Ва тайп?
Screenshot_20191112-112041__01.jpg 88,72KB
4 Parsiųsta kartų
Ač, šunobačius turiu. Razinkos pageidautina ant batų. Be kalorijų.
savaitė, 12 Lap 2019 - 06:59, parašė: Frestina, antistatikas turetu pagelbeti, turek ir baliuje renkEnuke mazyti buteliuka, reikalui esant apsipurksi padalkas. Batu turiu, pernai pirkau demisezoninius, nesiosiu dar daug sezonu, zieminiu irgi turiu. Bateliai suejo uzpernyksciai. Nemegstu pirkalioti vienam sezonui. Laiminga as moteris.Nu i nafik,eiti i baliu ir dar purskinetis ir dar ziureti,kad kur i uzpakali neilystu ar nepastigtu kur sijonas.Nesk ji atgal.Lygtai normaliu daiktu nebutu pasaulyje. Tai sakot toy-boyju prisirankiojot ane? Cia tik as dura i dedelius ziurejau? Ir apsileido Gadget is viso-atidarau ir kavos nerandu.Kiba reikia man virti cia visom?Laburyt.
image.jpeg 66,06KB
0 Parsiųsta kartų
Nu o ka tu zinai, gal festinai tas sijonas patinka, gal jai visiskai nesinori pasinerti i naujo rubo paieskas. Antraip nestu cia neklausus atgal i parduotuve .
Patinka sitas,gali patikti ir kitas.Ne vienas sijonas pasaulyje yra.Kaip pirko,nemate sito trukumo.Dabar zino.Gal paklause retoriskai.
Patinka sitas,gali patikti ir kitas.Ne vienas sijonas pasaulyje yra.Kaip pirko,nemate sito trukumo.Dabar zino.Gal paklause retoriskai.
Cia labai individualu. Man pvz, sunku surasti patinkanti ruba, ir kas, kad ju pasirinkimas milziniskas. Jeigu randu, tai nesioju ilgai. Internete buna pasiziuriu, nu toks grozis ta suknele ar paltas ir pn., ateinu gyvai paziuret, tai net nesimatuoju - kabo skuduras baisus Kas megsta shopintis, toms gerai, smagus procesas. As pavargstu ir po 10 min noriu namo.
Cia labai individualu. Man pvz, sunku surasti patinkanti ruba, ir kas, kad ju pasirinkimas milziniskas. Jeigu randu, tai nesioju ilgai. Internete buna pasiziuriu, nu toks grozis ta suknele ar paltas ir pn., ateinu gyvai paziuret, tai net nesimatuoju - kabo skuduras baisus Kas megsta shopintis, toms gerai, smagus procesas. As pavargstu ir po 10 min noriu namo.
Suprantu tave,bet parsinesus saikta namo ir radus trukuma,tai ka as zinau...
Eiti ziema ir laukti koj jis po paltu iki pazastu sulips?Arba kur apie kojas sniuru susivynios?-ar to reikia?Kaip bebutu-pinigai moketi.
Gyvaaaatės jumej, gyvaaaatės
Screenshot_20191112-121745__01.jpg 247,11KB
0 Parsiųsta kartų
Jaučiuos kaiiii šeimoj ![]()