QUOTE(JMD @ 2026 02 12, 11:44)
ar isprotejai, motin, dziaukis. nuostabus oras! ilsisi gamta, ilsekis ir tu! kur tu cia ta salti matai. jei nakti -10, diena vos keli laipsniai. cia kad pasalde truputi, tai nieko gi ir neatsitiko. labai puikiai pamenu kai eidavau i mokykla budavo -33. ir eidavau. nei uggu nei puxavyku neturedavom. istizimas auksciausio lygio. juk pesciom nevaikstai, visi su masinom. nevaryk dievo medin. as dziaugiuosi, man patinka. nuostabi tikra ziema
Nu tai tu kalbi tik iš savo varpinės.
Aš tau en ir en galiu argumentų pateikti, kodėl grįžtančios žiemos nėra gerai, nes mes jau nebepristaikę prie tokio šalčio - verslai su savo gamybom (net molio neveža tiekėjai

). O ką jau kalbėti apie namų šildymo sistemą
vanduo - oras, kurios visai neefektyvios nuo -15. Man labai gražus vaizdas pro langą, ypač, kai gyvenu tokioj vietoj, bet yra dar ir kiti dalykai.
Bent supranti, kokia gamtai žala, kai vieną žiemą 0 ir pliusas, o kitą -25. Tiek augalams, tiek gyvūnams tokios permainos - blogis.
Kiek iš jūsų eina į lauką po kelias valandas vaikščioti? Kaip visada su vyru einam ir sutinkam kelis su šunim.