Na va, matai, man per kur
Skonis draugų neturi.
Prie ko cia skonis. Man ne tik patikt, bet ir tikt turi. Maza kas man grazu, gal atrodau kaip klounas.
Apie tavo....
maniau, kad Tu manei, jog mano meskos is Maximos
Mes irgi 2-oj Melnragej, zmoniu kaip vasara, superinis oras. Masina nuplovem, gumas visas sutepem ziemai, kad neprisaltu.
o su kuo tepete, gal ir man reikia, nes dureliu virsaus remo tai nera
Sistina, o aš tavęs norėjau paklaust, tau skydliauję chirurginiu būdu šalino ar radioaktyviu jodu? Ir jei gali, dar papasakok kodėl
jo mane su peiliuku...isimta viena puse skydliaukes, nes buvo nodules (mazgas turbut) kuris sieke 4 cm, kakle matesi guzas, jis nebuvo piktybinis, bet gydytojas rekomendavo salinti, nes perdidelis, kad palikti stebejimui. tiesa sakant man geriau po ispjovimo, kiekviena ryta atsikeldavau su nuguletu sprandu, o dabar to nera, kazkaip tas guzas turbut spaude kazka.
Valyk tuos nagus tik nedurniavus.Pagal juos tavo bukle nustatineja,kaip ir pagal lupas.
Man Madam spalva labai grazi.Pati su tokiais buna vaikstau,ir su magnetu dar kates akis isgauna.Ir peleniniu roziu megstu,ir nesuprantu kaip nuo nagu spalvos galima baba patapti,nes nagai nuo marmuzes gan tolokai isduge buna.
Valyk tuos nagus tik nedurniavus.Pagal juos tavo bukle nustatineja,kaip ir pagal lupas.
Man Madam spalva labai grazi.Pati su tokiais buna vaikstau,ir su magnetu dar kates akis isgauna.Ir peleniniu roziu megstu,ir nesuprantu kaip nuo nagu spalvos galima baba patapti,nes nagai nuo marmuzes gan tolokai isduge buna.
Jau kai Elija rašo, tai iš karto jau žvengiu, nes ana tokia su humoru.
Gali gali. Aš nuo avietės raudonumo nagų babute tampu. Netinka man ta spalva tragiškai.
O pas mus unitazas sugedo. Ejau koridorium ir ilipau i vandens bala. Plia, ka emiau rekti vytui, kad ateik greiciau, balaaaa! Persipilde vandens bakelis, plude nebeveikia, vanduo plustelejo tyliai is vonios net i koridoriu. Velus vakaras, naujos pludes jau nebenusipirksi, Taigi, vanduo unitaze uzsuktas, pastatytas kibiras su vandeniu "ypatingam reikalui" iki ryt vakaro. Da tik laikrascio paplesyto truksta vietoj tualetinio popieriaus ir bus romantika. ![]()
Nagu spalvos man visos tinka, isskyrus kobalto melyna, zydra, geltona, oranzine, zalia, salotine, balta, fuksijos , ruda, aukso, sidabro ..... pavargau vardinti.
![]()
I FB neateisiu. ![]()
O pas mus unitazas sugedo. Ejau koridorium ir ilipau i vandens bala. Plia, ka emiau rekti vytui, kad ateik greiciau, balaaaa! Persipilde vandens bakelis, plude nebeveikia, vanduo plustelejo tyliai is vonios net i koridoriu. Velus vakaras, naujos pludes jau nebenusipirksi, Taigi, vanduo unitaze uzsuktas, pastatytas kibiras su vandeniu "ypatingam reikalui" iki ryt vakaro. Da tik laikrascio paplesyto truksta vietoj tualetinio popieriaus ir bus romantika.
Nagu spalvos man visos tinka, isskyrus kobalto melyna, zydra, geltona, oranzine, zalia, salotine, balta, fuksijos , ruda, aukso, sidabro ..... pavargau vardinti.
![]()
I FB neateisiu.
Bent pasidziauk, kad bunant namie. O tai ir kaimynus butum pralinksminus.