Norodinas yra sulfanilamidas , dar yra tylozinas, farmazinas ir daug kitu geru vaistu. Linkiu sekmes gaut . Nors suniui ir padetu.
nu klinikose Monai jo suleisdavo ir dar į namus įdėdavo kažkiek ampulių....
aš ir , tam atvejui Lopedium turiu, suveikia, o kaip seniau šunis gydydavo, nebuvo jokių šuniškų vaistų, duodavo žmogiškus ir nieko, nors suprantu mokslas pažengęs, bet jau geriau žmogiški, nei nieko. Tiesa esu šuniškų pirkus nuo trydos, ot nesuveikė.
smecta ir angliukas visad keliauja su mumis kur nors, nes pirmas vaistas Monai nuo viduriavimo. Bet jei jau nepadeda kurį laiką, tai kreipiamės pas gydytoją.
Todel kad tai absorbentai mona, jie negydo viduriavimo isvis. Jie tik gesina dujas ir anglis absorbuoja ir deaktyvina.
Žinau, kad negydo, Alta. Bet labai dažnai to užtenka, jei būna šiaip suvalgiusi kokį šudeliuką ir tai nėra rimta bėda. Dieną dvi pageria smectos su angliukais ir viskas grįžta į vėžes.
Jei ne - važiuojam norodino ieškoti
Ir aš tik dalinuosi info, kurią gavau klinikoje, nereiktų dėl to čia manęs smerkti.
Ohoooo! Per savaitę? Tai valgyt visai metėte?🙄
nu kad ne, valgau
tiesiog nebeedu
Oho! Ar ne per daug per savaite? Cia as is pavydo
Man pora kg reiktu numest.
issivale organizmas, skysciai, man visada pirma savaite taip bac ir 3-4kg nukrenta, bet tai neskaitau, kad cia realiai tiek nukrito. be to, pas mane gi ir virsvorio ne 2kg yra, o maziausia 15, tai yra is ko krist.
Oho
Greit pasakok kaip cia tau pavyko tiek daug numest? ***, desryciu, sokoladu, sausainiu skoni jau pamirsau, o svoris stovi vietoj nors tu ka
nebeedu, tai svarbiausia
desrytes jau ir as tik uostau
zinok ant baltymu pagrinde 'sedau' - kiausiniai, paukstiena, darzoves.
Frofesorka nu tu pavarai, siaip nera gerai taip greit, 4 kg rekomenduojami per menesi, ziurek, kad jojo efekto nebutu
nebus jokiu jo jo, jei neesiu
as gi nebadauju, valgau, tiesiog raciona pakeiciau, mazesne porcijos. nekris gi kas savaite po 4 kg, cia pradzioj tik taip. kuo daugiau bus numesta, tuo ir tas kritimas suletes. ne pirmas kartas gi jau as cia liekneju, zinau mintinai kaip bus
Sveikos. As su melynu bruksniu. Gal kuriai bus naudinga, kazkuri is musu lyg ir naudoja tokius sudeliukus.
https://deciem.com/product/dbs-birthday-set
Orages briedziui sveikatos, uzjautoju...
Frofesore, maladiec, taip ir toliau.
Jei turima galvoje būtent peptidiniai kremai, serumai, tai naudoju viską. Tik šitų konkrečių tai nžn.
Sveikos. As su melynu bruksniu. Gal kuriai bus naudinga, kazkuri is musu lyg ir naudoja tokius sudeliukus.
https://deciem.com/product/dbs-birthday-set
Jei turima galvoje būtent peptidiniai kremai, serumai, tai naudoju viską. Tik šitų konkrečių tai nžn.
Turiu savo pamėgtus iš Timelessha
Fate, leidziames Bergame, toliau planuose Milanas ir t.t.
as dar spejau nulekti i pasta pasiimti siuntini, paklausiau ar mano vardu jokiu siumtu daugiau nera( is kitaicu laukiu), tai blyn iteike vokkeli su bauda, vienzo skemingai pildau valstybes biudeta baudomis
as tai kraupstu nuo jusu reikalu su gyvunais