Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Turiu gargara ilgu snapu ir rankena, nesamone, nes uzdejus difuzioriu ranka reik visiskai istiesus laikyt dziovinant, nepatogu.

Noreciau tave atsivest i namys, tada i Ikea, kad tu man viska apstatytum, jauciu, nespeciau net sumirkset. biggrin.gif

As niekaip nerandu uz krikscioniska kaina tokiu, o lb reik.

Maciau, labai fainai padaryta, dar labiau inspiravo savo namie riemantus uzsukt.

Limcamca, paveluotai, bet su gimtadieniu.
d081c83a-a2c4-49ab-bebe-47fa66d7e670.jpg

Oi drąsiai apstatyciau. Man tokie reikalai kaifas

Atsakyti

Labs ryts.

siandienos darbus jau baigiau. Darbe buvau 6.30. Db jau laisva. Pirma nuvezam mano auto ant remonto ir tada i liepoja, baseina.

vakar lb graziai auto sonu pabuciavau betonine kolona. Is kur ji isdygo, neklauskit  :hmm: .db ziuresim kiek reikes paplonint pinigine :unsure:​ 

Atsakyti

labas rytas,

o mes  po pietu prie juros darbo reikalais :)  reikes siltai apsirengti,

O  bet  taciau kaip cia  nesigirdi jokio  dziaugsmo  po pirmo sniegelio :) ar nevisur pasnigo vakar :)

Labas

attachicon.gifScreenshot_20191030-071827__01.jpg

Vienas mylimiausių, senas britiškas  :wub:

Kava pustyčiui ir šoninė, kurios nededu dėlei jautrių Frofės nervų. Bet ji yraaaaa.

O dėl vestuvių kėlimo tradicijų - jos buvo labai aktualios. 19-20 a. pradžios ir vidurio kaimui. Nes vestuvės - rimta ir daug kaštuojanti puota, kurią stengtasi rengti ramesniu nuo žemės ūkio darbų laiku. Ir aišku, visiška durnystė planavimui būtų "užlendantis" jaunėlis ar jaunėlė, arba vestuvės vasarą (kokios vestuvės, šienapjūtė, плавно  pereinanti į rugiapjūtę etc.).

Mėgstu retsykiais kokius tyrinėjimus paskaityti.

Niekatradienis man šiandien, diena buvo labai pilna, nes turėjau vieną susitikimą stumtelti visai į rytą, dar dalyvavau itin vykusioje diskusijoje, pakalbinau protingą moterį, kurios nuomonę ir skonį gerbiu (tai, kad jai tedbaker patinka, tik pliusas), pietavau su sese, ofisiukas džiugino, kitą savaitę bus gerų renginių  :yahoo: prie kurių prisidedu. Protmūšiams susirinko mūsų tiek daug, jog teko medžioti kėdes  :P Labai neimtai sužaidėm, likom antri, nes prabraukėm net tris teisingus atsakymus, ir vis š....oj smegenų ieškodami. Buvom labai užsiėmę per pertraukas, lakstėm į knygyną ir kvepalų pasimatuot. Pasijutau kuklia, nes max nešiojuos 50 ml kvepalo su savim, o draugutė - 200 ml kurdukiano  :B

O kad paskui su kita draugute ne be nuotykių braukėm J.Lo filmo pažiūrėt, tai tyliu tyliu.

oho kai aprasei tai cia mano savaites darbai butu, o  ne dienos :)

draugute turbut dar ta  pati  populiaruji kvapa 200 ml nesiojasi, nors jo is vis kas antra diena uztektu kvepintis, ka jau kalbeti apie pasipurskima ta pacia  diena :)

Kokia sonine, kurr? Netikiu! Jei nera jos paveiksliuky, reiskias, jos apskritai nera.   :D 

As turiu puslitruka Rokiskio naminio pieno, nei grazinsiu (pirktas sekmadieni, berods) ,  nei ispilsiu. Slakelis buvo i grikius, kitas slakelis i kava. Dar pora dienu ir bus islasintas.  :rolleyes:

Ogo, 200 ml nesiotis yra zygdarbisss. A ko nepersipurskia ano  i atomika , ar cia tam, kad visi matytu, kas per kvepalas. :D As ir 50 ml nesinesioju, max 30 ml butelaiti, o dazniausiai  tai nusipurskiu i mazulycius 10 ml atomaizerius. Patogumas gi koks.

