Dovanos pirkt vyriausiajai ejau.
Labas rytas.
labas rytas,
...gerai, kai dieta, nelabai ka ir ruostis sventem reikia
na bet vis vien teks kiausinius dazyti, apsitvarkyti, galvoju gal koki pyraga kepti, vis mastau apie varskes pyraga -angelo asaros ar kaip jis ten vadinasi, is nuotrauku tai kaip ir cheesecakas panasu. Artimiausi giminaiciai visi vienas po vieno ligos isguldyti, tai lankymas kaip ir atsaukiamas. Va anglas mano sako sianden eis su draugais per pub'us, o man kazkaip nei sis nei tas dydyji sestadieni linksmintis, draugus sutikineti, tai itariu, kad keliaus vienas
truputi lyg ir isizeides, kad neisiu, nes buvau pakviesta, niu bet ka cia padarysi, kad tradicijos skirias mano ir jo
Terreza lyg pilnatis dabar, tai gal del to sapnai tokie, labai nemegstu 'netvarkingu' sapnu, bet irgi laikas nuo laiko pasitaiko ir kokia laime nubudus suprasti, kad tai tik buvo sapnas ![]()
Terreza lyg pilnatis dabar, tai gal del to sapnai tokie, labai nemegstu 'netvarkingu' sapnu, bet irgi laikas nuo laiko pasitaiko ir kokia laime nubudus suprasti, kad tai tik buvo sapnas
Aš iš viso sapnuoti nemėgstu. Tai džiaugiuosi, kad man toks dalykas pasitaiko du-tris kartus per metus.
Keisiu seną stogą. Žinau, kad jis šiferinis. Bandžiau kaimynus kalbint, na bus matyt, kaip bus
O Tu nesidomejai, ten turi kazkiek kompensuoti jeigu jis siferinis?! Maciau mano rajono sav. kviecia pasirasyti tokiom ir tokiom dienom sutartis del kompensacijos, manau, kad jos vyksta Lietuvos mastu ne tik rajonu.