Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

LO, neziuri tos Gyvenk be skolu, snd kartoja 16.30 su Budriene. Pazejau IG, tikra influenere su 6k sekeju.

Sveika, Alta, kaip pas jus orai? Mazu pavasareja irgi? Pas mus kieme slyvos jau zydi, lazdynai su zirginiais.

Sudominai tu ir mane. Idomi laida. 

Cia su ta Budriene is Kauno? Verslininke? Tokioje laidoje? 

Labas rytas  :4u: 

Atsakyti

Rupesteli ,arba tu trolini arba nesupratai. Nesiplak i draugus.

Labas rytas

paprašyt tai galima, ar ne :B man rašė kad nepridės į messengerį, nes daug privačios informacijos, bet kad ir į susitikimus nekvies tai ne. Supermamos grupės susitinka jei ką :P

Dėl tų bangų tai šiandien bendradarbis rekomendavo katushka mishina tipo irgi srovės kurios gydo įvairias ligas, tai galvoju paprašyti kai jis baigs savo gydymą.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 10 vasario 2020 - 11:30
QUOTE(Limcamca @ 2020 02 10, 11:14)
Cia su ta Budriene is Kauno? Verslininke? Tokioje laidoje? </p><p></p><p>Labas rytas  4u.gif </p>

Taip, ta pati. Kai ta laida atsirado etery, maniau, siaip random zmones mokys finansinio rastingumo, taupumo ir pan, o ten visus selebricius sukiso.
Atsakyti

Užtai ir perklausiau, ar tikrai tuos pačius ir rodys. 

O, laidos idėja labai gera, patinka man tokios. Dar ir gerų minčių, patarimų gauni. 

Laba  :4u:​ 

Atsakyti

labas, o   sako sportas  sveikata :)  mano  sporto partneris  grizo keturpescias  is sporto sales, susukta nugara :(   kas turite patirties  koki  'gydyma'   pirmiausia takyti?

Atsakyti

Kazin nekeikia jis dabar musu? 

Atsakyti

labas, o   sako sportas  sveikata :)  mano  sporto partneris  grizo keturpescias  is sporto sales, susukta nugara :(   kas turite patirties  koki  'gydyma'   pirmiausia takyti?

Reikia daug daug glostyti ir bučiuoti, dar papūsti skausmingiausią vietą 😁

Atsakyti

Kazin nekeikia jis dabar musu? 

tai dar  jis nezino, kad cia jus istiesu ' kaltos' :)

Reikia daug daug glostyti ir bučiuoti, dar papūsti skausmingiausią vietą 😁

niu  ne jau iki ten, tai nesilenksiu, kad papusti :)  va  tepalu istryniau ir  uzteks :)

Atsakyti

Labas rytelis :4u:

ištrinti tepalu labai geras variantas, tikėkimės kad padės :rolleyes:tepiau ir aš vakar vyrui, ranką, nu tipo pats negali pasitepti :Dir aišku popinti tinka, sutepiau sumuštinių nes tipo pats nebegali :D

Bet jei nepraeis, padeda labai xefo tabletes nuo staigaus uždegimo.Jei nelabai skauda profilaktiškai kokio ibupromo.

Sveikatos visiems :4u:

Atsakyti

Laba,

Mano sesuo parveze lauktuviu is Egipto, strucio tauku. Kvapas toks specifinis, lyg kamparo spiritu, bet veiksmingas tikrai. 

Sistina, kaip siandien ligoniukas laikosi?

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2020 02 12, 12:04)
<p>Laba,</p><p></p><p>Mano sesuo parveze lauktuviu is Egipto, strucio tauku. Kvapas toks specifinis, lyg kamparo spiritu, bet veiksmingas tikrai. </p><p></p><p>Sistina, kaip siandien ligoniukas laikosi?</p>

Emu tauku gal? Skaicius esu, kad stebuklas.
Atsakyti

Zinok gali buti, kad lietuviskai ir neteisingai pasakiau. 

Kazkoks toks panasus: 

56592035_2227214240659713_53765162710325

Atsakyti