Alekso Lemano?
🤣🤣🤣🤣
I dont nou 😂. Is klp planuojam apie 10 isvaxiuot. Tai jauciu kokioj ikejoj atsirasim gal 3. Nzn. Tu man i fb parasyk savo darbuka ir nr. Jei ryt dirbsi gal uzleksiu
Ok, parašysiu FB, nedirbsiu ryt, bet man baikė atlėkt pasikavint.
ir aš noriu Lidlo lygintuvo! ir koks skirtumas, kad nelyginu, vistiek noriu!
o šiaip tai aš šiandien labai pikta
ėjau medicinkę susitvarkyt. nu surašė kur eit ir pradėjau maratoną. bet ne dėl to pikta! nu gi nuėjau kraujo priduot... liepia man dešinę ranką paruošt, o aš seselei bandau paaiškint, kad pas mane dešinėj rankoj prastai venos matosi, imkit iš kairės. ta kaip ožka užsispyrus "ne, duokite dešinę" ir viskas. aš jai vėl bandau aiškint, kad aš kas 2-3 mėnesius vaikštau kraują donuot ir puikiai žinau, kurioj rankoj mano venos geriausia matosi, iš kur geriau paimt, kad man būtų geriau. o ta - dešinę ir viskas. nu blyn galvoju, imk tu tą dešinę, tingiu ginčytis. nu tai pasekmės tokios, kad dabar dešinės rankos sulenkti negaliu, mėlynė vos ne per visą rankos sulenkimą, gūzas dūrio vietoj. tai ****, ar sunku gi buvo paimt iš tos kairės rankos, aš nesuprantu? vat kitą kartą tegu apsišika visi, neduosiu dešinės rankos ir viskas, kas per užsispyrimas? ką, dešinėj rankoj kraujas kitoks???
vsio, pasibedavojau
o dabar vėl Lidlo lygintuvo noriu!
Oi kaip tave suprantu. Pas mane lievos venos visur, bet vienoj rankoj lievesnės nei kitoj. Aš jau tokiom ožkom atkalus sistemą, su šypsena atraitoju abiejų rankų rankoves, sakau imkit iš kur norit. Bet žinokit, jei iš karto nepataiko man į veną, tai aš apalpstu ( ir iš tikrųjų, jei iš pirmo įbedimo nepataiko ir ima su adata rankoj ieškot venos, aš be perspėjimo išsikinkau). Patikėk, kaip jos po to abi rankas apžiūri ir apčiupinėja.
Sistinos meilei 10 balu! Va cia tai dzentelmenas!
Mergos jus rimtai to lygintuvo norit? Galiu paziuret ryt savo Lidl'iuke.
Persefone, cin cin, as irgi alaus turiu. Atejau i virsu, bo vyrs labai rekia apacioje 🏀
Norim
Gadget, kaip tu viską suspėji? Turi namie fėjų padėjėjų?
Frofesore, Sistina ojej.
Aš tik pas savo Clair einu kraujo duot. Jau išmokyta ji. Kiti subado irgi.
Jums nebūna taip, kad tingit eit miegoti? Taip šiltai ant sofos susirangiau. Jei eisiu miegoti, reiks vieną partiją išdžiaustyt, kitą sukrauti skalbti...
Sistina,turbut suesciau toki vyra,jeigu mane dar su kamera sekiotu kada isejau,kada parejau ir kokios nuotaikos esu.
arba atidaryciau Dry Cleaning-a,kad tuo lygintuvu lygintu istisai ir neturetu laiko sedeti ir manes sekti.
Jei vien skrydžio, tai kokios 5 val. Pradėjau nuo 16 val. baigsiu 24. Iš lėktuvo į lėktuvą bėgte. Net lauktuvių niekam nenupirkau. Ryt apsimesiu, kad negrįžau
![]()
Ale kas per mada dar tas lauktuves pirkti?Dabar cia tas pats,kad i kaima kur nulekti.Ar to reikia?
Lygintuvo tai as noriu noriu labai noriu, bet gal sunutis ras pas save Lidle, ten juk ne Londe, gal vis maziau perkanciu. Bet tai taip nustebo, tipo kaip jis geras gali buti jei is lidlo
![]()
Nusipypinau kazkaip sia savaite, tai jauciu kad man to butelaicio alaus jau ir gana, toks jausmas kad jis visas i kojas subego, sunkios sunkios pasidare
Ryt vaziuosim maziui veido valyma daryt, jau nabagutis panikuot pradejo, o toks vyras atrode
MB turi nardymo kauke is Lidlo uz £10 jau kokius 15 metu,dar turi kokias 5 po 100-200 svaru.Tai tos brungios taip ir guli,o Lidlines tuoj stiklai prades kristi ir plastmases vyniotis,bet nepamainoma.
Gadget, kaip tu viską suspėji? Turi namie fėjų padėjėjų?
Frofesore, Sistina ojej.
![]()
Aš tik pas savo Clair einu kraujo duot. Jau išmokyta ji. Kiti subado irgi.
