nu čia kaip ir man su spalva, savaitgalį nusidažiau šaknis, tipo tonu šveisesniu, šiandien kolegei sakau nu kaip mano spalva, sako tokia pat, kaip voverės myžau, žodžiu šokliuojanti voverytė esu
nu čia kaip ir man su spalva, savaitgalį nusidažiau šaknis, tipo tonu šveisesniu, šiandien kolegei sakau nu kaip mano spalva, sako tokia pat, kaip voverės
myžau, žodžiu šokliuojanti voverytė esu
Pati dazeisi?
As kad pati buciau nusikirpus belenkaip, tai dar ne taip pikta butu. O dabar ple viena puse priekyje trumpesni akivaizdziai, kitoj pusej ilgesni. Labai aiskiai pasakiau, kad skyrima visada nesioju tik taip ir artimu metu nezadu keist, kad kirptu pagal ji, aha, palinksejo, bet panasu, kad pro viena ausi iejo, pro kita isejo. Nors pasiimk zirkles ir pasitrumpink pati... kadangi plaukus tiesinu tai ziauriai matosi
O aš tai nesuprantu ką jūs kirpėjom aiškinat. Pas mus būna dialogas:
- tai kaip kirpsim?
- kad susivėlus galėčiau vaikščiot.
Vysks. Kiekvieną kartą grįžtu kitokia. Ir man tai žiauriai patinka. Kartais būna iš pradžių keistoka, po to liuks. Abi su kirpėja kaifuojam. Ji, kad leidžiu daryt ką nori. Aš, kad kaskart išeinu kitokia. Yra vienintelis tabu - kad neatrodyčiau kaip mokytoja.
Su visa pagarba pedagogams.
Frofesore, asimetrija gi dabar ant bangos. Mane jau gal metus kerpa, tiksliau kirpo su asimetrija. Tik šį šeštadienį jau +/- abi puses vienodo ilgio padarė.
Kažko nori?
20190429_184310.jpg 372,64KB
0 Parsiųsta kartų
O aš tai nesuprantu ką jūs kirpėjom aiškinat. Pas mus būna dialogas:
- tai kaip kirpsim?
- kad susivėlus galėčiau vaikščiot.
Frofesore, asimetrija gi dabar ant bangos. Mane jau gal metus kerpa, tiksliau kirpo su asimetrija. Tik šį šeštadienį jau +/- abi puses vienodo ilgio padarė.
pas savo kirpeja kai nueinu tai buna:
-Labas, kaip visad.
-Ok. Nuuu, tai kaip gyveni?
ir iseinu patenkinta.
Orage, kai as einu pas kita kirpeja, bandau labai AISKIAI pasakyt ko noriu, nes jau zinau ko noriu, pazistu savo plaukus, visokiu eksperimentu buve, aciu, daugiau nebenoriu, noriu atrodyt taip, kaip noriu ir zinau, kas man tinka. Ir pofik man ta asimetrija, pas mane plaukai ilgi, ir kai viena puse ilgesne uz kita, man tikrai ne fun, nors ir tokia banga/mada. as aiskiai paprasiau, kad noriu simetrisko kirpimo (ne veltui paminejau skyrima, nes nesioju ji skersai, todel prasiau, kad kirptu pagal ji), plius kad visi plaukai nebutu vieno ilgio, t.y. apatiniai ilgesni,virsus trumpesnis, "laipteliu" efektas kitaip. sitai irgi aiskiai pasakiau. bet negavau nei to, nei to. nu tikrai neprasiau stebuklo, sitaip kerpasi daugybe moteru, tai nebent as durna, kad nezinau, kaip kitaip dar siknarankems paaiskint, ko as noriu.
reiks is dukros pavyzdi imt- pradet kirptis paciai
pas savo kirpeja kai nueinu tai buna: -Labas, kaip visad. -Ok. Nuuu, tai kaip gyveni?Nu va, aš matai paskutinį kartą ne pas savo kirpėją buvau lygiai 9 mėn iki savo vestuvių, tai būtų kažkur 1998-10 mėn. Po TO nukirpimo NEI KARTO nėjau pas kitąir iseinu patenkinta. Orage, kai as einu pas kita kirpeja, bandau labai AISKIAI pasakyt ko noriu, nes jau zinau ko noriu, pazistu savo plaukus, visokiu eksperimentu buve, aciu, daugiau nebenoriu, noriu atrodyt taip, kaip noriu ir zinau, kas man tinka. Ir pofik man ta asimetrija, pas mane plaukai ilgi, ir kai viena puse ilgesne uz kita, man tikrai ne fun, nors ir tokia banga/mada. as aiskiai paprasiau, kad noriu simetrisko kirpimo (ne veltui paminejau skyrima, nes nesioju ji skersai, todel prasiau, kad kirptu pagal ji), plius kad visi plaukai nebutu vieno ilgio, t.y. apatiniai ilgesni,virsus trumpesnis, "laipteliu" efektas kitaip. sitai irgi aiskiai pasakiau. bet negavau nei to, nei to. nu tikrai neprasiau stebuklo, sitaip kerpasi daugybe moteru, tai nebent as durna, kad nezinau, kaip kitaip dar siknarankems paaiskint, ko as noriu. reiks is dukros pavyzdi imt- pradet kirptis paciai
![]()

Nu va, aš matai paskutinį kartą ne pas savo kirpėją buvau lygiai 9 mėn iki savo vestuvių, tai būtų kažkur 1998-10 mėn. Po TO nukirpimo NEI KARTO nėjau pas kitą
Dabar nueinu pas saviškę, po kirpimo užsirašau sekančiam kartui.
mano kirpeja uz 170km ne visada paprasta, kad paemei, uzsirasei, nuvaziavai
bet siandien supratau, kad ta menesi, kurio galvojau nebeislauksiu, vertejo islaukt ir nesigadint sau nuotaikos
Tai frofesores atvejis labai iliustruoja ,nuo zmones bega.
Nuo orages tai as nebegciau , sugebeciau ja itikinti turbut. O va tave ir frofesore pamacius , uzrakinciau kabineta ir negrizciau niekada. Nors gal tu blueta ir lengvesnis atvejis ,vistik tu zmogus gyvenimo mates ir nebesi tokia kategoriska.
Nors teisybes delei ,kai turejau versla dievas apsaugojo mane nuo tokiu klientu kazkaip. Buvo pora burbu , bet nurasydavau ,kad tai labai seni zmones , na demencija.
O kolegoms va pasitaikydavo , pasitaikydavo.Sakoma ,kad deimantai spindi , ane? O vot ir ne , jie tik atspindi sviesa.
Taigi ,atspindziai. Kas spinduliuoja ir kas atspindi.
Ai postas labai shyziskas ?
Labas rytas, aš savos kirpėjos kaip ir neturiu, bet yra kai jų daug, tai žinau kas man patinka labiau kaip dažo, kas kaip šukuoja. Kirpti tai galus nurėžia visi vienodai
Savo ilgam gyvenime nesidraskiau del plaukuosenos. O dabar isvis , generolui kirpti nusipirkau tokia masinikike , brangoka tokia palyginus. Ir kirpdama pastebejau ,kaip graziai ta masinike kerpa ir kaip graziai plaukai krinta nukirpus. Tai dabar su kaimyne viena kita kerpam.
Bet mes ne kokios kaimo grozio prezentatores , paprastos bobutes. As tai dar labai plaukus saugau ir su skara vaikstau. Pagal islamiskus paprocius.