel madoje. Matavausi juos prie kelniu, o grizus, prie uniformos bandziau uzsideti. Tai varge, koks vaizdas buvo  huh.gif Kaip i dvi statines, du pagaliukai ismeigti. Ten tikrai suo su visa buda butu palindes laugh.gif Nei raituzai nebegelbejo.Tada ir as galvojau, kad kojos klaikiai kreivos. biggrin.gif

Aš iki 12 klasės galėjau už meškerės pasislėpt,buvau nesvietiškai kūda. Atsimenu buvo naujakas, mane aprengė suknele, graži, nuostabios spalvos. o aš su paltu tūlike žliumbiu, nes man gėda pasirodyt, nes aš kaip dvyrka lotuliukas.gif lotuliukas.gif o dievai kokio proto tebuvom... dabar tą lieknumą gražų wub.gif batus tuos ir aš turėjau biggrin.gif ir dar rūžavus kailinius... čia jau visai buvo kapiec biggrin.gif
Atsakyti
Labutis,
Priminkit, merginos, - kada atostogausit?
Atsakyti
NORDSTROMRACK truksta $14 iki free ship
Atsakyti