o ką taip perkat lorde?
QUOTE(Gervuoge @ 2019 04 05, 16:22)
o ką taip perkat lorde?
Man ir labai idomu, ka praziopsojau

QUOTE(rasiuk @ 2019 04 05, 15:42)
Gal kam netiks m dydis bet kokios spqlvos mielai perrimsiu skaicius ar perpirksiu
QUOTE(rasiuk @ 2019 04 05, 16:42)

QUOTE(braskee84 @ 2019 04 05, 16:16)
Ta proga dekoju komandai uz jos nupirkima ir atskiras didelis ACIU Gafsai uz uzrodyma ir rekomendacijas
Odinuke tobula
Seniai dairiausi kazko panasaus, bet nei viena is ziuretu, matuotu nepatiko. Kokybe, odos isdirbimas, minkstumas
Dabar del dydzio. J.Crew xs dazniausiai perku, 0 arba retu atveju 2 dydi. Del sios odinukes dvejojau, imti xs ar s. Uzsisakiau s ir labai dziaugiuosi. Man ji turi atlikti ir striukes vaidmeni, tai yra noriu ja uzsisegti, o ne tiesiog nesioti kaip svarkeli atsegta, plius nemegstu jaustis kaip suvystyta. Su xs vairuoti jau butu nepatogu. Rankoves truputi ilgokos, bet man tai netrukdo

Odinuke tobula

Dabar del dydzio. J.Crew xs dazniausiai perku, 0 arba retu atveju 2 dydi. Del sios odinukes dvejojau, imti xs ar s. Uzsisakiau s ir labai dziaugiuosi. Man ji turi atlikti ir striukes vaidmeni, tai yra noriu ja uzsisegti, o ne tiesiog nesioti kaip svarkeli atsegta, plius nemegstu jaustis kaip suvystyta. Su xs vairuoti jau butu nepatogu. Rankoves truputi ilgokos, bet man tai netrukdo

Ačiū už komentarą dėl dydžio

Jcrew perku xs, bet su skaičiukais tai kartais bijau pirkti 0 dydį. švarką turiu 2 laisvas bet normaliai žiūrisi, 0perite kito modelio geras, o vieną suknelę 0 apsivelku tik be liemenuko, o dryžuotą ilgą populiariąją tiko 2, kita 0 dydis idealiai.

Gal bandyti S tada

Kas turite M dydį, gal galite parašyti kiek per krūtinę ir apačia

https://www.wilsonsl...nfoTabContainer
QUOTE(spurga_m @ 2019 04 05, 16:43)
Gal kam netiks m dydis bet kokios spqlvos mielai perrimsiu skaicius ar perpirksiu
As xs arba s dydi perimciau, spalva nesvarbu, bet turbut sansu nulis

QUOTE(braskee84 @ 2019 04 05, 15:16)
Odinuke tobula

As dar tik laukiu ir su kiekvienu pakomentavimu nervuojuosi arba nusiraminu, nes mano striuke dar pakeliui, mano dydis S/usa 6, bet paskutiniu metu daug ka imu M, nes oversided mada, o dukra smulkesne uz mane, bet viska liepia jai M ar net L imti

QUOTE(braskee84 @ 2019 04 05, 16:16)
Viltis mirsta paskutine bet tikimes bet jus galiu l nudziuginti nei xs nei s nebuvo;)
QUOTE(spurga_m @ 2019 04 05, 17:22)
Viltis mirsta paskutine bet tikimes bet jus galiu l nudziuginti nei xs nei s nebuvo;)

QUOTE(braskee84 @ 2019 04 05, 17:16)
Man atrodo nebuvo nei S, nei XS

Ačiū Linamog