Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Isgirstu zodzius: kava ir spurgos, is kart pries akis stoja spurgine laisves alejoj biggrin.gif kur dar ir bufetininkes tos pacios islike biggrin.gif visada aplankau ta vieta budama LT mirksiukas.gif
Atsakyti

Dabar pagalvojau, kad neturiu visai jokios vaikystės kavinės. Kad ir kur važiuodavom, o mano tėvai keliaudavo daug, visur iš namų būdavo imams sumuštinis arba bent jau lašinukai pjaustyti. 

Atsakyti

53396606_1942114399233023_10440819738547

Atsakyti

:lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Situos.Kad gauti vieta reikia buti pas juos registruota.Tada jie atsiuncia kada pradedami bookinimai.Kitaip kartais galima pagauti vieta kur nors 7am ryte ir tai labai kartais.Bet maistas man pas juos patiko .

Mane mama vesdavo i vaiku kavine Pasaka Kaune valgyti mediniu sniceliu kaip ji vadindavo,kur mesos nebuvo.Vien bulka.Bet man budavo skaniausias maistas.Dar tevai daznai i Backonis vaziuodavo.

Kaip pas mane buvo atvaziave forumietes is LT tai atveze butent tu spurgu is spurgunes Kaune .Net as viena suvalgiau-is sentimentu.

Sveikos mielosios.

Atsakyti

Laba,

Oras tragiškas, tik ant pečiaus gulėti. O, mes tik ką iš futbolo rungtynių grįžom. Laimėjom 4:1, mano vaikio sąskaitoje 3 įvarčiai  :rolleyes: likus porai minučių beveik muštynės kilo. Baisiai agresyvūs priešininkai buvo, sunkiai su pralaimėjimu taikstėsi. 

Tokiam kažkokiam užkampyje buvo rungtynės, bet tokie fainūs kaimeliai, ten. Link Brentwood. Pievų daug, miškai. Taip jaukiai nuteikia. 

Atsakyti

Laba.

Orelis toks visas pavasariskas  :D 

Limcamca, kaip smagu kai vaikui taip sekasi, saunuolis.

Jus paskaicius uzsinorejau spurgu, nepamenu kada valgiau.

Penktadienio vakare 17 metu mergaite Romforde subade, nera nei dienos kad ko nenuzudytu, ir visi jauni, gyvent ir gyvent dar jiems.

Atsakyti
As zinau apie kokia spurgine Nova snekejo bigsmile.gif Ir mano prisiminimuose ji bigsmile.gif LAbai skanios spurgos ten mirksiukas.gif
Jei vaikystes restoranas,tai Pasaka.Nepamenu,kas ten skanu buvo,bet pati aplinka wub.gif DAr daznokai su tevais i KArmelava i saslykine vaziuodavom mirksiukas.gif
O kur dar ceburekine prie baldu biggrin.gif Bet ot laikai buvo-restoranas/kavine vieno patiekalo biggrin.gif O eiles kokios budavo biggrin.gif

Sveikinimai Limcamca,sunui su ivarciais.saunuolis 4u.gif
Mes KAzkur pravazinejom visa diena..Grize sriubos isviriau,rytdienai vista sumarinavau.Reiktu rubus atrusiuot,bet tegu mazoji miegot nueina,o tai as dedu,ji isnesioja biggrin.gif
Atsakyti
Limcamca, sveikinimai vaikiui 4u.gif

Jau orelis, tai nu nachiort. Savaitgalinis toks biggrin.gif net neiros isvest neisejo i lauka. Kieme pora ratu apsuko, ir namo. Ismaudyta pana miega jau.

Nu baisu su tais badymais gatvese kas darosi. Jau tesiasi kokie metai, hei ne daugiau unsure.gif tai mergaite subade visai netoli musu. Mes i ta parkeli einam su sune pasivaiksciot. Siaubas kazkoks... unsure.gif

Giega, kaip balius praejo? Skaniai pavalget?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 03 kovo 2019 - 21:10
Buvom Big Easy.Juros gerybes tai labai skanios buvo..Mesos-pvz sonkauliai TGI friday skanesni.Vista nebloga buvo..Ar antra karta eiciau,turbut ne..Na nebent vel kas pakvies..LAbai daug zmoniu..O ir interjeras panasus i visus tuos amerikieciu restoranus..TGI friday,Frenky bennys ir panasiai..
Atsakyti
Labas rytas

Nu, tai kam parvest spurgu is spurgines bigsmile.gif kita savaite i LT varau mirksiukas.gif

Bet koks rytas saltas. Atrodo tuoj tuoj ir snigs blink.gif
Atsakyti

Laba.

Orelis toks visas pavasariskas  :D

Limcamca, kaip smagu kai vaikui taip sekasi, saunuolis.

Jus paskaicius uzsinorejau spurgu, nepamenu kada valgiau.

Penktadienio vakare 17 metu mergaite Romforde subade, nera nei dienos kad ko nenuzudytu, ir visi jauni, gyvent ir gyvent dar jiems.

O siaubas kas ten pas jus darosi.

Ka ten Nova LT darysi?

Labas rytas.

Atsakyti