Lyg nieko, vakar irgi su ta putplastine desra plaukiojau, faina.
Irgi ziurejau, akis varciau, kad kepti orkaitej.
Labukas visoms ![]()
Lyg nieko, vakar irgi su ta putplastine desra plaukiojau, faina.
Oj prisiminiau, kad aš su tokia irgi plaukau, bet todėl kad nemoku plaukti ![]()
Dukra mokė mokė mane, niekaip nepavyko, grimztu į dugną ir viskas
Kolegė pasakojo kad jai neįmanoma nugrimzti ją tiesiog vanduo kelia sekasi gi žmonėms ![]()
kai moki balansuot su savo kūnu, tai ir ežere galima lengvai laikytis ant vandens paviršiaus
nesu pastebėjusi, kad baseinuose keltų į paviršių. va jūroj tai nė stengtis nereikia
pernai rudenį kai buvom, tai papuolėm prie įlankos tokios apsistot, ten net bangų nebūdavo, tai tiesiog išsitiesi ir plūduriuoji sau ![]()
kiek daug malonumo praranda nemokantys plaukt
man toks kaifas yra plaukti. tėtis tik šiek tiek padėjo išmokstant, o va mano dukra išvis nemokinta pati plaukt išmoko. bet ji pas mane totalus vandens vaikas, jai turbūt plaukimas į kraują įaugęs
Laba,
Nu kažin ar daug malonumo praranda. Yra žmonėms tiesiog nepatinka vanduo. Pvz mano vyras. Arba mažylis. Pastarasis išvis kojos nei į baseiną nekiša, nei į jūrą lipa. Jam svarbu futbolo aikštė būtų. O, maudytis jo nė per prievartą nepriversi.
O, va man ir dičkiui tai taip, malonumas.
Aciu.
Frofesore, isivaizduok kiek tu gyveni prarandi miegodama
![]()
![]()
nu kodėl? ką galima prarast per tas 2-3 val ankstyvam ryte? o gi nieko!
tu nepamiršk, kad aš juk ir vakare su vištom miegot neinu
manęs be 24val nepaguldysi
čia kai į darbą reikia
jei nereik, galiu ir iki 1-2 val kažką veikt
man rodos aš kaip tik gyvenimą prarasčiau, jei miegočiau nuolat kasdien tik po kokias 6-7val, tai jau iš to piktumo man net ir tą gyvenimą nebebūtų miela gyvent