Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

o tai siandien jau vsioo, LO baliaus pratesimo nebebus?? nes as sushiu kazkaip uzsinorejau.... :lol:

del kvepalu- tai as Oragei i paranke, niekada neprisimenu pavadinimu, realiai nelabai ir megiamu turiu, kaskart vis kazka naujo imu, tai kur ten visus prisiminsi :D va bonkute man parodytu, tai apsakyciau turejau ar ne, bet tik ne is pavadinimo :)

del maisto gaminimo sveciams- lyg ir neturim artimoj aplinkoj nei veganu, nei vegetaru, nei ten kazko labai nevalganciu, tai bedu nekyla, bet pritarsiu nuomonei, kad ne seimininkas turi per galva verstis, kad kiekvieno skoniui itikt (ypac kaip Fates 5 nariu sarasui), o svecias pasieskot ant stalo, ka gali valgyt :) o jei nerasi... nu ne valgyt tada vadinasi susirinkom, o pabendraut :D as pvz grybu visai nevalgau, bet niekada net nesitikiu, kad del manes is kazkokiu patiekalu tuos grybus isims. jei issiima, tai pati lekstutej atrusiuoju tuos grybus, jei ne, tiesiog nevalgau to patieklo ir tiek tu bedu :)

Atsakyti

As homeopatija gydziau. Nezinau ar dar ta klinika egzistuoja, Justiniskese buvo. Gere keliu rusiu zirniukus, kazkokiom formulem jie vadinasi, nebeatsimenu. Vienas is ju - kalcis buvo. 

Kai kurie homeopatiniai parduodami ir vaistinėse.

man juos yra skyrus ir šeimos gydytoja.

Tikrai yra padėję. Na, nebent  mano saviįtaiga ypač stipri.  :)​ 

Atsakyti

Traumeel tepalą turiu. Jis homeopatinis, daug metų jau naudoju prireikus, ne kartą ir ant savęs, ir ant vaikų išbandžius - tikrai padeda ir poveikis akivaizdus.

O tų žirniukų irgi yra tekę bandyti - tų tai jokio poveikio nepastebėjau ir nejaučiau...

Atsakyti

ojetus, Traumeel tepalas pas mus namie vaistas nr1! kai mes abi su dukra pastovios 'melyniautojos', tai jis pas mus pastoviai po ranka ir tikrai padeda!

Atsakyti

Vo tiksliai! Traumeel ir aš naudojusi esu. Šitas veikia!

Atsakyti

Vo tiksliai! Traumeel ir aš naudojusi esu. Šitas veikia!

Yra tokie vokiški Heel homeopatiniai lašai, Detox-kit iš trijų komponentų irgi veikia puikiai. Daug yra veikiančių puikiai.

Atsakyti

Kažkada kažkokius žirniukus gėriau. Neatsimenu, dėl ko, bet atsimenu, kad jokio efekto nebuvo.  :D​ 

Atsakyti

Šiaip kai kurių homeopatinių skystųjų vaistų ir pati gamybos technologija labai keista. Bazinį kiekį galima skiest ir skiest nnnnnn kartų, bet tai nekeičia koncentracijos ar stiprumo, kaip čia geriau išsireiškus.

O ir tikėtis nereikia, kad homeopatinis po vienos piliulkos pamačys. Čia ilgas vartojimo laikas turi būt. O mes įpratę teip - įsimetei tabletę kokio ibupfrofeno ir skausmas liaujasi po 15 min. :)​ 

Atsakyti

Homeopatija yra geras dalykas, ne viskam ir ne visada, bet aš labai už ją. Pati naudojau kelis metus dėl nemigos, taip sutvarkydama ritmą, nervinę sistemą. O kitu atveju migdomieji silpni nepadeda, stiprūs relaiai tik tam kartui, momentinis poveikis, pripratimas prie vaistų ir tt. 

Atsakyti

Vat šiandien pavargau, kai įlindau į kabinetą ryte, tai tik daba namo parsiradau. Na, bet į lauką nėjau 😁

Atsakyti

Parduotuvėj užsirašau, jeigu to nepadarau, vsio pamiršiu ir aš. Su vienais taip buvo, patiko, pamiršau kurie, tai paskui ėjau ir bandžiau atgaminti ir pavyko, radau.  :D 

Viska ka reikia isimint - fotkinu. Paprasciau.

Atsakyti

Bet kaip įdomiai išeina, pirma parašiau, kad žolelės - tai fitoterapija, o ne homeopatija.

Tada homeopatinio tepalo traumeel pavyzdį parašiau, kad va nors homeopatinis bet padeda.

O dabar sudėtį to tepalo žiūriu - tai kalninė arnika, vaistinė ramunė, paprastoji kraujažolė, kiti astrinių šeimos augalai... tai anokie jie čia homeopatiniai ...tai augalinis preparatas - turbūt todėl ir padeda  :D , kaip ir mūsų močiutės gi vaistažolėm gydėsi.

Atsakyti