Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2026 02 11, 16:16)
Kur ieškot skalbyklės (ne Miele, bet ir ne šlamšto), kad būtų pagaminta ne kalabybiškėse?

Mes turim bosch bute, laiko jau tikrai ne maziau kaip 25 metai, aktualu tada buvo siauresne. Dabar jau 9 metus turim ir dziovykle, ir skalbykle , viskas okay. Miele neturėjom, tai negaliu palyginti.
Atsakyti
Labai geru kainų yra https://veronicabeard.com/ ir dar papildomai -25 proc taikomi mirksiukas.gif

https://veronicabear...ess-blue-mirage

https://veronicabear...=45456302407851

https://veronicabear...nt-blue-melange

SALE skyrius

https://veronicabear...ollections/sale
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2026 02 11, 12:41)

wub.gif
Atsakyti
Ar LEVIS jau pirkot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2026 02 11, 21:19)
Mes turim bosch bute, laiko jau tikrai ne maziau kaip 25 metai, aktualu tada buvo siauresne. Dabar jau 9 metus turim ir dziovykle, ir skalbykle , viskas okay. Miele neturėjom, tai negaliu palyginti.

ne to klausiau…
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2026 02 11, 17:16)
Kur ieškot skalbyklės (ne Miele, bet ir ne šlamšto), kad būtų pagaminta ne kalabybiškėse?

Mes kai pirkom, tai neva pasirinkimas - pagaminta Lenkijoj, Vokietijoj ir dar kažkur. Tas pats BOSH modelis, bet surinkimas - skirtingose šalyse. O kaip ten iš tiesų....

____

Sprendžiu didemą, kur galima išsikrausti gyventi. Man jau šito šalčio per daug cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: [b!]Šiandien[/b!], 08:47
Žalia rūta, klausėt dėl auksinės grandinėlės. Pirkau Aukso saloje plonytę, nes pakabukas labai delikatus. Parinko man tokį pynimą, kuris yra tvirtas. Dabar auksas labai pabrango, tai nepigiai mokėjau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2026 02 12, 09:47)

Sprendžiu didemą, kur galima išsikrausti gyventi. Man jau šito šalčio per daug  cray.gif

Portugalija, Ispanija, Italija. Nekilojamas turtas pigesnis, nei LT ax.gif Mano svajonė su apelsinų sodeliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2026 02 12, 09:59)
Žalia rūta, klausėt dėl auksinės grandinėlės. Pirkau Aukso saloje plonytę, nes pakabukas labai delikatus. Parinko man tokį pynimą, kuris yra tvirtas. Dabar auksas labai pabrango, tai nepigiai mokėjau smile.gif
Papildyta:

Portugalija, Ispanija, Italija. Nekilojamas turtas pigesnis, nei LT ax.gif Mano svajonė su apelsinų sodeliu wub.gif

Ačiū, užsuksiu ir aš pasiteirauti, koks tas pynimas tvirtas. Pati turiu swarovski (kartu su mažu swarovskiuku), tai tampiau kelis metus nenuimant - neužmušama, toks jausmas.

Joooo, bet pietuose su darbais ne kažką, jei rimtai kalbėti. Planas pensijai!
Azijoj irgi su darbais be šansų.
Bet mane jau ima panika, jei ir tokiau tokios žiemos, o lyg ir toks gamtos planas (kuris pasikoregavo pagal dvikojus).
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(Tiffany @ 2026 02 12, 07:35)
Ar LEVIS jau pirkot?  ax.gif

Perkame nuolat, turime free ship, tiesiog siunciate nora, ir laukiate "Uzsakyta". ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2026 02 12, 10:37)
Ačiū, užsuksiu ir aš pasiteirauti, koks tas pynimas tvirtas. Pati turiu swarovski (kartu su mažu swarovskiuku), tai tampiau kelis metus nenuimant - neužmušama, toks jausmas.

Joooo, bet pietuose su darbais ne kažką, jei rimtai kalbėti. Planas pensijai!
Azijoj irgi su darbais be šansų.
Bet mane jau ima panika, jei ir tokiau tokios žiemos, o lyg ir toks gamtos planas (kuris pasikoregavo pagal dvikojus).

ar isprotejai, motin, dziaukis. nuostabus oras! ilsisi gamta, ilsekis ir tu! kur tu cia ta salti matai. jei nakti -10, diena vos keli laipsniai. cia kad pasalde truputi, tai nieko gi ir neatsitiko. labai puikiai pamenu kai eidavau i mokykla budavo -33. ir eidavau. nei uggu nei puxavyku neturedavom. istizimas auksciausio lygio. juk pesciom nevaikstai, visi su masinom. nevaryk dievo medin. as dziaugiuosi, man patinka. nuostabi tikra ziema wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2026 02 12, 11:44)
ar isprotejai, motin, dziaukis. nuostabus oras! ilsisi gamta, ilsekis ir tu! kur tu cia ta salti matai. jei nakti -10, diena vos keli laipsniai. cia kad pasalde truputi, tai nieko gi ir neatsitiko. labai puikiai pamenu kai eidavau i mokykla budavo -33. ir eidavau. nei uggu nei puxavyku neturedavom. istizimas auksciausio lygio. juk pesciom nevaikstai, visi su masinom. nevaryk dievo medin. as dziaugiuosi, man patinka. nuostabi tikra ziema  wub.gif

Nu tai tu kalbi tik iš savo varpinės.
Aš tau en ir en galiu argumentų pateikti, kodėl grįžtančios žiemos nėra gerai, nes mes jau nebepristaikę prie tokio šalčio - verslai su savo gamybom (net molio neveža tiekėjai biggrin.gif ). O ką jau kalbėti apie namų šildymo sistemą vanduo - oras, kurios visai neefektyvios nuo -15. Man labai gražus vaizdas pro langą, ypač, kai gyvenu tokioj vietoj, bet yra dar ir kiti dalykai.
Bent supranti, kokia gamtai žala, kai vieną žiemą 0 ir pliusas, o kitą -25. Tiek augalams, tiek gyvūnams tokios permainos - blogis.
Kiek iš jūsų eina į lauką po kelias valandas vaikščioti? Kaip visada su vyru einam ir sutinkam kelis su šunim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: [b!]Šiandien[/b!], 10:49
QUOTE(Žalia Rūta @ 2026 02 12, 11:48)
Nu tai tu kalbi tik iš savo varpinės.
Aš tau en ir en galiu argumentų pateikti, kodėl grįžtančios žiemos nėra gerai, nes mes jau nebepristaikę prie tokio šalčio - verslai su savo gamybom (net molio neveža tiekėjai biggrin.gif ). O ką jau kalbėti apie namų šildymo sistemą vanduo - oras, kurios visai neefektyvios nuo -15. Man labai gražus vaizdas pro langą, ypač, kai gyvenu tokioj vietoj, bet yra dar ir kiti dalykai.
Bent supranti, kokia gamtai žala, kai vieną žiemą 0 ir pliusas, o kitą -25. Tiek augalams, tiek gyvūnams tokios permainos - blogis.
Kiek iš jūsų eina į lauką po kelias valandas vaikščioti? Kaip visada su vyru einam ir sutinkam kelis su šunim.

as kozna diena einu, iskyrus nejau kai buvo -26, nes buvau tik grizus is silumos.
Atsakyti