Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Žalia Rūta @ 2026 01 03, 16:43)
La Creuset man labai gražus dizainas, pradėjau nuo virdulio (ant kaitlentės), bet taip kalkėja, o neina gerai nukalkinti, kad iškeiciau į piguvą.
O kuo blogi pigūs puodai? Ir ne taip, kad mest po 2 metų, bet gi laiko po 10+ metų.
Aš daug kartų ta tema mąsčiau ir, kadangi nežinau ką iš brangiu, tai iki šiol neturiu... ax.gif
Bet va kokia elektronika - turi būti geriausia ir cia jau kaina - rodiklis!

Turiu aš tų troškintuvų ir brangų ir pigesnį, nes dažnai gaminu plovą ir charčio sriubą verdam, chačiapurius kepam biggrin.gif italijoj nusipirkau bialetti puodus. Nepasakyčiau kad labai pigu buvo su -70% nuolaida, bet koks šūdo gabalas, nemoku papasakot, arba jie tiesiog greit "pasibaigė". Ptadžioj buvo lyg viskas ok, dabar dugnai pagelto iš vidaus, amžiais atrodo kaip priskretę. Katastrofa. Viską traukia. Neįmanoma virti. Tai jau pusę iššveičiau von, bet visų negaliu, nes badausim. Gaminu ir aš daug, minimum 3× per dieną. Taip kad reik patvarių. Beje, tie špižiniai baisiai man sunkūs. Nu nepaprastai. Pilną su sriuba atkelt yra reikalų, nors špižinė griliaus keptuvė yra mabo atradimas. Nepaprastai fainaa dalykas. Ypač kepsniams.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2026 01 03, 18:14)
Turiu aš tų troškintuvų ir brangų ir pigesnį, nes dažnai gaminu plovą ir charčio sriubą verdam, chačiapurius kepam  biggrin.gif italijoj nusipirkau bialetti puodus. Nepasakyčiau kad labai pigu buvo su -70% nuolaida, bet koks šūdo gabalas, nemoku papasakot, arba jie tiesiog greit "pasibaigė". Ptadžioj buvo lyg viskas ok, dabar dugnai pagelto iš vidaus, amžiais atrodo kaip priskretę. Katastrofa. Viską traukia. Neįmanoma virti. Tai jau pusę iššveičiau von, bet visų negaliu, nes badausim. Gaminu ir aš daug, minimum 3× per dieną. Taip kad reik patvarių. Beje, tie špižiniai baisiai man sunkūs. Nu nepaprastai. Pilną su sriuba atkelt yra reikalų, nors špižinė griliaus keptuvė yra mabo atradimas. Nepaprastai fainaa dalykas. Ypač kepsniams.

Italai myli LAGOSTINA puodus. Ten jų aišku rūšių milijonas, bet tradiciniai lyg plieniniai.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2026 01 03, 19:28)
Italai myli LAGOSTINA puodus. Ten jų aišku rūšių milijonas, bet tradiciniai lyg plieniniai.

Jo, pigūs jie. Bet įvertinimai jų geri. Tas keista biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2026 01 03, 22:05)
Jo, pigūs jie. Bet įvertinimai jų geri. Tas keista  biggrin.gif

Nes, sako, sunkiai sugadinami biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
JCREW siandien paskutine akcijos diena, kai sale taiko 70% papildoma nuolaida

Karamelinio svarko uz $40.50 papildyta dydziu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 04 sausio 2026 - 11:41
Tai kokius perkat dalykus?
Kriu kažokie trumpi, nieka nerandu unsure.gif
O taip kažko norisi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2026 01 04, 11:31)
JCREW siandien paskutine akcijos diena, kai sale taiko 70% papildoma nuolaida

Karamelinio svarko uz $40.50 papildyta dydziu

Gal jau yra jį gavusių? Ar vertas dėmesio? Rankovės jo nėra trumpokos?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2026 01 04, 12:55)
Tai kokius perkat dalykus?
Kriu kažokie trumpi, nieka nerandu unsure.gif
O taip kažko norisi...  ax.gif

levis paemiau uz puse kainos, reik prarevizuot senus dzinsus, dali istrenkt arba i vinted sumest.

https://www.levi.com...ans/p/A91380000
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 04 sausio 2026 - 12:51
QUOTE(Gafsa @ 2026 01 04, 13:49)
levis paemiau uz puse kainos, reik prarevizuot senus dzinsus, dali istrenkt arba i vinted sumest.

https://www.levi.com...ans/p/A91380000

Wow kokie gražūs wub.gif Ir spalva, ir modelis bigsmile.gif
Atsakyti
Renkasi naujas TOMMY HILFIGER su 20% papildoma sale prekems
Atsakyti
Help. Gal kur yra tokie UGG gera kaina ''su kojine'' ?
https://www.ugg.com/...er/1168170.html
lyg ir su ilgesniu auliuku kažkada mačiau, bet nereikėjo...
Atsakyti