Įkraunama...
Įkraunama...

Težydi mano miestas!

laukiu ziniu ir as.
Atsakyti
labai jau ilgai laukiam.... verysad.gif taip norejau pamatyti, kokias kas nuotraukas atsiunte verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2006 09 04, 14:10)
labai jau ilgai laukiam.... verysad.gif  taip norejau pamatyti, kokias kas nuotraukas atsiunte verysad.gif

Siaip ir konkursas buvo iki 15 rugpjucio, o jau ir rugsejo 15 ne uz kalnu... ax.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2006 08 21, 09:57)
Apie laimėtojus sužinosime, kai konkurso organizatoriai atsiųs informaciją; kai tik baigsis nuotraukų vertinimas ir bus išrinkti prizininkai.


kol kas laimėtojai dar neišrinkti, tad kantriai laukiame rezultatų bigsmile.gif Šiuo metu dar vyksta vertinimas. Kai tik prizininkai bus išrinkti, gausime informaciją ir iškart ją paskelbsime Jums!
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2006 09 05, 13:07)
kol kas laimėtojai dar neišrinkti, tad kantriai laukiame rezultatų  bigsmile.gif  Šiuo metu dar vyksta vertinimas. Kai tik prizininkai bus išrinkti, gausime informaciją ir iškart ją paskelbsime Jums!

as tikejausi, kad visas nuotraukas galesime matyti...o kas vertina jas? manyciau, kiekvienam konkurse, jeigu yra terminai nuotraukoms pateikti, turetu buti ir terminai ivertinimui ar pan. na, paprastai visur taip ir buna smile.gif tai galesime matyti tik nugaletojus? negalesime balsuoti ar pagirti vieni kitu nuotrauku? g.gif
aciu uz atsakymus
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2006 09 05, 13:21)
as tikejausi, kad visas nuotraukas galesime matyti...o kas vertina jas? manyciau, kiekvienam konkurse, jeigu yra terminai nuotraukoms pateikti, turetu buti ir terminai ivertinimui ar pan. na, paprastai visur taip ir buna smile.gif tai galesime matyti tik nugaletojus? negalesime balsuoti ar pagirti vieni kitu nuotrauku? g.gif
aciu uz atsakymus


Tai nėra tik supermama.lt klubo dalyvių konkursas, į jį nuotraukas siuntė žmonės iš visos Lietuvos: vieni laiškais paštu, kiti - el. paštu. Nuotraukas vertina ir prizininkus atrenka konkurso organizatoriai bei rėmėjai (juos galėjote matyti ankstesniuose komentaruose esančiame konkurso plakate: Austrijos ambasada Vilniuje, "Nedelsk" ir t.t.).
Atsakyti
Štai ką radau NEDELSK puslapyje:


Nedelsk. Žydintys miestai
2006 spalio 8


Pavasarį „Nedelsk“ paskelbė tradicinį konkursą „Težydi mano miestas“ ir visą vasarą į pašto ar elektroninę dėželę keliavo laiškai iš Lietuvos miestų ir miestelių su įamžintomis akimirkomis, kai gėlės džiugina ir mus, ir visą mūsų miestą.

Pagrindinio bei kitų prizų nugalėtojai bus paskelbti kitą savaitę, o šiandien apibendriname Jūsų parašytus laiškus „Nedelsk“.

Nėra sunku užkalbinti kaimynę ir pasiteirauti, kokias ji augina gėles, ar jas sodins balkone. Nijolė Burzdžienė iš Šiaulių daugiabučio, prigludusio prie Katedros rašo, jog „grožis kuriamas bendromis jėgomis“ ir džiaugiasi Aušros tako 5-ojo namo siela – Jonu Jarošu, kuris savo gerom iniciatyvom suburia viso namo gyventojus.

