Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

QUOTE(Fate Fate @ 2019 04 19, 22:45)
<p>Isvaziavau is darbo po sesiu - nei kamsciu, nei eiliu pardese. Blueta, koki tiksla turejai Traku g?

Dovanos pirkt vyriausiajai ejau.

Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2019 04 19, 23:45)

</p><p>mes sikart Velykas namie sutiksim, kuo net dziaugiuosi smile.gif jokiu maistu nukrautu stalu, jokiu- valgykit valgykit vaikai, taigi nieko nevalget biggrin.gif bus tik 30 vnt dazytu kiausiniu ir ramuma lotuliukas.gif
</p>

bentsi kiekiai! blink.gif as 16 dazymui sumeciau. 6 zmonems.
Atsakyti

labas rytas,

...gerai, kai  dieta, nelabai ka  ir  ruostis  sventem reikia :)  na bet vis vien teks  kiausinius dazyti,  apsitvarkyti,   galvoju   gal koki pyraga kepti,  vis  mastau apie  varskes  pyraga -angelo asaros ar kaip jis ten vadinasi,  is nuotrauku tai kaip ir  cheesecakas panasu. Artimiausi  giminaiciai   visi vienas po vieno ligos isguldyti,  tai lankymas kaip ir atsaukiamas. Va  anglas  mano  sako sianden  eis su draugais  per pub'us, o man kazkaip  nei  sis nei  tas dydyji sestadieni linksmintis,  draugus  sutikineti, tai itariu, kad keliaus  vienas :)  truputi  lyg  ir isizeides, kad  neisiu, nes buvau pakviesta,   niu bet ka  cia  padarysi, kad  tradicijos skirias  mano ir jo :) 

Terreza   lyg pilnatis  dabar, tai  gal  del to  sapnai tokie,  labai   nemegstu  'netvarkingu'  sapnu,  bet  irgi laikas nuo laiko pasitaiko ir kokia laime  nubudus suprasti, kad tai tik buvo sapnas :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sistina: 20 balandžio 2019 - 11:12

O aš tai ir stogdengiams paskambijau. Labai daug planų turiu šiems metams,.

Atsakyti

O aš tai ir stogdengiams paskambijau. Labai daug planų turiu šiems metams,.

Tu  sazines turek :)  leisk  zmonems  kiausinius dazyt tokia  diena  :) O koki stoga   Tu cia  keisi? ga pagal programa ta asbestini?

Atsakyti

Tu  sazines turek :)  leisk  zmonems  kiausinius dazyt tokia  diena  :) O koki stoga   Tu cia  keisi? ga pagal programa ta asbestini?

Keisiu seną stogą. Žinau, kad jis šiferinis. Bandžiau kaimynus kalbint, na bus matyt, kaip bus :D​ 

Atsakyti

Keisiu seną stogą. Žinau, kad jis šiferinis. Bandžiau kaimynus kalbint, na bus matyt, kaip bus :D​ 
Tame rajone kažką susitarti įpatingai sunku 😄
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 20 balandžio 2019 - 12:51

Terreza   lyg pilnatis  dabar, tai  gal  del to  sapnai tokie,  labai   nemegstu  'netvarkingu'  sapnu,  bet  irgi laikas nuo laiko pasitaiko ir kokia laime  nubudus suprasti, kad tai tik buvo sapnas :)

Aš iš viso sapnuoti nemėgstu. Tai džiaugiuosi, kad man toks dalykas pasitaiko du-tris kartus per metus.

Atsakyti

O  Tu nesidomejai,  ten turi kazkiek kompensuoti  jeigu jis siferinis?! Maciau mano rajono sav.  kviecia pasirasyti  tokiom ir tokiom dienom sutartis del  kompensacijos,  manau, kad   jos  vyksta  Lietuvos mastu ne  tik  rajonu.

Atsakyti

bentsi kiekiai! blink.gifas 16 dazymui sumeciau. 6 zmonems.

taigi cia smagumas visas vaikui- dazyti! :D o mes su vyru kiausiniu suvalgom daug, tai mums ne beda tokie kiekiai :) ir ne Velyku proga labai daug kiausiniu suvartojam

Atsakyti

Sumakalavau žaliavalgišką tortą. Iš to, kiek ragavau, sprendžiu, kad bus neapsakomai skanus. Bet kalorijų bomba ne mažesnė, nei napoleonas.

57429726_868813573484915_188827011384973

Atsakyti

Laba,

Tortas atrodo dieviskai. Ar sudetinga buvo padaryti? 

Terezza, tu berods naudoji kazkoki internetine saugykla nuotraukoms. Ar gali priminti kokia? 

Atsakyti