Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Laba ryta, tikrai labai gera kai rytais saule ir oras dar siltas.

Nova, manes tai neprase jokiu metriku, tai ir neskanavau, tik tai ko prase pridejau, o kiek laiko uztruko, tai tiksliai nepamenu, visi gavom skirtingom dienom, bet lyg neuztruko ilgiau kaip 3 savaites.

Atsakyti
Labukas

Oras tikrai grazus bigsmile.gif Varysim i Hastinga,i juros gerybiu svente mirksiukas.gif
Atsakyti

Laba,

Pritariu visoms, oras puikus  :wub: 

Pirkau viržių iš Lidl, kokie fainūs. Tiek daug jų vazonuose, spalvos gražios ir kaina normali. Tai savaitgalį, gal susodinsiu, nes kai kurios gėlės nususo. 

Santuokos liudijimo neprašė, bet lyg vaikų gimimo liudijimus skanavau. MB gavo iš karto, mes su vaikais irgi  maždaug kelių dienų laikotarpyje. 

Atsakyti

Man ir labai grazu virziai, kiekviena rudeni pries juos neatsilaikau, nors viena pasiimu.

Vaiku gimimo liudijumu musu irgi prase, bet ten kad irodyt kad cia tikrai tavo vaikai.

Atsakyti
Nu va, tvarka. Laukiam atsakymu rolleyes.gif

O virziai ilgai zydi 🤔
Atsakyti

Virziai zydi ilgai, be to jie yra daugiameciai, kitais metais vel zydes. Siaip man jie patinka kai ir nezydi, turiu kieme toki kampa kur saule beveik viekada neuzeina, tai ten tokia mini pelke, virziai, paparciai ir samanos.

Atsakyti

Laba,

Man irgi patinka, nes beveik visą žiemą išstovi. Tokia nelepi gėlė. Užtaikiau ant įvairių spalvų, net geltonos tokios ryškios, tai ir papirkau. 

Toks lengvas savaitgalis. Ryt futbolas, bet anksti, tai grįžus dar bus ne dienos pabaiga. Prikrito kriaušių, reikės kokį pyragą iškepti. 

Atsakyti

Sveikos, gal naudojates Revolut saskaita kuri nors, MB nori pasidaryt, bet prisiskaite labai blogu atsiliepimu ir pradejo dvejot.

Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2019 09 15, 17:58)
<p>Sveikos, gal naudojates Revolut saskaita kuri nors, MB nori pasidaryt, bet prisiskaite labai blogu atsiliepimu ir pradejo dvejot.
</p>

Mes pasidarem,bet dar nei karto nepanaudojom biggrin.gif Realiai net nelabai zinau,kur ten ja naudot,nes kad ir paprastis korteles viska ta pati daro..

Ta juros svente,tai mazyyyte maisto muge biggrin.gif Na buvo ir pasirodymu,bet kazkaip nuekas neuzkabino biggrin.gif Tiek,kad geras oras ir pabuvom prie juros biggrin.gif
Kai penktad vakare usvaziavom,tai tik siandien grizom biggrin.gif
Atsakyti

MB tai planuoja toki projekteli pasirasyt darbini, o ten kompanija ne anglu ir mokes eurais, tai va nesugalvoja kaip cia tuos eurus paimt ir po to persivest i savo angliska saskaita.  Is tikro be Revolut nieko daugiau ir nezinom.

Atsakyti

Laba,

Mano vyras turi Revolut. Moka mėnesinį mokestį, bet nedidelis jis, ar 5-7 eurai. Dar kartu eina kelionių draudimas, tai praktiškai dėl to ir laiko. Šiaip patenkintas jis ja, valiutų kursai labai palankūs, užsienyje naudoja. 

Dar yra Starling. Telefoninis bankas, bet gauni kortelę. Labai nedideli mokesčiai užsienio pavedimams. Starling man išvis kaip gryno oro gurkšnis po visų Lloydsų ir Natwestų. Labai patogus naudoti, labai paprasta. Susimoki kur nors, iš karto matai išėjusius pinigus. Plius, rūšiuoja kam ir kiek iš karto išleidai. Žodžiu, šiuo metu man tai bankas Nr 1. 

Giega, va dėl to ir klausiau dėl to jūros gėrybių mugės. Nes, nu moka anglai iš š.. vašką spausti. Kai prirašo, kai prireklamuoja, atrodo faina bus. O, nuvažiuoji ir nieko gero. Jūs Hastinge ir nakvojot?

Atsakyti
Va ir as girdejau,jad toj Revolut kursas geras buna.. Bet tai pirmiau is savo persimest reikua?
Del mokescio net nezinau ar moka.. ji cia tik nesenai atejo.. Mb moka Lloyds,tai ten turi ir kelioniu draudima ir AA servisa..

Netoli Hastingo gi draugai turi sodyba mirksiukas.gif Tai bet kuriuo atveju pirmiau vaziavom kaip ir pas juos mirksiukas.gif Jau penktad vakare nulekem mirksiukas.gif Kubilas vynas pilnatis biggrin.gif
Sestad varem i ta svente mirksiukas.gif Nebut buve tos sventes,vis tiek butume vaziave prie juros biggrin.gif
Mb ten valge austres,rai alpo kad skanu.. Drauge kalmarus pasieme,tai irgi sake skanu.. Paskui pietums paelija as pasiemiau,tai kose su 3 krevetem biggrin.gif Mb juros gerybiu sriuba.. jau taip drebino,kad lisna krevete ar geldele neikristu biggrin.gif Bet bent pati sriuba skani buvo biggrin.gif Tai sumakalavom su mano ryziais,skaniau gavos biggrin.gif
Atsakyti