Jums nebūna taip, kad tingit eit miegoti? Taip šiltai ant sofos susirangiau. Jei eisiu miegoti, reiks vieną partiją išdžiaustyt, kitą sukrauti skalbti...
![]()
As tai buna kad ir nakti pramiegu ant sofkes is tingejimo ropstis i virsu.
Sistina,turbut suesciau toki vyra,jeigu mane dar su kamera sekiotu kada isejau,kada parejau ir kokios nuotaikos esu
Nesukau čia su šautuvu kai kas miega😊 O kameros po vagystes pas mus sudėtos ant vidinių palangių ir bet koks judesys jų akiratyje siunčia signalą į telefoną, tad nereikia nieko sekti 😊jis pats praneša, o bet taciau jeigu rasiu įdėsiu video, niekad nebūčiau pagalvojus kad tai galima nufimuoti 😊
Ale kas per mada dar tas lauktuves pirkti?Dabar cia tas pats,kad i kaima kur nulekti.Ar to reikia?
Tai vaikučiui ir kaimynams, kurie prižiūri mano vaiką, visą mano ūkį, šuniuką, privaloma. Neįsivaizduoju kitaip.
Pasiaiškinimus parašėm abi su Sistina. Nedelsiant ![]()
Ahoj, miegojau su atviru langu langu lietaus, tai kaip burundukas, iki 7. Čia tikrai burundukas, nes ILGAI.
Kavutės?
Screenshot_20191109-074608__01.jpg 225,33KB
0 Parsiųsta kartų
Su Biscitti glasati ?
Screenshot_20191109-074422__01.jpg 294,18KB
1 Parsiųsta kartų
Upjora, 09 Lap 2019 - 00:31, parašė: Gadget, kaip tu viską suspėji? Turi namie fėjų padėjėjų? Jums nebūna taip, kad tingit eit miegoti? Taip šiltai ant sofos susirangiau. Jei eisiu miegoti, reiks vieną partiją išdžiaustyt, kitą sukrauti skalbti...
Aš nebandau suspėti visko. Darau tai, ką daryti turiu didžiausią prioritetą. Šito reikalo suvokimas truko nuo kokių 2007, kai vienas iš mano turėtų fantastiškų vadovų padovanojo Tomo Girdzijausko mokymus.
Nors susistabdyti save nuo tipinio moteriško ėjimo miegot recepto, kad dar namus pašveiti beigi patvarkai 1-2 valandžikes prieš realiai nueidama pradėjau prieš kokius tris metus tik. O profesinėj veikloj klausimas ar verta tai seniau taikomas buvo. Išmokė tėtukas. Paprastu apie pasakojimu, kad atarinėt bulvių už savikainą nevažiuos, nes tada geriau gali po kavos pagulėti, arba gerą knygą paskaityti, veiklos dėl veiklos jam nereikia.
Kalbėdama su kitais suvokiu, kokis išskirtinis žmogus jis buvo. Ir kad reikėjo atidžiau klausytis. Ir kad daug dalykų jis man sakė, bet taip neįkyriai, kad tuo metu neišgirsdavau. Džiaugiuosi, kad atsimenu.
Sapnavau aš jį šią naktį, kalbėjomės. Gal čia muzika? Paskutinis koncerto kūrinys buvo ir pats paskutinis Čaikovskio kūrinys.
Ahoj, miegojau su atviru langu langu lietaus, tai kaip burundukas, iki 7. Čia tikrai burundukas, nes ILGAI.
Kavutės?
Screenshot_20191109-074608__01.jpg
Su Biscitti glasati ?
Screenshot_20191109-074422__01.jpg
Aš nebandau suspėti visko. Darau tai, ką daryti turiu didžiausią prioritetą. Šito reikalo suvokimas truko nuo kokių 2007, kai vienas iš mano turėtų fantastiškų vadovų padovanojo Tomo Girdzijausko mokymus.
Nors susistabdyti save nuo tipinio moteriško ėjimo miegot recepto, kad dar namus pašveiti beigi patvarkai 1-2 valandžikes prieš realiai nueidama pradėjau prieš kokius tris metus tik. O profesinėj veikloj klausimas ar verta tai seniau taikomas buvo. Išmokė tėtukas. Paprastu apie pasakojimu, kad atarinėt bulvių už savikainą nevažiuos, nes tada geriau gali po kavos pagulėti, arba gerą knygą paskaityti, veiklos dėl veiklos jam nereikia.
Kalbėdama su kitais suvokiu, kokis išskirtinis žmogus jis buvo. Ir kad reikėjo atidžiau klausytis. Ir kad daug dalykų jis man sakė, bet taip neįkyriai, kad tuo metu neišgirsdavau. Džiaugiuosi, kad atsimenu.
Sapnavau aš jį šią naktį, kalbėjomės. Gal čia muzika? Paskutinis koncerto kūrinys buvo ir pats paskutinis Čaikovskio kūrinys.
Kava isgerta. Barzdotis salia sedi 😆. Jau mes kely, netoli Kryzkalnio