Su geguzes 1-darbo zmoniu svente

Siandien ryte biski persimatavau savo vasariniu rubu,manau prasisuksiu su turimais per atostogas

Nupirkom mazajai ta smelio deze,dabar gailiuosi jau

Laba,
Atostogos buvo puikios, daug pamatėm, pavalgėm
, daug ką nuveikėm, daug pakeliavom, pasimaudėm ir t.t. Sala graži, oi jau gėlių gėlių kiek
Visi laukai pilni aguonų, ramunių, grožis neišpasakytas.
Aplankėm apelsinų, citrinų giraitę, jėtau, aš ten ir numirti galiu. MB su sese sakė, baik tokiais žodžiais kalbėt, dar tikrai širdis sustos. Bet, nereali, NEREALI, N-E-R-E-A-L-I vieta pasaulyje. Kalnai, gėlės, apelsinai, citrinos, saulė, visas kitas grožis. Sunku jį perteikti, tą ūkį reikia tiesiog aplankyti.
Tik nusileidus gavau statusą, dar juokėmės, kad matyt reikėjo pasą praskanuoti Ir balsavimo lapelius gavom. Tuo pačiu metu ir EU rinkimų lapeliai atėjo. Vietiniai. Tik balsuok.
Laukiu savaitgalio, kad pagaliau rankas į sodą įkišiu, iki atostogų nenorėjau nieko daryti. Šiandien apžiūrėjom gėles ir kt dalykėlius, žiūrėsiu kur pigiau, geriau pirkt. Ir, dirbsiu, kasiu, sodinsiu
Giega, jūs labai faini seneliai Smagu jūsų anūkei
Vat užtai ir žiūriu kitose vietose, šiemet. Nes, porą metų pirkau iš fermos, gėlės gražios, bujoja, o paskui kažkaip greitai nusibaigia. Nu, gal čia ir aš, sodininkė nekokia. Bet, pamenu iš Lidl vienais metai pirkau, labai gerai laikėsi.
Ryt gal turgų pasieksiu, gal turguje rasiu. Ten jaučiu, geriausia.
Labas rytas, Limcamca, kaip smagu kad atostogos su tiek geru ispudziu. As geliu dar irgi neuzsidinau, tik pora kolkas pirkau, bet uztai palange nurykiuota pomidorais ivairiu spalvu, laukia keliones i lauka. Dar braskiu atnaujinimui pirkau ir pora serbentu, vienas paprastas raudonas, o kito dar laukiu, nuotrauka pamacius suzavejo, suprantu kad nuotrauka gerai pagrazinta,bet vistiek neatsispyrem su MB
Įdomus krūmas, nesu mačiusi.
Nea, buvau paprastame car boots'e, ant A12. Nelabai didelis gėlių pasirinkimas.
Radau dičkiui bokso kriaušę, jau senai norėjo. Nupirkau. Pasikabino lauke, ant kriaušės, medžio. Sugadino visą mano kiemo vaizdą Su mėlyna juosta, kaip koks pakaruoklis dabar atrodo