Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Pati tu tokia  :bebe:  Įdomiausias darbas, koks tik gali būt. Tik tie amžini stresai izabella:umn:​ 

Labryt

Aš galiu suvokt moralinį pasitenkinimą, kai skaičiukai tvarkingai sugula savo vietose. Bet kad tai dar gali būti ir įdomu... Niekaip :D

Atsakyti

Aš galiu suvokt moralinį pasitenkinimą, kai skaičiukai tvarkingai sugula savo vietose. Bet kad tai dar gali būti ir įdomu... Niekaip :D

Nu o kaip gali būti neįdomu padaryti taip, kad skaičiukai sugultų? A???  :D​ 

Atsakyti

Nu o kaip gali būti neįdomu padaryti taip, kad skaičiukai sugultų? A???  :D​ 

:lol: 

Atsakyti

Labas rytas :) 

su metais skaičiukų sugulimai ir jų kapstymuisi vis daugiau kantrybės turiu, jaunystėje gerookai sunkiau buvo, mėgstu darbą kur iškart matosi rezultatas, o skaičiukais taip ir būna :D 

darbo metu per pietų pertrauką apsiperku nes dirbu centre tai visos pardės po ranka, ai dar veido masažą ir kūno masažą pasidarau :P​ 

Atsakyti

Skaičiai ir buhalterija yra baisiau nei baisu  :umn:  

Mano sūnus susimąstė paskutine minutę, kad vis dėl to nori švęsti savąjį 18 gimtadienį, važiuojam apžiūrėti šiandien sodybėlės su pirtele  :alc:​ 

Atsakyti
QUOTE(Oragė @ 2019 04 24, 09:43)
Nu o kaip gali būti neįdomu padaryti taip, kad skaičiukai sugultų? A???  biggrin.gif​ </p>

Jo, visokios uzleistos buhalterijos, kur nesueinantys galai metu metus velkasi, istatymai, reikalavimai keiciasi. Nu, svarbiausia, yra kam patinka. 😂 Buhalterinius darbus atideliodavau iki terminu galiniu...
Atsakyti

man tai turbūt baisiausia, nuolat besikeičiantys įstatymai, nespėji gi virškinti, visą kitą galima gi išmokti tik noro reik turėti :blink:​ 

Atsakyti

Rytas. Labas. Kur visos?

Atsakyti

Tai va kas jums gresia, buhalteres mielosios :D

https://m.delfi.lt/d...php?id=80989847

Atsakyti

Rytas. Labas. Kur visos?

Lovoje su kava. And intensyvus veiksmas nusimato. Masažas, darbas, siuvimo būrelis, pedikiūras, treniruotė ir dar cemodana pabaigt krautis kelionei 

Atsakyti

Tai va kas jums gresia, buhalteres mielosios :D

https://m.delfi.lt/d...php?id=80989847

Skaiciau vakar ir kikenau i usa. Nebereiks, mat, jiems buhalteriu. Tai perversmas turejo ivykti 1993 - 1996, kada is viso Lietuvos buhalterijose isplito kompai ir buhalterines programos. Bet nuo to laiko buhalteriams darbo vis daugyn ir daugyn. 

Sveikos. 

Atsakyti

Gaile, jau Madagaskaras?

Atsakyti