Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Oi Heida, nera nieko geriau uz darba is namu. Neramina tik tas kad jau daug zmoniu prarado darbus, o kiek dar ju praras per ateinancius menesius... taip kad kuo greiciau reikia atsikratyt to viruso ir gryzt i normalu gyvenimo ritma.
Sakai iki geguzes men galo sedim namie 🤔
Atsakyti

Labukas

Ziurkes metai-viska tempiam i urveliys,sedim pasislepe,viska kaupuam,taupom biggrin.gif

Na ka,penkrad mirksiukas.gif 120 stopu,nemazeja nei per kur biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos, 

Man irgi norisi visko kaip buve. Bet, tik del ekonomikos.

Bet, siaip zinokit labai geras laikas. Tvarkomes/tvarkausi visokius uzkampius, senai uzmestus darbus. Niekur skubeti nereikia, niekur lekti. Viskas vietoje. Aisku, as ne viena gyvenu. Jeigu buciau viena - gal butu liudna. Bet, dabar anaiptol. 

Vakar parsivezem nauja sandeliuka. Sena griausim, statysim nauja. Nu, va. Jau ir yra darbu savaitei laiko  :D  :D​ 

Atsakyti
O as lekiu ir lekiu vis dar biggrin.gif Tiek,kad mazosios nera,tai langus issivaliau ir niekas nebeapterlioja biggrin.gif Stalcius prasiejau...
MB jau kita sav tik 2-3d dirbs,tai tuoj prigalvosiu jam darbu biggrin.gif
Atsakyti

Tai tu leki, nes dirbi. Ar dar kuom uzsiemi? 

Taip noreciau nuvaziuoti iki dukterecios per Velykas, laikantis saugaus atstumo aisku, pamatyciau, gal kiausiniu, dovanele kokia perduociau. Gal kokiam parke pasedetume? Kaip manot, gera ideja ar geriau ne?

Atsakyti
LAbukas

NA,jei zinai,kad tikrai neserga,jus irgi,tai kodel ne?Didesniu kompaniju vengciau,bet su dviem trim draugais susitinkam mirksiukas.gif VA ir vakar buvo draugai ateje i svecius.Velykom dukra atvaziuos,o ji juk su mumis negyvena,tai cia irgi tas pats kas tau su dukterecia susitikt mirksiukas.gif
Atsakyti

O, kaip zinoti ar tikrai neserga? Siaip kontaktu ji neturi, mes irgi labai saugomes. 

Vengiam visokio nebutino bendravimo ar isejimo is namu. Bet gi nezinai kur uzsikresti gali ir perduoti kitam. 

Nezinau ka daryti. 

Atsakyti

Ne as musu,verba musa biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

NA ka,sekmadienis,bus +19 bigsmile.gif Spekit ka vakar kieme nuveikem biggrin.gif biggrin.gif Nieko biggrin.gif Tik priedo suverte man namus biggrin.gif Vnz si savaitgali jau trecia kart namus tvarkysiu biggrin.gif Ir jauciu be reikalo biggrin.gif Nes greiciausiai tie patys draugai ir siandien ateis..Nu nesedes gi bute per toki ora biggrin.gif

Limcamca,cia jau tik paciai sprest..Nu jaucia tavo dukterecia serga ji ar ne,jus irgi...Tiek,kad girdejau,kad is parku jau vaiko zmones siaip ant suoliuku besedincius..GAl geriau butu namie susitikt..AR KAd ir ji atvarytu pas jus-vis tiek kiemas ...
Atsakyti

Labas, 

Kur Nova dingo? Tikiuosi viskas gerai. 

Vistik nusprendem, kad ne, nebusim savanaudziai. Nevaziuosim. Susitiksim visi per mesendzeri pasisveikinti. 

Vistik ne siaip sau tas karantinas paskelbtas, ir kuo ilgiau zmones neklausys tuo ilgiau viskas tesis ir dauges uzsikretusiu ir mirusiu. Siandien skaiciau, kad kai kuriuos parkus jau net uzdaro, nes neklauso zmones, nors tu ka. 

Taip silta lauke, isvedziau katina pasivaikscioti. Galvojau anas pasidziaugs. O, jam smagiausia buvo dulkese issivolioti. Tai is ryskaus katino, patapo toks blausas. Grizus teko maudyti. 

Vakar pastatem nauja sandeliuka, vyrai baigia sudeginti visokias senas sakas ir sena sandeliuka. Jau nuo rytojaus bus galima ir gelemis rupintis. Dar pirkau zoles atsodinimui, va cia tai ilgiausiai kantrybes reikes. Grilinsim desreles lauke  :wub: 

Atsakyti
Sveikos

Viskas gerai pas, sveiki mirksiukas.gif tik tiek kad sestadieni boilerio detale sugedo. Tai MB draugas atvaziavo pakeist tos detales. Tai dar apie val lauke pasedejom, pasnekejom, laikydamiesi atstumo mirksiukas.gif
Siandien siltnami susikonstravom, tai agurkus lauke susodinau. Tikiuosi nenusprogs.
Vakare saslai rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas

Girdejot, musu Borisiukas nakti ligoninej su virusu praleido.



Atsakyti

Laba ryta,

Borysiukas jau virs savaites serga corona, sako kad tik tyrimams isveze, o ne kad pablogejo, o kaip istikro tai nezinia.

 
Pas mane kieme taip sausa, zeme tokia bjauri, kieta, truputi tik zoles aproviau, dar viena roze isnaikinom, keras didziausias, bet jau zydi mazai, geriau nauja pasodinsiu.

Atsakyti