Įkraunama...
Įkraunama...

Protarpinis badavimas

O dar tikriausiai reikėtų kažkokį kalorijų rėmą nusistatyti, nes aš su savo apetitu labai maloniai skumbre rūkytą suvalgau, tai čia pusryčiai, po kažkiek laiko porą persikų, paskui pietūs ir dar desertas.. Bet 16 valandu pertrauka šventa. Neskaičiavau kiek kalorijų, bet jaučiu 👀🙄

Atsakyti
Labas rytas , laikausi PB jau mėnesį. -6kg, 16/8 griežtai. Vakare galvoju, planuoju ką Valgysiu pusryčiams... Ateina rytas- nieko nenoriu, atrodo viskas neskanu. Ką jūs pusryčiams valgote? Kavą geriu su sviestu.
Atsakyti

Labas rytas , laikausi PB jau mėnesį. -6kg, 16/8 griežtai. Vakare galvoju, planuoju ką Valgysiu pusryčiams... Ateina rytas- nieko nenoriu, atrodo viskas neskanu. Ką jūs pusryčiams valgote? Kavą geriu su sviestu.

Mano pusryčiai 11 val. o paskutinis valgymas - 19 val. 11 val. jau būnu praalkus tai valgau sumuštinį, labai retai grikių košę, kartais sublenderiuoju bananą su kefyru. 

Man labai įdomiai nuskambėjo kava su sviestu  :blink:  Čia kaip? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabi*: 22 liepos 2019 - 10:30

Aha tikrai keistai nuskambėjo kava su sviestu. 

Aš valgau viską, net ir saldumynus, nes neturiu tikslo per metus numesti 40 kg. Valgydama viską ir per daug nesistengdama per 7 mėn. numečiau 9 kg ir čia jau gaunasi stabiliai.  Nes savaitę iš vis nesilaikiau ir nepriaugau nieko.

O kodėl jums taip svarbu per mėnesį numesti 6 kg ar daugiau? Čia koks nors metimas, prieš kokį rimtą renginį? 

Atsakyti
QUOTE(Gabi* @ 2019 07 22, 11:30)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mamuke68" data-cid="72472027" data-time="1563766545">
<div>
<p>Labas rytas , laikausi PB jau mėnesį. -6kg, 16/8 griežtai. Vakare galvoju, planuoju ką Valgysiu pusryčiams... Ateina rytas- nieko nenoriu, atrodo viskas neskanu. Ką jūs pusryčiams valgote? Kavą geriu su sviestu.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Mano pusryčiai 11 val. o paskutinis valgymas - 19 val. 11 val. jau būnu praalkus tai valgau sumuštinį, labai retai grikių košę, kartais sublenderiuoju bananą su kefyru. </p>
<p>Man labai įdomiai nuskambėjo kava su sviestu  blink.gif  Čia kaip? </p>

Nieko keisto KETO kava. Nesistengiu visiškai, krenta ir tiek. O jei krenta VALIO būna stovi vietoje kaip įkaltas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamuke68: 22 liepos 2019 - 12:06

Domėdamasi PB aš vis susiduriu su nuorodomis į KETO mitybą. Reikės pasidomėti, nes niekada taip ir nepaskaičiau, kas tai yra.

Atsakyti

Tai visgi, ar kažkas ribojate kiekį ir ką valgote, kiek kalorijų sunaudojate? 

Atsakyti
QUOTE(kristamem @ 2019 07 22, 16:50)
<p>Tai visgi, ar kažkas ribojate kiekį ir ką valgote, kiek kalorijų sunaudojate? </p>

Riboju saldumynus, nors šnd valgiau nemažai.
Atsakyti

Aš nieko neriboju. Gal tik, kad vasara daugiau valgau daržovių ir vaisių

Atsakyti
QUOTE(Auda @ 2019 07 22, 22:43)
<p>Aš nieko neriboju. Gal tik, kad vasara daugiau valgau daržovių ir vaisių</p>

Jeigu neribočiau, nekristų...O reikia.Šalutinis poveikis vidurių užkietėjimas. Dieną išgėriau 4 vnt Bisacodyl tablečių- JAU DAUG lengviau. O šiaip savijauta super. Netikėjau, kad man pavyks, bet...Liuks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamuke68: 22 liepos 2019 - 22:07

Tai visgi, ar kažkas ribojate kiekį ir ką valgote, kiek kalorijų sunaudojate? 

Šiaip specialiai nieko neatsisakiau, bet maisto kiekis sumažėjo ženkliai. Visų pirma sumažėjo valgymų skaičius: neužkanžiauju nuolatos ir negeriu kavos su saldumynais n kartų per dieną , taip pat nevalgau nuo 19 val., o tuo metu būdavo toks non stop užkandžiavimas tai sūraus, tai saldaus, maisto kiekis nepadidėjo, suvalgau porcija ir nebekartoju, nevalgau triju patiekalu vienu prisėdimu, saldumynu kiekis stipriai sumažėjo. 

Visgi mano atveju tai pirmas kartas, kai svoris krenta taip lėtai, arba nekrenta visai. PB pradėjau laikytis lygiai prieš du mėnesius. Per pastarasias tris savaites numečiau 200 gr ... Nesportuoju, bet daug vaikštau pėsčiomis. Maistas mano gausus daržovių, neriebus. Nepasiduodu dar, bet po mėnesio jei rezultatai bus tokie silpni, ieškosiu priežasties. 

Atsakyti
Sveikutės, pati įsitikinau, kad valgant liesą maistą ir suvartojant nemažai angliavandenių, kg stovi vietoje. Būtina vartoti riebalų, mažinti iki minimumo angliavandenių. Paklausiau patarimo moters kuri PB laikosi jau pusę metų, yra sveika energinga, numetusi 15 kg. Tokio paties principo laikausi arba stengiuosi laikytis ir aš. 16/8 jau tapo mano gyvenimo būdu. Žinoma dar tik mėnesį, dar tik-6 , bet pradžia yra. Sėkmės visoms.
Atsakyti