Sveikos.

o  ko  cia  taip  lyg i priesa ta piena ziuri :) vartojo zmones ji, vartoja ir vartos :)

del kvealu tai  irgi netampau dideliu  buteliu,  yra  refilai arba atomaizeriai , o jeigu jau nera tada renkuosi is to ka turiu :)  be minetasis turi labai graziu refillu https://www.francisk...com/travel.html

Atsakyti
Labas rytas
Vakar uzmigau pries 21:00, o siandien vos akis pramerkiau ant 8:30 blink.gif , net maniskis juokesi, kad gandrai gal sukiojasi palei namus biggrin.gif biggrin.gif
Man kai laikas prasisuka tai as kaip meska pasidarau, nebera jegu.

Rytoj turiu su anyta diena praleist, tai teks uzsiimti gido paslaugomis, ir ten ir ten nuvest, o sestadieni i kursus varau nagu, biski pragilint zinias, nes jau ziuriu vienam taske sedziu. bigsmile.gif

Ai dar nepasisakius, masina nupirko vyras, biski dauzta buvo pigiai papuole, tai dabar reik sutvarkyt, nuezem i garaza tai dabar girdim is meistro rytoj, rytoj rytoj... jau pabodo, reik pastatyt ta masina ant kelio, dar perdazyt reikes. Turesiu masiniuka grazu flirt.gif flirt.gif
Atsakyti

Jau pasidalinau!! Nuoroda į nedickus kurdukiukus.

Atsakyti

Labas rytas
Vakar uzmigau pries 21:00, o siandien vos akis pramerkiau ant 8:30 blink.gif, net maniskis juokesi, kad gandrai gal sukiojasi palei namus biggrin.gifbiggrin.gif
Man kai laikas prasisuka tai as kaip meska pasidarau, nebera jegu.

Rytoj turiu su anyta diena praleist, tai teks uzsiimti gido paslaugomis, ir ten ir ten nuvest, o sestadieni i kursus varau nagu, biski pragilint zinias, nes jau ziuriu vienam taske sedziu. bigsmile.gif

Ai dar nepasisakius, masina nupirko vyras, biski dauzta buvo pigiai papuole, tai dabar reik sutvarkyt, nuezem i garaza tai dabar girdim is meistro rytoj, rytoj rytoj... jau pabodo, reik pastatyt ta masina ant kelio, dar perdazyt reikes. Turesiu masiniuka grazu flirt.gifflirt.gif

as  turbut nepaslaptis, kad madose atsilikusi, bet ar  dar kas darosi tuos nagus? as suprantu mankiurai pedikiurai, bet tie baisus akriliniai ir geliniai  lyg jau  po truputi  maziau akis  bado :) gal jau nueina  gelytes,saulytes bucinukai, broskes   su nagais :)   Ar verta  dar i tokius kursus eiti?

Atsakyti

Linamog, Frofesore - aciu  :heart: 

Nesuviliosit manes jokiomis soninemis. Vakar vyriskis suorganizavo graiku restorana Camden town'e, na 10 balu. Dar taip nera buve, kad po starteriu butume visiskai prisivalge. Issirinkom toki nustatyta meniu, paragauti visokiu mezze, ai padaveja ranka pamojo, bus viskas tas, anas ir sitas. Nu ir ok. Ir sunese koki 15 starteriu su ju duona. Paskui karsti mesos starteriai. Jau viskas, pavalgem. Neee, sako, - dabar bus karsti zuvies starteriai. Antra patiekala parsinesem namo  :B Mazius valge kalmarus - irgi labai sviezus, labai skanus. Pavalgius padaveja patyliukais spyre mano vyrui i koja, sako neskubek prasyti saskaitos. Staiga muzika pasikeite, sviesos prigeso, tokie kaip ozku varpeliai tik daug stambesni pradejo skambeti, ir bam.. visi stotis ir dainuoti Happy Birthday! Ciut, is savo graziu bateliu nuo kedes neisvirtau   :B  Valgant uzsisakiau metu arbatos, atbega padaveja sako, zinok metos baigesi, bet einam i soda, gal rasim patamsyje. Po kokiu 10  minuciu parlekia suplukes kitas padavejas (jie savininkai) mojuoja man kuokstu metu ir laimingas visas, va, ziurek radau! tuoj bus tau metu arbata   :D   :D Nerealus maistas, nereali aplinka, nerealus aptarnavimas.  maziuko, naminio restorano neatstos joks Michelin. 

Tai as supratau, kad moteris su masina, bet vis tiek.... zygdarbis. :D Ka douglase kadais isuosciau, patiko is naujienu Libre, Idol, L'Interdit edt, bet ne tiek, kad noreciau tureti, viskas grazu, blizga, bet dusios nesuvirpina.  As atvesau nuo kvapu,  turiu kita manija - snukio prieziuros priemones.  Kad galeciau savo atvaizdui  veidrodyje  pasakyti,   liudnai atsidusus - na, bent jau stengeisi. :laugh:

Geriu antra kavuka puodos, bet neskanu. Zinojau, kad jo nenoriu, bet i kompanija...

