Tikrai taiiiippp!!!
![]()
![]()
![]()
TRESNIA, cia visas sarasas grozio kalendoriu.
Derinant vidutine kaina man look fantastic geriausias atrodo: https://www.mariecla...M8m0APeaEcjey40
as jau pakeliui
bus tu kopustu
Sistina, gera mintis dėl kopūsčiukų! Reiks ir man. Nusipirkti... Nes receptą puikų radau IG.
Man patinka Limcamcos šeimos tradicija tą šokoladuką dalintis. Pernai aš skiepyjau šita tradiciją, kol vaikutis nesujiedė kokių 10 šokoladukų į priekį savarankiškai. Net Lodoriui pirkom šunišką.
Sužadėtinis pirmais metais man žvakių Yankie kalendorių padovanojo. Buvo faina. Ir Lego vaikas turėjo. Aišku, Star Wars.
Aš norėjau Lego Friends. ![]()
Einu dar daug dirbt. O tingiu.... Noriu į krautuvę maisto savaitei ir namo.
Sistina, gera mintis dėl kopūsčiukų! Reiks ir man. Nusipirkti... Nes receptą puikų radau IG.
Man patinka Limcamcos šeimos tradicija tą šokoladuką dalintis. Pernai aš skiepyjau šita tradiciją, kol vaikutis nesujiedė kokių 10 šokoladukų į priekį savarankiškai. Net Lodoriui pirkom šunišką.
Sužadėtinis pirmais metais man žvakių Yankie kalendorių padovanojo. Buvo faina. Ir Lego vaikas turėjo. Aišku, Star Wars.
Aš norėjau Lego Friends.
O pas mumi nėra tradicijos advento kalendoriams, tai kvėpuoju ramiai.
Aš šiandien dyyyrbau dyrrrbau, išsiroviau Filorgos DASIPIRKT. Tai kokios fajnos konsultantės
Ir sūnui dovaną jau turiu. Neišmanau, kur išlaikyt paslėpus. Irgi - konsultantė pagelbėjo.
Vienžo, žmonės yra toki fajni!!! O viskas prasidėjo nuo ryto ir ŽEUREJ mielos dėmesingos žinutės
Orage, Tu nesivaipyk. Kai vaikas nusipelno Lego, dažniausiai eina jo pirkti su tėvu, nes jei aš perku tai tik Lego Friends. Net statyt neprašoma padedu. Dabar labai noriu švyturio.
![]()
O pas mumi nėra tradicijos advento kalendoriams, tai kvėpuoju ramiai.
Visada gali aCirast!
Noriu noriu
Orage, Tu nesivaipyk. Kai vaikas nusipelno Lego, dažniausiai eina jo pirkti su tėvu, nes jei aš perku tai tik Lego Friends. Net statyt neprašoma padedu. Dabar labai noriu švyturio.
Oi.
Visada gali aCirast!
Labai tikiuosi, kad nea.
Bandėm su užduotim, atvirai pasakius užsipypinau pati, jokia ne šventė. (Nors Kalėdos a tep a tep ne šventė). Po to buvo nykštukai (anuynafig). Dabar tikiuosi nieko nebereiks.
Aš norėjau Lego Friends.
kas cia per receptas? pasidalinsi?
o as giliam liudesiuke, nebuvo reikiamo lygintuvo, bet buvo panasus i ji visas garu generatorius, bet to jau nepirkau nereikia. tai va sakau gal i kita reikes nuvaziuoti ir viskas per ta Lincamca ![]()
vatok buvo tik maziau pinigu gal 39 kokie https://www.lidl.de/...laetter/p305926
Čia pirkau rankinę/kuprinę ir užmačiau visokių rekaliukų, bet taip už brangiai. http://baroca.lt/pro...ziedu-aromatas/
Kitą tos pačios dizainerės rankinę pirksiu tiesiai, ir sojų vaško žvakėmis apsirūpinau mxm (rankų darbo), po 6.99 ![]()
Bet pardufkės atmosfera puiki puiki, ir didelio posh posh lygio diskusijoje turėjau ir gerus batus, ir gerą rankinę.
As irgi noriu to Limcamcos stebuklo 😂
Sedziu privat sokiu pamokoj mazosios. Ryt i vln lekiam. Sekmadieni konkursas 💃💃💃