Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Pas mane miestelyje atsidare mazyte turku parduotuve, prekiaujanti viskuom organic ir pan. Nuo darzoviu iki visokiu prieskoniu. Pora kartu buvau nosi ikisusi, mieli zmones senuciukai pardavejai pasirode. Visokiu idomybiu turi, sveriamos alyvuoges su kauliukais, sauleje dziovinti pomidorai  labai skanus, pirkau. Sultys pvz burokeliu miksuotos su kazkuom. Zo, visiska priesingybe UK parduotuvems. Beveik viskas turkiskais uzrasais. Vis praeidama apie Alta pagalvoju. 

Oi kaip man patinka tokios mazos parduotuveles....Primena Sardinija ir Normandija....Hampstede tokia yra ir prie musu Mill Hille.

Alta o tu pati neturi alyvmedziu?Butu super savo alieju spausti.

Labas rytas mamzelkos.

Atsakyti

Taigi vakar prikepiau pyragu , prisukau ledu , dideli gabala pork belly iskepiau ir siandien eisiu krienu pasikast. Nusipirkom koka kolos ir bulviu crispu.
Salotu padarysiu prie tu gerybiu siandien.
Gal net su krutonais , nes pati tokias megstu.
Nar sharabas tai labai tinka ir prie baklazanu su su parmezanu ,kartu su cesnakiniu majonezu. Keistas toks derinys , bet skanu.
O siaip tai aplipinus tuo sharabu saslo gabalelius ir uzmerkus i kefyra gaunasi tas prabangusis indiskas balti saslykas
O miso sriuba tai jau reikia arba pamegt arba prisiverst . Bet reikia.

Taip valgydama per duris netilpciau.

Atsakyti

Lazanija jau orkaitėje kepa, galvoju, kad kavos noriu dar išgerti :) 

Atsakyti
Elija , nieks kasdien taip ir nevalgo.
Cia gi metiniai atlaidai.
Alyvmedziai auga tie netikri , bet su tikraisiais turbut dau rupesciu. Va migdolai ir figos praktiskai piktzoliu ikyrumo. Visur jie auga , nieks ju nesodina , nieks nepriziuri.
Atsakyti

O aš pyragą pakišau kepti, trupininis su varške ir apelsinais.  :essen:  Pietums bus kepsniai. 

Atsakyti

Sveikos. Šiandien man niekur neėjimo diena. Praeitą savaitę skaidrių pranešimui nespėjau pasidaryt, tai dabar prisėdau ir žiūriu į kompą piktu žvilgsniu. Šokoladą atsinešiau, kad įkvėpimas greičiau ateitų, bet nepadeda. Gal dozė per maža :D 

Atsakyti

Ir kadangi vis dar neįmanomai tingiu, dar rekomenduosiu filmą, kurį vakar žiūrėjom. Siužetas nestandartinis - ateisto sūnus nusprendžia tapti kunigu. Žanrą pavadinčiau komiška drama arba dramatiška komedija.  God Willing, 2016. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo official: 17 kovo 2019 - 13:31

Elija , nieks kasdien taip ir nevalgo.
Cia gi metiniai atlaidai.
Alyvmedziai auga tie netikri , bet su tikraisiais turbut dau rupesciu. Va migdolai ir figos praktiskai piktzoliu ikyrumo. Visur jie auga , nieks ju nesodina , nieks nepriziuri.

Nu paguodei,nes jau beskaitydama jauciau kaip storeju.

Del kitko tai baltai pavydziu.Spausk migdolu alieju.

Atsakyti

Aš Terezzos filmo eisiu žiūrėt, tik reiktų susirasti rusų kalba, nes anglų suprantu, bet ne iek, kad rimtą filmą įsisamoninčiau :D

Atsakyti

Aš Terezzos filmo eisiu žiūrėt, tik reiktų susirasti rusų kalba, nes anglų suprantu, bet ne iek, kad rimtą filmą įsisamoninčiau :D

Mes kai žiūrim angliškai, visada subtitrus įsijungiam. Kitaip man sunku būna spėt suvirškint dialogus. 

Atsakyti

O mes sniegą nusikasėm  :karsta:  Šlapias, sunkus, kaip kokį griovį iškasus jaučiuosi :oh:​ Tikiuosi, gal jau paskutinį kartą  :rolleyes: 

Atsakyti

O mes sniegą nusikasėm  :karsta:  Šlapias, sunkus, kaip kokį griovį iškasus jaučiuosi :oh:​ Tikiuosi, gal jau paskutinį kartą  :rolleyes:

Tikiuosi pas mus jau jo ir nebebus daugiau, laukiu pavasario :D

Atsakyti