Savo atradimais pasidalijo ir kaimynės Rita ir Eglė iš Paupio gatvės Vilniuje, kurios skirtingu metu atostogaudamos viena kitai paliko palaistyti kambarines gėles jas išnešusios į bendrą balkoną. Vėliau abi pasidžiaugė, jog gėlės balkone sužydėjo dar nuostabesniais žiedais. Jų pavyzdžiu pasekė ir kitos kaimynės.

Gražiausias palanges ir balkonus Marijampolėje įamžino Adolfina Blauzdžiūnienė, Kupiškyje – Irena Puronienė, Miežiškių gyvenvietės moterų užaugintų gėlių nuotraukas atsiuntė Violeta Karlytė.

Audronės Antanaitienės iš Jurbarko rūpestis 17 gėlių lovelių ant palangių ir balkonuose, kurie džiugina ir šeimininkę ir praeivius jau net 9 metus. „Tuomet dar nedaug kas puošdavo išorines palanges gėlėmis“, - prisimena Audronė.

Daiva Drazdauskaitė parinkdama augalus vaizduotėje kuria reljefą, bando įsivaizduoti, kaip augalai atrodys bėgant metams. „Atsigaivinu rasos lašu, įkvepiu aromato, svaiginuosi spalvos sodrumu. Nufotografuoju. Nusišypsau,“ – rašo save romantike ir svajotoja vadinanti Daiva.

Silvija Kviecinskaitė iš Pelėdnagių atsiuntė savo suprojektuoto beveik 2 metrų aukščio kietmedžio vazono su svyrančiais surfinijų žiedais, nuotrauką ir pataria rinktis smulkiažiedes svyrančias pelargonijas, kurios dažnai savo žiedų gausa lenkia pilnavidures bei atkreipti dėmesį į žemaūges krūmines pelargonijas, kurios gali nustebinti dviejų kumščių didumo žiedlapių vainiku.

78 metų Verutė Tarutienė iš Alytaus džiaugiasi gėlėmis bei paukščiais, kurie išdrįsta įskristi į jos kambarį ir už lesalą dėkoja giesmėmis. Marijampolietė Lina Baltrušienė meilę gėlėms paveldėjo iš savo mamos ir perdavė trims savo dukroms. Kadangi po žiemos visad turėjo rūpesčių dėl tvenkinėlio, šiais metais pati akmenimis sutvirtino jo krantus. Eglė Šukienė atsiuntė Jono Avyžiaus bibliotekos balkonėlio, papuošto gėlių girliandomis ir džiuginančio joniškiečių bei greitkeliu pravažiuojančiųjų akis, nuotrauką.

Prieš 7 metus Neringos Venckienės iš Garliavos mamytei buvo diagnozuotas krūties vėžys, todėl ji ragina ir kitas moteris nedelsti nueiti pas gydytoją, pasodinti gėlių, pasitikti laimę ir džiaugsmą. Jai antrina 63 metų Laimutė Kedienė: „Delsiau iš baimės, o galbūt iš nevilties, o gal – iš tikėjimo, kad viskas praeis...“ Prieš kelerius metus jai buvo diagnozuotas II stadijos krūties vėžys. „Galima sakyti, pasveikau. O stiprybės pasisemiu tarp žydinčių gėlių. Mažų ir didelių, ryškių ir pastelinių... Gėlės – mano įkvėpimas gyventi. Gėlės – džiaugsmas man, mano šeimai, mano anūkams. Aš nedelsiu... Sodinu ir gėriuosi žiedų grožiu“, - apie laimingas minutes pasakoja ponia Laimutė.


Dėkodama visiems konkurso dalyviams,
„Nedelsk“ komanda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikute: 15 spalio 2006 - 21:13
Čia taip pat iš NEDELSK puslapio:


Težydi mano miestas
2006 spalio 16

Mums gera, kai prasilenkdami pro šalį, sutinkame šypseną ir pačios nusišypsom, kai galime neskubėti, patylėti, kai gaivų saulėtą rytmetį laistome besiskleidžiančius žiedus.