:laugh:  :laugh:  :laugh:  :laugh:  :laugh:  :laugh:​ 

Atsakyti

Aš savo kabuką puodos (Savaite, 😀😀😀) jau išmaukiau, reik lėkti darbuotis. Po darbų pasiimsiu nuotakos aprėdą.  :rolleyes:

Gagded, nu, ir tempai tavo.  :huh2:

Kabukas puodos  :wub: 

Nekasdientaip.

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2019 10 30, 11:27)
Oi drąsiai apstatyciau. Man tokie reikalai kaifas</p>

Beje, gavau is Teztour pasiulyma tam Albatros gruodzio 19-26 uz 628eur zmogui.
Atsakyti

Linamog, Frofesore - aciu  :heart:

Nesuviliosit manes jokiomis soninemis. Vakar vyriskis suorganizavo graiku restorana Camden town'e, na 10 balu. Dar taip nera buve, kad po starteriu butume visiskai prisivalge. Issirinkom toki nustatyta meniu, paragauti visokiu mezze, ai padaveja ranka pamojo, bus viskas tas, anas ir sitas. Nu ir ok. Ir sunese koki 15 starteriu su ju duona. Paskui karsti mesos starteriai. Jau viskas, pavalgem. Neee, sako, - dabar bus karsti zuvies starteriai. Antra patiekala parsinesem namo  :B Mazius valge kalmarus - irgi labai sviezus, labai skanus. Pavalgius padaveja patyliukais spyre mano vyrui i koja, sako neskubek prasyti saskaitos. Staiga muzika pasikeite, sviesos prigeso, tokie kaip ozku varpeliai tik daug stambesni pradejo skambeti, ir bam.. visi stotis ir dainuoti Happy Birthday! Ciut, is savo graziu bateliu nuo kedes neisvirtau   :B  Valgant uzsisakiau metu arbatos, atbega padaveja sako, zinok metos baigesi, bet einam i soda, gal rasim patamsyje. Po kokiu 10  minuciu parlekia suplukes kitas padavejas (jie savininkai) mojuoja man kuokstu metu ir laimingas visas, va, ziurek radau! tuoj bus tau metu arbata   :D   :D Nerealus maistas, nereali aplinka, nerealus aptarnavimas.  maziuko, naminio restorano neatstos joks Michelin. 

:laugh:  :laugh:  :laugh:  :laugh:  :laugh:  :laugh:​ 

...jau kaip gerai viskas  skamba, kad  atrodo  renkis ir lek i ta restorana :) cia ir dabar :)

aha Savaites  ten istrauka is anekdoto.. kai  vyras pasiima  zmona is kirpyklos, nuziuri nuo glvos iki koju, atsidusta ir sako;- bent jau pabandei :)

Atsakyti

l

o  ko  cia  taip  lyg i priesa ta piena ziuri :) vartojo zmones ji, vartoja ir vartos :)

del kvealu tai  irgi netampau dideliu  buteliu,  yra  refilai arba atomaizeriai , o jeigu jau nera tada renkuosi is to ka turiu :)  be minetasis turi labai graziu refillu https://www.francisk...com/travel.html

Taigi del gaisro Alytuje is prekybos iseme galimai nesaugius pieno produktus, tarp ju ir Rokiskio pieno gaminius. :D

Grazus tai gal ir grazus, bet as dar nenupusau  ( ir  neuzdirbu) tiek, kad jiems pasirasyciau.  :rolleyes:

Atsakyti

Taigi del gaisro Alytuje is prekybos iseme galimai nesaugius pieno produktus, tarp ju ir Rokiskio pieno gaminius. :D

Grazus tai gal ir grazus, bet as dar nenupusau  ( ir  neuzdirbu) tiek, kad jiems pasirasyciau.  :rolleyes:

aaa cia  gaisro pasekme, maniau siaip emei  taupyti  piena tik po laseli :) joke

na jie yra brangiau nei pirkti butelaiti, bet  nekazka brangiau to pates bacarato 30 ml 115EUR or 75ml  200 EUR ir jeigu zmogus  nori  tampyti su savim 200 ml , kad  matytusi  uzrasas kas per kvepalai,  tai manau nepagailes ir geram refilliui, kad pasipuikuoti :) na ok sakykim lbai myli si kvapa ir be jo gyventi negali :)

Atsakyti