Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Labos ciocios, Tai valgot mėsą? Mane virtuvės šefė 3 dienas badu marino su visokiom fuiveu jūros bjaurybėm dienos pietum, po to gavau kažkokį švelniai tariant ne lietuviškam skoniui, bet tikrą avienos plovą. Tai šian išsiroviau atsiimti savo pirmųjų očkarikų į Panoramą, tai va sveikai ir skaniai pavalgiau McDonalde  :B  :D   Tai va, dabar jau esu akiniuota ne dama.  :D  Vėl kiaurai sienas matau   :didis: Tai dabar labiau patyrę dalinkitės gerąja praktika. Akinius iš karto gavau dvejus. Vieni skairymui-kompui, kiti į tolį. Nu bet kaip man su jais abejais gyvent patogiai? Vairuoju su vienais akiniais, einu į pardę, tada traukiu kitus, skaityt etiketėm? 

Nežinau. Turiu tik vienus, skaitymui. Ir naudoju juos tik ypatingai smulkiems dalykams (pas mane +0,25). 

Atsakyti

Pas mane -2 tad vieni akiniai visuomet ant nosies 😁 iš arti puikiai matau dar.

Atsakyti

Nežinau. Turiu tik vienus, skaitymui. Ir naudoju juos tik ypatingai smulkiems dalykams (pas mane +0,25). 

Pas mane -2 tad vieni akiniai visuomet ant nosies 😁 iš arti puikiai matau dar.

Pas mane vieni -0,5, kiti +0,5. Bet pas mane rado astigmatizmą, tai man labiau bėda yra ne tai, kad nematau, bet, kad liejasi. 

Atsakyti

Pas mane vieni -0,5, kiti +0,5. Bet pas mane rado astigmatizmą, tai man labiau bėda yra ne tai, kad nematau, bet, kad liejasi. 

Nu tai vienus ant nosies, kiti po kaklu parišti ant šniūriuko  :lol:  :oro_buckis:​ 

Atsakyti

Verdu naminės vištos sultinį ir kepsim bandutes iš tos pačios vistos su sluoksniuota tešla   :essen: 

Aš prie tlf, mažė morkas tarkuoja  :laugh:  galėtų ir svogūnus su paprikom supjaustyti  :rolleyes:  :D​ 

Atsakyti

Nu tai vienus ant nosies, kiti po kaklu parišti ant šniūriuko  :lol:  :oro_buckis:​ 

Pypiec...  :unsure: 

O dar nepaminėjau, kad akys baisiai jautrios saulės šviesai, tai realiai dar akiniai nuo saulės kažkurioj vietoj turėtų įsipaišyt. Žodžiu pypiec, konkreti senatvė aCitiko staiga  :unsure: 

Atsakyti

Orage, manau tau patogu būt progresyviniai akiniai. Juose tiesiai žiūrint yra trumparegystei, apačion žiūrint toliaregystei, ir dar cilindras astigmatizmui yra. MB turi tokius. Kainuoja jie bezboznai, bet patogu kad vieni. Tik reik priprasti prie jų teisingai galvą sukiot

Atsakyti

Orage, manau tau patogu būt progresyviniai akiniai. Juose tiesiai žiūrint yra trumparegystei, apačion žiūrint toliaregystei, ir dar cilindras astigmatizmui yra. MB turi tokius. Kainuoja jie bezboznai, bet patogu kad vieni. Tik reik priprasti prie jų teisingai galvą sukiot

Bet esmė, kad pas mane 1 akiniai yra astigmatizmas + trumparegystė + fotochromas. Antri yra apačioj toliaregistė, tiesiai žiūrint 0 plius apsauga nuo monitoriaus. Nu tai į vienus kažin ar galima tiek sukišt   :hmm: Aš jau mąsčiau net apie linzes, bet tada kiti akiniai netinka. Jez kaip sunku yra nematyt  :unsure:​ 

Atsakyti

Labos ciocios, Tai valgot mėsą? Mane virtuvės šefė 3 dienas badu marino su visokiom fuiveu jūros bjaurybėm dienos pietum, po to gavau kažkokį švelniai tariant ne lietuviškam skoniui, bet tikrą avienos plovą. Tai šian išsiroviau atsiimti savo pirmųjų očkarikų į Panoramą, tai va sveikai ir skaniai pavalgiau McDonalde  :B  :D   Tai va, dabar jau esu akiniuota ne dama.  :D  Vėl kiaurai sienas matau   :didis: Tai dabar labiau patyrę dalinkitės gerąja praktika. Akinius iš karto gavau dvejus. Vieni skairymui-kompui, kiti į tolį. Nu bet kaip man su jais abejais gyvent patogiai? Vairuoju su vienais akiniais, einu į pardę, tada traukiu kitus, skaityt etiketėm? 

неполный комплект....Į plotį nedavė :B​ 

Atsakyti

Bet esmė, kad pas mane 1 akiniai yra astigmatizmas + trumparegystė + fotochromas. Antri yra apačioj toliaregistė, tiesiai žiūrint 0 plius apsauga nuo monitoriaus. Nu tai į vienus kažin ar galima tiek sukišt   :hmm: Aš jau mąsčiau net apie linzes, bet tada kiti akiniai netinka. Jez kaip sunku yra nematyt  :unsure: 

Manau galima į 1 sukišti. Nes antru tau apačią uždes ant pirmų. 0 nereikia. O apsauga nuo monitoriaus yra tiesiog danga, kurią gali ant bet ko uždengti. Tiesiog į rimtą optiką nueik pasitarti, nes nesąmonė 2 akiniai, rimtai tik ant sniurelio nešioti 😅

Atsakyti

Manau galima į 1 sukišti. Nes antru tau apačią uždes ant pirmų. 0 nereikia. O apsauga nuo monitoriaus yra tiesiog danga, kurią gali ant bet ko uždengti. Tiesiog į rimtą optiką nueik pasitarti, nes nesąmonė 2 akiniai, rimtai tik ant sniurelio nešioti 😅

Tai man netiks antrų apačia, nes į kompą žiūrint man nereikia nieko, tik apsaugos. O pirmi su -0,5. Rimtoj optikoj buvau, o akinius iš viso parinkinėjo gydytoja klinikoj.

Atsakyti

Aš irgi senų seniausiai jas perku. Daug ką iš jų gaminu. Šašlykus irgi pastoviai tik šlaunelių mėsos valgėm, bet kartais norisi ir kiaulienos sprandinės šašlykų.  :essen:​ 

o va sprandines saslyku niekada nemegau :mmm: jei jau kiauliena, tai renkames kumpi, bet uzvis labiau megstam sonines saslus  :essen: tik perkam liesesne, be kaulo, tada gero centimetro storio riekem supjautom, ismarinuojam sojos ir rukytos maltos paprikos marinate, uch, seiles net paciai varvet pradejo, kol rasiau :D 

apie akinius pasnekejot...reikia gal ir man pas okulista pagaliau uzsirasyt, buvau pries metus, liepe ateit po puses metu... :D tai truputi jau veluoju :D pas mane su desine akim truputi bedos, liejasi. bet man liejasi ir is arti, ir is toliau. aisku tik tuomet, kai kaire aki uzmerkiu, abiem ziurint viskas ok. todel pati nelabai ir pastebejau, kol nepatikrino

Atsakyti