Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Atsigėriau Elijos kavos ir noriu jūsų paklausti ne apie egiptietiškas bulves, o apie Egiptą, gal kažkuri buvote, kokie atsiliepimai, kas patiko, kas ne, viskas įdomu, nes pažįstamų nuomonės ant tiek kardinalios, vieni persižegnoja, kitiems viskas liux. :)

Nu ir apie Egipta galiu pasakyti.Ziurint ko tikiesi.Viezbuciai ziurint kur koki pasirinksi.Servisas geras.Ekskursiju is viezbuciu nepirk,nes permokesi 3 kartus kaip min.Gyvenk kuo arciau pacios Hurgados ar Sarmo,galesi iseiti pasivakscioti i miesta,nes viezbuciu linijoj apart ju nieko nera.Kur pirkti exkursijas tau imesiu jeigu noresi.Del nardymo,duosiu su kuo nardyti jeigu nori.Jahta superine,su maitinimu.Igula labai profesionali.Instruktorius bus su tavim individualiai.Mokesi tiek pat kur moketum kitur su bele kuo.Noresi pati galesiu pakalbeti kad pasefuotu.Butinai nuvaziuok i Luxora.

Viezbuti rekomenduociau Grand Resort.Buvo labai geras,kur pvz apie Jasmin Palace to nepasakyciau.O tu nardai?Bandysi?

Atsakyti

On the line sveikatos :4u:Man šis pavasaris sveikatos atžvilgiu pats prasčiausias, todėl važiuosim greit kur šilta  :) 

Atsakyti

On the line sveikatos :4u:Man šis pavasaris sveikatos atžvilgiu pats prasčiausias, todėl važiuosim greit kur šilta  :)

Kur?

apie Egipta pasakyt nieko negaliu. Tai salis kuri niekada manes netrauke ir netraukia.

Atsakyti

Pati nesiryzciau uz vairo sesti niekada, nes vistiek veikia. Bet va tu burbulu, tai noriu😁

Aš jau nuo penktadienio noriu burbulų.  :mad2:​ 

Atsakyti

Nu ir apie Egipta galiu pasakyti.Ziurint ko tikiesi.Viezbuciai ziurint kur koki pasirinksi.Servisas geras.Ekskursiju is viezbuciu nepirk,nes permokesi 3 kartus kaip min.Gyvenk kuo arciau pacios Hurgados ar Sarmo,galesi iseiti pasivakscioti i miesta,nes viezbuciu linijoj apart ju nieko nera.Kur pirkti exkursijas tau imesiu jeigu noresi.Del nardymo,duosiu su kuo nardyti jeigu nori.Jahta superine,su maitinimu.Igula labai profesionali.Instruktorius bus su tavim individualiai.Mokesi tiek pat kur moketum kitur su bele kuo.Noresi pati galesiu pakalbeti kad pasefuotu.Butinai nuvaziuok i Luxora.

Viezbuti rekomenduociau Grand Resort.Buvo labai geras,kur pvz apie Jasmin Palace to nepasakyciau.O tu nardai?Bandysi?

Elija, domintų nebent paviršinis nardymas,  bijočiau giliai nerti :unsure: . O kas patiko Luxore ? O piramidės kaip , buvot ?

Atsakyti

Oragino mama dar kitą savaitę turėtų atvažiuoti. Tai anas jau pradeda tvarkytis  :B  :laugh:  Nors ne, negaliu sakyt, jis namuose tvarkosi paskutiiniu metu daugiau nei aš. O dėl vizito, jau kalba apie virtuvinių spintelių ir šaldytuvo valymą  :nail:

Tai ir mano drauga galit pagirt. Ans man visus langus isvale  :D​  kol darbe buvau

Atsakyti

Tai ir mano drauga galit pagirt. Ans man visus langus isvale  :D​  kol darbe buvau

Giriu. Pažįstu ir daugiau tokių vyrų  :B​ 

Atsakyti

Kur?

apie Egipta pasakyt nieko negaliu. Tai salis kuri niekada manes netrauke ir netraukia.

Aga, norėtume į Egiptą :) . Vat ir įdomu, kodėl netraukia, ar kad įkyrus , kad apgavikai ? :D  Ar pati šalis nedomina ?

Atsakyti

Jez, kad man kas taip...  :unsure:​ 

Atsakyti

Aciu🌷

Aš jau nuo penktadienio noriu burbulų.  :mad2:​ 

As tik save guodziu, kad praeita savaitgali megavausi😎 

Buvom nuskride i Ukraina, Lviv. Nesitikejau, kad taip gerai ten bus. Maistas nuostabus, miestas grazus ir lyginant su Europa kainos tokios kaip pas mus kokiais 2005 gal prie lito. 

Atsakyti

Jez, kad man kas taip...  :unsure:​ 

:hihihi: 

Ans is mamos kazkoki aparata pasieme ir tik fyst fyst ir vsio. Blizga

Atsakyti

Tai ir mano drauga galit pagirt. Ans man visus langus isvale  :D  kol darbe buvau

Siusk cia.

Madam, Elija,

parasiau tau i mesendzeri zinute. 

Atsakyti