Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Sveikos,

tai greiciausiai labai daug kas persirgo, tik tuo metu net nezinojo kad serga.  Labai tikiuosi kad imunitetas sioks toks susidare, antikuniai vistik yra, turi kazka daryt.

Giega, tikrai labai nebrangiai ta klinika ima, cia nauja Ramunes? MB bendradarbis i lietuviska mergyte nuvede, pienini dantuka pataisyt, tai vien uz apsaugas nuo coronos paeme papildomai 50£, tikri plesikai, juk ir taip naudodavo dauguma apsaugu anksciau. 
Oras grazus, reikia eit kiemas sutvarkyt, zole uzaugo ilgiausia, mano suo iki ausu suslampa po ja palakstes 😬

Atsakyti

Vakar sita filma paziurejau, per lnk rode, apsiverkiau, po to uzmigt ilgiausiai negalejau. 

https://m.imdb.com/title/tt7985692/

Atsakyti

labas rytas, kaip tamsu šiandiena, apniukę net namuose atrodo

*nova*  kabutėse turbūt darbas reikėjo parašyti, išleidžia atostogų, viskas kas priklauso. Tik įvyko toks niuansas, kuris man užtruko laiko ir sudegino truputį nervinių ląstelių, vienok, nei mano rūpestis nei ką, bet vat tokia esu už visus pasinervinti  :rolleyes: Žodžiu iki karantino viename pastate buvo dvi kompanijos, kurios samdė kompaniją, kurioje dirbu. Po karantino viena persikėlė į kitą pastatą,  aš toliau dirbu jose tik skirtingu laiku. Raktus turiu vienus dviems pastatams. Prieš kelias savaites pasakiau, kad išeinu atostogų ir reiktų dar vieno raktų komplekto, nes pavaduos ne vienas žmogus ir pasakė, kad viskas ok. O penktadienį vakare pasakė, kad jie naujų raktų neduos ir turiu palikti raktus jiems kai baigsiu darbą, o palikt tai negaliu, nes reik varyt į kitą pastatą. Vienok, tai jie persikraustė tai ir naujus raktus turėjo duot, o jie tiesiog perprogramavo ir viskas, o dabar vat gavosi kas gavosi. Penktadienį vėlai vakare  menedžerė dar pas man atvažiavo atvežė atsarginius raktus ir paprašė, kad pirmadienį ryte nunesčiau į ofisą, kad jie galėtų perprogramuoti, na ir nuėjau, tai vėl ten visokio plauko niuansai prasidėjo, galiausiai paskambinus savo valdžiai raktus palikau, išėjau atostogų, o šiandiena jau mano bosas į susitikimą pas juos važiuoja  :B 

giega, per savo valymo karjerą teko ir privačius namus valyti, bet dabar tik ofisus pasilikau, paprasčiau kažkaip.

dėl helovyno tai info neieškojau, bet viena pažįstama sakė, kad policijos puslapyje rekomendacijos tėvams su vaikais užsiimti, piešti ir jei jau eiti "saldainiauti", tai kai jau ras kur šviečiantį moliūgą, tada tėvai patys duoda vaikui saldainį  :D nžn kiek tai tiesa ir kaip tai vyks realiai, nes bent jau mūsų gatvėje nieks nesipuošia, o kasmet keli namai ten tokius labirintus išstatydavo...

Atsakyti

Sveikos, 

Uzsirasiau Heidos filma, reikes pasiziureti. Mes vakar pradejom ziureti Emilija Paryziuje, tai pirma serija labai patiko. Ypac, kai teko dirbti su prancuzais, zinom ju niuansus, tai prisijuokem. 

Mano mazyliui pradejo dantukus taisykti, breketu  reikia, per NHS. Ir, sustojo viskas nuo pavasario, nieko nedaro. Nors, klinika gi dirba. Naudojasi proga, baisu. Eitum privaciai tai breketai 1800-2000 svaru. Kosmosas. 

Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2020 10 20, 09:29)
Giega, tikrai labai nebrangiai ta klinika ima, cia nauja Ramunes?
MB bendradarbis i lietuviska mergyte nuvede, pienini dantuka pataisyt, tai vien uz apsaugas nuo coronos paeme papildomai 50£, tikri plesikai, juk ir taip naudodavo dauguma apsaugu anksciau. 


Ne,nezinau kas atsidare sita kabineta.Grays Medic-in vadinas.GAl kai dar nauja,renkas klientus,tai kainu ir neplesia labai mirksiukas.gif
O pas Ramune turbut irgi reikia moket uz tas apsaugas...UZ tai ir nejau pas juos biggrin.gif AI,prasyt nuolaidu nelabai norsi,vis tiek zmonems verslas.O cia ta nauja kiti draugai pasiule,tai ir susigundziau.Bet finale vis teik turesiu eit pas RAmune,nes anie nestato implantu..

