Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Giega, tu isgirstum kaip anglai konentuoja per eurovizija, sugeba issisaipyt is visko ir tikrai buna labai nekorektisku ir net nemandagiu pastabu.
Jus jauciu nieks neziurit Love island, mes tai ziurim, nors siu metu sezonas tai nelabai, bet labai sukrete kad nusizude daugiamete tos laidos vedeja, na siemet ji nusisalinusi buvo, vis apie ja pagalvoju, kad turejo atsitikt, kad toki zingsni zengt.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2020 02 17, 11:42)
<p>Laba, </p><p></p><p>Prasau eurovizine daina: <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.youtube.com/watch?v=1EAUxuuu1w8'>https://www.youtube.com/watch?v=1EAUxuuu1w8</a></p><p>Bent jau pasoks zmones. Smagi daina. </p><p></p><p>As irgi nustebau, kad jis jau senai dainuoja. </p><p></p><p>Varske pas mus tik pyraguose. Tai dazniausiai perku bet kokia is lietuviu parduotuves, visos tinka. </p>

Eiline dainuska,sokt visai nesinorejo biggrin.gif Nu gal per TV kitaip klausysis,nes per telefa tai tikrai siaip sau nuskambejo dainele..

QUOTE(Heida @ 2020 02 17, 13:10)
Giega, tu isgirstum kaip anglai konentuoja per eurovizija, sugeba issisaipyt is visko ir tikrai buna labai nekorektisku ir net nemandagiu pastabu.
Jus jauciu nieks neziurit Love island, mes tai ziurim, nors siu metu sezonas tai nelabai, bet labai sukrete kad nusizude daugiamete tos laidos vedeja, na siemet ji nusisalinusi buvo, vis apie ja pagalvoju, kad turejo atsitikt, kad toki zingsni zengt.

Anglisku mes is vis neziurim biggrin.gif PAs mus Emigrantas pajungtas ir uztenka..O kai taip issidergia,tai irgi labai nepatinka..KAzkada sekiau sokius per lietuviskus kanalus..Meciau ziuret,nes negalejau Smorigino pakest...Rekia,kad jam prakaitu sokejai smirda,o kitoj laidoj pakelia pats rankas,o ten pazastysse ratilai nuo prakaito-veu..

VAikai lygtai ziurejo ta Love island..O as skaiciau,kad nusizude ta vedeja..JA ten nusalino lygtai uz uzpuolima ir ji nebegalejo pakelt be eterio..
Atsakyti
Jo, jos draugas padave ja i teisma kad buvo sumustas namuose, atrodo nosis luzo, tai teismas kova turejo but, o ji paleista uz uzstata.Bet blyn geras vyras, boba ji sumuse nabaguti.
Atsakyti

Laba, 

As neziuriu tokiu laidu, tik Big Brother esu ziurejus, man labai patiko. 

O love island ten kazkokie visi dirbtiniai, tos mergos tokios nuplastintos, man kazkaip nepatinka. Tos zurnalistes nezinojau, paskutiniu metu tik skaiciau, kad laukia teismas, kad su lempa suzadetiniui uzvoze. Bet, jie berods susitaike, tik prokurorai nesutiko byla uzdaryti. Is tos love island, berods ar ne 3 zmogus jau nusizudo. Kazkaip tas jaunimas dabar, savizudybe kaip iseiti pradeda matyti jau per daug daznai. Liudna  :unsure:  :unsure: 

Giega, nu nesinorejo, tai nesinorejo sokt. Svarbu, kad balsuotum, kai laikas ateis  :lietuva:  :lietuva:  :lietuva:​ 

Atsakyti
Labas

Limcamca, sutinku su tavim del tokios "iseities". Ne tik tarp jaunimo tokie dalykai darosi... labai liudna .... siplneja zmones, su gyvenimu nesusitvarko.

Atsakyti

Prabudau 7ą ryto. Ir, niekaip nesupratau kodėl per išeigines taip anksti. Ogi, saulė už lango spigina. Ir jau visai šviesu. Kaip gera  :wub:  :wub:  Savaitgalį gal jau ir sode reikės pasikapstyti  :hmm: 

Atsakyti
Tai kodel as dirbu, jei siandien iseigine? 😱😂
Savaitgali tai rodo iki +14, bet po to vel atsals, tai kazko labai sode dar neiseina daryt. Pas mane tai zole reiktu pjaut, na bet taip slapia, nieko neiseis, bet va mano suo beveik iki ausu suslampa ant tokios zoles isbeges reikalu padaryt.
Atsakyti
Viena diena isderinom zolei nupjaut siais metais biggrin.gif Irgi buvo nepjauta nuo praeitu metu spalio gal biggrin.gif
TAi vietom tokia isguleta...NA bet atsigaus kai pilnai atsils mirksiukas.gif
Kiemo tvarkyt dar ner noro,bet vis pamastau ka daryt biggrin.gif Pernai ploviau trinkeles,tai toks jausmas,kad zeme papurenau tom zolem...Tiek priaugo,kad siemet vel kapstyt reiks...PAskui uzpilsiu kokio raundapo biggrin.gif
Dar noriu palei priekinio kiemelio tvora pasodint kazka..Ten zemes labai mazai,tai augalas turi but prisitaikes prastom salygom biggrin.gif Kaip zoles pvz biggrin.gif Dabar maciau medetka islindus,auga graziausiai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos

Nu, ar turejot laiko su naujom migracijom taisyklem susipazint? Idomu ar tikrai jau taip viskas ir bus nuo kitu metu sausio.

Reikia ir mums zole pjaut. Bet dar slapia su zolepjove isvaziuot... Neira pasistiebus per zole eina savo reikalus atlikt biggrin.gif nemegsta kai zole papukus kutena biggrin.gif
Atsakyti
Nemaciau nauju taisykliu, as kadangi jau imigravus senokai, tai kazi ar mane lies kasnors.
Bet va svaras tai kyla po truputi.
Atsakyti

Laba,

Neskaiciau as tu taisykliu, neaktualu. 

As nelabai daug ka turiu kieme daryti, bet irgi visokius sapalius apsirinkti. Medziai seni, dideli. Aplauze audros sakas, sakeles, pilnas kiemas/sodas pribarstytas. 

Bet, siandien atsikeliau susukta nugara. Jauciu bus vejas suputes  :hmm:  :hmm:​ 

Atsakyti
Siemet labai vejuota ziema, kad ir siandien vejas nemazas ir dar savaitgaliui rodo postipri veja.
Jetus kaip tingiu, reik eit namus tvarkyt, valgyt padaryt, bet pasijudint negaliu.
Matet kokia vakar avarija Romforde buvo, 7 masinos susudure ir dar pestieji.
Atsakyti