Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Nova, kokia ankstyva, taip anksti keliesi?

As pagal varda irgi dainininkes nezinojau, bet pagal dainas tai puikiai zinau, klausydavom jos dainu ir per diskotekas leisdavo. Nors mano paauglystes dievaite buvo Bonnie Tyler  :D 

Atsakyti
As gi dabar vienisa mama su dviem vaikais biggrin.gif Anksti einu miegot, anksti keliuos mirksiukas.gif

Atsakyti
Tai kur vyrui komandiruote israsei, kad viena?
Atsakyti

Laba,

Kad ir viduryje savaitės, vistiek šiluma gerai. Šiandien va, apsivilkau kašmyro suknelę, o pasirodo per karšta. Gėris  :wub: 

Nemoku gražiai fotkinti savęs, neparodysiu nagų. 

Parodysiu pinteresto foto, va tokie: 

5a7c0635b203766e068253f44fe2475c.jpg

Atsakyti
Labai grazus nagai, turiu tokios spalvos lakus, ir net tokio “smelio” uzlakavimui, reiks dukrai parodyt, gal ir man padarys kazka panasiai. Gaila tik kad mano nagai nesugeba daugiau kaip 2 milimetrus paaugt.
Atsakyti

Žinai kaip darė. Tuos du nulakavo ružavai, tada ant nago galo uždėjo pilkos spalvos ir su šepetėliu nubraukė žemyn link nago apačios. Gavosi toks perėjimas, kitaip ji dar ombre juos vadina. Paskui ant viršaus pylė tų blizgučių ir viskas. Tie blizgučiai, tai iš tikrųjų nebūtinai, labai gražiai atrodė ir be jų. Pilka/ružava kažkaip gražiai susiderino. 

Kitą savaitę noriu eiti plaukus pasigrąžinti, irgi gal kokias sruogas padaryti. Bet, mane baido laikas.. apie 4 valandas reiktų iškęsti  :unsure:  :unsure: 

Heida, tau labai gerai, kad dukra tave pagražina.  

Atsakyti
Labai grazus nagai, Limcamca mirksiukas.gif

Heida, SB isleidau i atostogas smile.gif LT rura sildo mirksiukas.gif

Ka savaitgaliui planuojates?
Atsakyti

Rytoj nieko, sekmadieni futbolo turnyras, tai reiskiasi absoliuciai visa diena bus praleista futbolo aiksteleje. Po to, jau tikiu, kad nieko nebesinores. 

Atsakyti
Mes be planu, savaitgalis man laisvas, bet nieko labai nesiruosiam veikt, nors is tikro gal reiktu paparcio ziedo ieskot. Sekmadieni eisim i country fair netoli musu.
Atsakyti
Limcamca,o cia gelinis lakavimas?As kazkada norejau panasiai nusilakuot,bet sake,kad cia tik su akrilu taip suzaidi,na kai priaugini..O su geliniu laku atseit taip neiseitu..

Mes ryt MB gimke svesim..O sekmad,jei leis sveikatos,gal irgi i ta svente ateisim biggrin.gif
Atsakyti
Giega, su gimtadieniu TB 4u.gif kur svesit? Namie ar varot kur?
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2019 06 21, 18:55)
Giega, su gimtadieniu TB  4u.gif kur svesit? Namie ar varot kur?

Namie.. nieko nekvieciam,bet 14 zmoniu kaip minimum...Uzmarinavau kepsnius,avies koja.. dar vistos iskepsiu,uzteksim mirksiukas.gif
Atsakyti