Jooo,vaikams kol yra galimybe tik per NHS tvarkyt reikia,nes dantistu kainos,tai ohoho..
Atsakyti

Labukas

Oi kaip lyja..Gerai,kad vakar masinos neploviau,buvo tokia mintis biggrin.gif

Atsiguliau vakar i lova,o kampe voooooras blink.gif Lekiau siurblio nakti biggrin.gif
Atsakyti

Laba,

Giega, bijai voru? 

Aha, siandien lyja. Ant kiek vakar grazus oras buvo, lyg pavasari. Net striukes nereikejo, taip siandien slapia. Net kiema biski pasitvarkiau, apsislaviau  lapus. Klausimas dabar, kur juos deti? Su  musu savivaldybe, tai isves gal 2023 metais kokiais. 

Atsakyti

Laba,

as ir vakar spejau kiema aptvarkyt, neturim zalio konteinerio, tai viska metu i bendras siuksles, gerai kai kiemas mazas, tai nedaug ir gaunasi. 
Voru as negaliu pakest, ypac situ dideliu, kuriu dabar pilna ir i namus braunasi. Bendradarbe sake kad vorai nemegsta kastonu, jei prideliosi tai jie neis, bet juk pilnu namu nepridesi tu kastonu. 

Atsakyti

sveikos gyvos, 

lija ir pas man, vorai braunasi irgi, bet aš jų nebijau, atžalos tik panikuoja, tai surankioju ir laukan. Gal voram daug kaštonų nereikia, dabar paskaičius, net pagalvojau, kad vienam kamabrį tikrai nėra vorų, ten vazelė su kaštonais stovi prie kompiuterio  :hmm: jei nepamiršiu pastebėsiu aplinką.

lapų pas man rudenį antplūdžio nebūna, kiaurus metus jie krenta po truputį. Šiltas ruduo apsuko mano rožei galvą, krauna žiedus, jau žydėjo šįmet du kartus.

Nebežinau kaip su pauksčiais kovot, esu pasodinus rudeninių krokų pernai nežydėjo, šiemet panašu irgi amen jiems bus, iškapsto svogūnėlius.

Atsakyti
Voru bijau paniskai.KAdangi MB komandiruotej,tai teko paciai atsikratyt tuo voru.TAm tik siurblys reikalingas.Sako,kad jie islenda is tu surbliu,bet pas mane tokie vienkartiniai maiseliai su klapanu,gal neislys biggrin.gif Be to jau beveik pilnas,jau keist reikia,vel bus be voro biggrin.gif
Apie kastonus girdejus.Yra prideliota ant palanges miegame,bet va vis tiek kazkaip irepliojo vienas..Nes cia irgi toks laukinis buvo..

Orelis blink.gif Siaip nesalta,bet jau taip slapia,net iki triusiku permirkau..Nuo striukes varva,atsisedi ant sedynes,taip ir gaunas..Striuke irgi atseit neperslampama,bet kai sitaip merkia,tai kiaurai ir ji perslampa..

Rozes pas mane irgi po trecia karta zydi biggrin.gif O zemuogiu kiek bigsmile.gif Ir uogu ir ziedu,tik kazi ar besunoks jos g.gif O jei as parnesciau i namus viena vazona g.gif
Atsakyti

Man nera nieko baisiaus nei sliuzai, varles ir peles. Kai pas mane kaime, tai voru daug, katinai visus sueda, kai tik uzmato. Vis bijau, kad neuztaikytu ant tos juodos nasles kopijos  :unsure:​ 

Atsakyti

Man nera nieko baisiaus nei sliuzai, varles ir peles. Kai pas mane kaime, tai voru daug, katinai visus sueda, kai tik uzmato. Vis bijau, kad neuztaikytu ant tos juodos nasles kopijos  :unsure: 

kiek katinų turi?

 

aš tai kirminų kažkaip ne tai, kad bijau, bet nemalonu, ypač jei užkrenta ant rankos, tai  :bijau2:

visą dieną vienodai, nuobodžiai lija, negaliu akių atmerkti, nei kava nepadėjo, kiek pražvalėjau kol kavinausi su drauge, bet grįžau namo ir vėl kaip kokia meška žiemai besiruošianti.

rytojui numačius padažyt šiek tiek, tai gal išsijudinsiu. 

Atsakyti