Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Eik tu! Taip skirtingai buna. Pas mane tai nemazai kambariniu geliu, vazonais zmones pirko po kelias. Manes kai  nedomina, tai neatkreipiau demesi kokios. 

Prancuzu dienos, parsinesiau kamemberto surio, tai vyrai nosis surauke saldytuva darineja  :D  :D​ 

Atsakyti

Gera prevencija nuo saldytuvo darinejimo, smirdantis suris 😂

As surio nepirkau, bet emiau kumpio, desrytes, dideliu lietiniu, magdalenu su sokoladu.

Atsakyti
As tai damu pirsteliu pirkau,bet taip vienus ir suvalgiau biggrin.gif
Siaip tikrai LIDLuose skirtingas asortimentas buna..As dazniausiai i Romfordo vaziuoju,bet retkarciais i BArkingo nuvarau,tai puses prekiu nerandu biggrin.gif O heatway is vis nemegstu biggrin.gif biggrin.gif Visu pirma,kad masinu aikstele labai maza,amziais ner kur masinos pastatyt...

Kijevus as darau is maltos krutineles,man greiciau biggrin.gif Sviesta irgi paprasciausia dedu,tingiu as ten is ankto ruost,saldyt biggrin.gif Ir orkaitej nekepu,pilnai isverda aliejuj mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas

Giega, darysiu sekmadieni tavo kijevo kotletus mirksiukas.gif

Kaip man siandien salta. Sedziu visa pasisiausus unsure.gif
Atsakyti

Laba, 

Ar siandien su elektra viskas gerai, Nova?

Maniskiai vyrai tai kaip dave savo sandeliukus tvarkytis. Viska issivale, issikuope. Mazius irgi savo stalcius praejo, jetau, kiek popieriaus prikaupe per karantino mokslus. Antradieni testuosis, treciadieni jau opa opa i mokyklele. 

Vakar baigiau ziureti Karuna. Na, tikrai labai patiko serialas. Vertas. Idomu dabar ar kur dar toliau ar ne. 

Atsakyti

Laba,

nesu kepus kijevo kotletų  :blush-anim-cl: man atrodo, kad su jais daug darbo, o viertuvėj aš nemėgėja sukinėtis, patinka kai viens du ir yra, arba kaip Beata sako -taukšt ir vakarienė  :rolleyes: 

Limcamca kaip ten su banku ir kortele baigėsi?

Mano kaimo Lidlas irgi kitoks, nei kad būdavo kitam mieste kai gyvenom, negaliu sakyt, kad skurdus, bet kažkaip prisiminimuose likę, kad ten daugiau visko būdavo. 

Gėlių tai man nelabai reikia, ypač kambarinių. Vėliau lobelijų ir svyrančių palergonijų nusipirksiu į kabančius važonus ir viskas, visa kita pas man daugiametės  :ax: 

Kita savaitė į mokyklą grįžimo savaitė, balaganas žodžiu, kiekvienam skirtingos dienos, skirtingi laikai prisistatyt, skirtingi įėjimai ir pan. Atrodo, kad niekada visa tai nesibaigs  :unsure: ir dar kaukės pamokų metų, tai kiek jų reiks per dieną?

Atsakyti

LAbukas

As kaip i darba atsikeliau biggrin.gif PAskaitinejau,pagulinejau,vonioj pamirkau,blynu iskepiau biggrin.gif
KA veliau veiksim,dar nezinau biggrin.gif Kol kas skalbenke sukas,robotas pats isijunges buvo,gal kazka nureguliavau,kokias valandas uzstaciau g.gif bet darbo nepadare,nes isivele i laidus ir pastrigo biggrin.gif Kai specialiai jungiu,tai laidus visus paslepiu biggrin.gif
Nesiu i antra auksta padirbt,lai ten isplauna viska biggrin.gif

Mokyklu atidarymo as visai nelaukiu biggrin.gif biggrin.gif Vel trafikai prasides biggrin.gif
Atsakyti

Laba, 

Šiandien pas mane tvarkymosi diena. Jau išardžiau gartraukį, plaunasi indaplovėje. Paskui reikės praplauti ir pačią indaplovę ir skalbimo mašiną. Pakeisti patalus, grindis išplauti. Vonios plyteles nušveisti, ir gal pagaliau tą varganą spintelę sutvarkysiu  :D  :D Kažkaip čia negražiai gaunasi. Vyrai didžiausią sandėliuką greitai susitvarkė, o aš vis dar vargstu su savo kepimo skardom  :D  :D  :D 

Dukterėčia atsiuntė citrininės verbenos arbatos, nu kokia skani. Visada dabar rytais geriu, niam niam. Kur UK įsigyti tai nežinau, gal jūs esat matę. 

Obetačiau, dar nesibaigė bankiniai reikalai. Vakar ėjom, mus identifikavo, o dabar toliau teks su fraud skyriumi kalbėtis. Moteriškė miela, bet nu ką, ji vadovaujasi pagal iš viršaus nuleistas instrukcijas. Sako, tipo, mano komentarai make sense, perduosiu aukštesnei valdžiai. Chm... perduosiu aš pati. 

Atsakyti
Mes va tokia duso galva nupirkom,zinok akivaizdziai sumazejo kalkiu mirksiukas.gif Anksciau sveiti sveiti tas plyteles,vis tiek kazkokios apsinesusios..O dabar nebelieka jokiu kalkiu mirksiukas.gif
https://www.amazon.c...r...9490&sr=8-5
Atsakyti

Turim ir mes tokia. Tik mums srove susilpnino, tai dickis vis neapsikentes nusuka. Geros jos, siaip. Labai plaukams gerai, odai. 

Gal reikia atgal uzsukt  :D​ 

Atsakyti
PAs mane keicias 3 padetys sroves stiprumo,tai visai pakanka man mirksiukas.gif
Del plauku girdejus,bet dar tikrai nepajutau poveikio biggrin.gif Bet kad kakliu nebera,tai tikrai biggrin.gif

As ziurineju koki toki
https://www.amazon.c...0NsaWNrPXRydWU=

Blyn,kai savo katino nebeturim,tai svetimi ateina sikt i mazosios smelio deze.OK,ja uzdengiam,tai tada man i roziu drozles privaro blink.gif Nors myliu kates,bet uzpypino jau biggrin.gif
Atsakyti

Va, va. labai suprantu. Nova, buvo patarusi maisto padeti, isbandyk, gal tiks. 

Viskas, viska susitvarkiau. Spintele liks rytojui. Vakarienei uzsisakysim maisto, kas ko nori. Nu, bet jau rytoj tikrai ta spintute sutvarkysiu. 

Atsakyti