Aš vis džiaugiuosi, kad Gadget grįžo
Sulyyyyginot pankų motiną, ordino damą (ordiną iš karalienės atsiėmé itin pankiškai), moterį, kuriai gyvai esant Viktorijos ir Alberto muziejus surengė parodą apie ją ir... Kaip su pirštu.
Ji kūrėja. Be trijų tipų kelnių, tai ji sugalvojo pieštuko formos sejuoną.
Bet pati atrodo lievai, o ne stilingai 😀
O kad kūrėja, gi nieks nesiginčyja
Sulyyyyginot pankų motiną, ordino damą (ordiną iš karalienės atsiėmé itin pankiškai), moterį, kuriai gyvai esant Viktorijos ir Alberto muziejus surengė parodą apie ją ir... Kaip su pirštu.
Niekas neneigia jos kūrybos. Bet atrodo ji taip, kaip atrodo.
Nu blyn baisi ta jos mada,kaip ir daugumoj visa anglu mada.Tas AV muziejus surenge tas parodas,kad ji Angle,nes anglai is viso mados neturi.Dar John Galiano britas,bet ir tas ne anglas.Zodziu is Sss isspaustas guzikas.
Labas rytas ;)
Telpanti kava
Screenshot_20191014-082855.jpg 91,83KB
0 Parsiųsta kartų
Man PANKŲ DAMA stilinga. Va ar jos stilius man patinka? Rankinukuose - definitely.
Čia kaip su anglų kalba ar etiketu- jei labai gerai žinai taisykles, pažeisti gali taip, kad tavęs nenubaus ir žavėsis.
Žavus pirmadienis, beje. Turiu net skolintų katės foto "kurtaspirmadienis".
Man guglas sako, kad piestuko formos sijona sukure Dior, ne Vivienne.
Labas rytas.
Laba ryta. Toje foto VW bendras vaizdas man ne kazka, arti konteinerinio. Niekada jos kuriama mada ir nesidomejau, tik kvepalais. Bet sprendziant pagal googla, ji moka ( mokejo) buti visokia, net ir pakankamai tradicine fashion dama.
Plia, vel pirmadienis, nors ir be proto grazus ir siltas.
Labas rytas,
dekui ir už tokią kavą 😊
nezinau kas ten ką kūrė, bet, kad baba apsirengė tam, kad šokiruoti, tai faktas. Nemanau, kad ją galima lyginti su Rozyte pastaroji tai tikrai turi šiokių tokių galvelės problemų.
Rozytes nebera ant sio svieto
Kavos mažai?
Dėl sejuono nesiginčysiu, citavau ne googlą, o kažką iš atminties (kartais pavartau kokias mados istorijos knygas, bet labai aCitiktinai).
VW networth nekukli yra. Aš merkantiliai mislinu, kad pankų dama moka apsieit su pinigu. Ir turi tiek jo, kad toliau laisvai pankauna.
na, pinigsi vidines laisves suteikia tai tikrai. O dar menininke. Ji taisykles ne lauzo, ji jas kuria.