Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(zibuteg @ 2026 01 28, 13:14)
Ačiū už pasisakymus.
Man atrodo, kad seniau AL padas buvo kitoks .
Pvz . Bearpaw padas guminis visai neslidus.

Mano batams 11metų kosTmosas unsure.gif unsure.gif unsure.gif . Taip buvo įdomu, suradau užsakymą, siųsta iš ideel parduotuvės 49,99dol biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: [b!]Šiandien[/b!], 12:46
QUOTE(Rita003 @ 2026 01 28, 11:57)
Nežinau kodėl taip yra, bet mano Australia de Lux tikrai neslidūs  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ir mano smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2026 01 28, 13:45)
Mano batams 11metų kosTmosas  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif . Taip buvo įdomu, suradau užsakymą, siųsta iš ideel parduotuvės 49,99dol  biggrin.gif .

Parduotuvės seniai nebėra, faina buvo.
Būtų faina, jei palygintumėte padus 😊
Man atrodo kitokie anksčiau buvo 🤔
Atsakyti
JOESNEWBALANCEOUTLET reikia kompanijos kedams po $60
Atsakyti
Mano batams 11metų kosTmosas  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif . Taip buvo įdomu, suradau užsakymą, siųsta iš ideel parduotuvės 49,99dol  biggrin.gif .

as turiu EMU paxton modelį (beje, neslidūs ax.gif ) pasirodo nuo 2017 m biggrin.gif kai tokios žiemos pas mus - nei kiek nenudėvėti vis dar. Gal ir pasenęs jau modelis, bet negi mesi ... ir man jie šilčiausi ant basos kojos- be jokios kojinaitės wub.gif
Atsakyti
Dar nesu maciusi sio RL palto tokia kaina
Atsakyti
Laba,

gal kuri norite šios Furla rankinės. Juoda, visiškai nauja.
Išėjo 128 eur

https://www.nordstro...t...s&color=004
Atsakyti

oi gera parduotuvė buvo wub.gif
Atsakyti
Papildyta merino golfu dydziu

Vyriskas merinas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: [b!]Šiandien[/b!], 15:52
O taip ideeli buvo faina parduotuvė.Vienas geresnių pirkinių buvo CINZIA ROCCA kašmyro- vilnos paltas už 0.99 dol vietoj ~800 dol biggrin.gif Būdavo įdomu išsisaugoti nuorodas ir tikrinti ar ne papildė, o tada vykdavo perdavimas biggrin.gif
Atsakyti
RL placios kelnes $52.50

RL bliuzonas $37.50

Sukuotas paltas su vilna $49.99

Geltoni Asics kedai $65

Kosmetikos rinkinys $58

Olaplex rinkinys $43.50
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: [b!]Šiandien[/b!], 16:51
QUOTE(zibuteg @ 2026 01 28, 12:14)
Ačiū už pasisakymus.
Man atrodo, kad seniau AL padas buvo kitoks .
Pvz . Bearpaw padas guminis visai neslidus.

Man nei vieni neslidūs

Dabar atėjau už batus padėkot wub.gif NIKE BY LINA biggrin.gif naujas brandas biggrin.gif labai gražūs batai, laaaabai. Ačiū, kad nupirkot ir kad taip viskas greit atėjo ir suspėjo ir jezaumarija. Tikėkim dabar, kad tie batai bus pergalingi wub.gif
Atsakyti