Kokios skirtingos mes bebūtume, turime bendrą paslaptį – mus džiugina gėlės. Kai namai didesni, o šeimos mažesnės, kai namuose daugiau patogumų, tačiau mažiau šilumos, ypač niūru ir šalta, kai patenkame į kiemą ar kambarį, kur nėra gėlių.

Prieš 4 metus prasidėjęs sveikatinimo projektas „Nedelsk“ ragina moteris labiau mylėti save, dažniau daryti tai, kas joms pačioms patinka – skaityti, auginti gėles, svajoti, mėgautis gamta, džiaugtis aromatais. Beveik 25 000 moterų rožiniame projekto autobusėlyje pasitikrino savo krūtis. „Nedelsk“ sulaukė 50 000 origami gervelių, kurias išlankstė moterys visoje Lietuvoje linkėdamos viena kitai sveikatos bei 50 000 kaspinėlių, kuriuose vaikai surašė visus jiems brangių moterų vardus – mamų, močiučių, kaimynių, tetų, mokytojų. Neabejotina, jog tuose laiškuose yra ir Jūsų vardas. Kažkas prisiminė Jus, kaip ir Jūs sodindamos balkonuose gėles, pagalvojate apie aplinkinius, kurie šimtus kartų Jums padėkoja šypsena.

Projektas „Nedelsk“ dėkoja žurnalui „Mano namai“, Austrijos ambasadai bei įgaliotam ir nepaprastam ambasadoriui Michael Schwarzinger bei Rosemaria Schwarzinger, „Austrijos avialijoms“, Linco turizmo sąjungai, „Fujifilm Lietuva“ bei „Gintarinių vaistinių“ tinklui.

Konkurso „Težydi mano miestas“ pagrindinis prizas atitenka 76 metų Anicetai Zinaidai Sirutienei, užauginusiai 3 vaikus, gyvenančiai Telšių dešimties šeimų daugiabutyje. Ji kartu su dukra ar drauge lėktuvu galės nuvykti į Austrijos miestą Lincą – Europos sostinę 2009 ir tris dienas nemokamai gyventi 4 žvaigždučių viešbutyje su pusryčiais, iškeisti 10 eurų čekį į užkandžius ir gėrimus restorane, nemokamai važinėtis miesto transportu bei aplankyti daugybę muziejų ir botanikos sodą.

Dar 24 prizų laimėtojai pirmiausia bus paskelbti žurnale „Mano namai“, o vėliau ir šiame tinklapyje.

„Nedelsk“ komanda
Atsakyti
Pagaliau sulaukeme kazkokiu ziniu!!! ACIU NIKUTE 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nikute @ 2006 10 16, 10:27)
Čia taip pat iš NEDELSK puslapio:

Konkurso „Težydi mano miestas“ pagrindinis prizas atitenka  76 metų Anicetai Zinaidai Sirutienei, užauginusiai 3 vaikus, gyvenančiai Telšių dešimties šeimų daugiabutyje....


Kodėl susidarė toks įspūdis, kad prizai skiriami ne už nuotrauką, o už biografiją unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Virdzinija @ 2006 10 17, 00:40)
Kodėl susidarė toks įspūdis, kad prizai skiriami ne už nuotrauką, o už biografiją  unsure.gif


neimanoma nieko spresti, nemacius ne vienos nuotraukos....kazkoks keistas konkursas ir tiek....kazkas mate, skaite, slapcia ivertino smile.gif ir biografija turbut turejo tam itakos lotuliukas.gif
bet, ech, nieko tokio, bus dar tu konkursu..... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nikute @ 2006 10 16, 10:27)

Dar 24 prizų laimėtojai pirmiausia bus paskelbti žurnale „Mano namai“, o vėliau ir šiame tinklapyje.




Reiks pavartyti šį žurnalą - gal ten spausdins laimėjusias nuotraukas rolleyes.gif Na, turi spausdinti unsure.gif
Atsakyti